και εγω μονο και μονο για τους sabbath 70’s!
- καλυτερη δεκαετια σιγουρα τα '80ς,γιατι συγκροτηματα οπως οι queensryche,οι accept,οι judas priest,οι scorpions,δυσκολα θα ξαναβγουν.Στα 70ς μονο οι thin lizzy αξιζαν και οι scorpions.Παντος και σημερα εχουν εμφανιστει σπουδαια συγκροτηματα οπως οι evanescence και οι linkin park.
80s λόγω Metallica-Iron Maiden και ότι τότε γενικά βγήκαν πολλά τρομερά Metal συγκροτήματα που είτε έχω ακούσει είτε όχι 8)
Εγω παλι πιστευω πως ολα ξεκινησαν στα 60’s και πως το αποκορυφωμα και η ωριμανση ηρθε στα 70’s. Ειδικα για το hard rock
Sabbath,Deep Purple,Led Zeppelin,Rainbow,Frank Zappa,Free,Grand Funk.Ac-Dc,Lynyrd Skynyrd,Hawkwind,Jethro Tull,Pink Floyd,Joe Cocker,Rush και πάρα πολλοί άλλοι που εγώ τουλάχιστον λατρεύω μεγαλούργησαν την δεκαετία του 70 οπότε ψηφίζω 70’ies.Για τη metal κατά την αποψή μου η καλύτερη δεκαετία είναι του 90
Thelei kai rwthma? Karga '80s
PAIDIA KALA XRYSA TA 70 S K TA 80 S.EXW DIAFORA AKOYSMATA APO OLO TO FASMA THS MOYSIKHS K APO TISA TREIS DEKAETIES.ALLA DEN MEGALWSA SE EKEINH THN EPOXH ALLA STA 90S K 00 'S .OPOTE PSHFIZW 90’S MAZI ME OLA AYTA TA SYGROTHMATA POY TH SYNODEPSAN…
PANTWS GIA OSOYS DEN KSEROYN STA 90’S MESOYRANHSAN OI PANTERA!!!opws kai oi machine head,ministry k olaoi oi aloi …den htan mono to grunge.oi PANTERA eixane bgalei to 96 disko me tonoma ''the great southern trendkill ‘’ enantiwmenoi se kathe eidoys moda.me liga logia thelw na pw pws oi pantera mazi me toys metallica k maiden krathsan to metal zwntano sta 90’s
Βάλε και Paradise Lost, Dream Theater. Οι Maiden όχι και τόσο, ίσως λίγο στις αρχές της δεκαετίας, μετά τους πήρε η μπάλα και αυτούς, μέχρι που γύρισε ο Bruce. (κάνει και ρήμα )
Τα είπε όλα το παλικάρι!!
Δεν σηκώνει συζήτηση…'70s και ξερό ψωμί!! :lol:
Μία μικρή παρατήρηση: Πολύ καλύτερο για μένα το Ηeavy Metal των '80s!
70’s Χωρίς κανέναν ενδοιασμό.Τι να λέμε τώρα.
Τα 80’s = Metallica.
:o
Τα 90’s ανέδειξαν εκπληκτικά συγκροτήματα από όλους τους χώρους, αλλά η πρωτιά ανήκει στα 70’ς.
70S me diafora .
70s logo deep purple led zeppelin …
Όντως μετά απ’ αυτούς το χάος στα 80’s
Να φανταστείς ακόμα και οι Maiden του Metallica έχουν ως επιρροή…
Ψηφίζω 70’
H μάλλον ψηφίζω 70 κ 90 για τον απλούστατο λόγο:
1973-Τhe dark side of the moon(Pink Floyd)
1996-Aenima(Tool)
Oι δύο μεγαλύτερες μπάντες του Σύμπαντος φτάνουν στο απόγειο της επιδραστικότητάς τους.
Ψηφίζω με τα χίλια 70.
AC/DC Led Zeppelin Jethro Tull Thin Lizzy Rolling Stones Black Sabbath Deep Purple Rainbow
Motorhead Queen Pink Floyd Rush David Bowie
'Ολοι παραπάνω και πολλοί άλλοι που σίγουρα ξέχασα κυκλοφόρησαν τα καλύτερά τους στα 70s. Δε χρειάζομαι άλλους λόγους για την επιλογή μου.
psifizo 60’s giati tote kata ti gnomh mu pire morfh h rock musikh kai ekselixthike argotera se diafora eidh. kai logo epishs polwn sigrotimaton, opos:The Doors, Jefferson Airplane, Grateful Dead, Great Society, Frank Zappa, The Beatles, Rolling Stones, Pink Floyd.
Ψηφίζω 00’s λόγω ηλικίας…
Ayto to post egine apo to proswpaki tou avatar???