Αγαπημένο γερμανικό συγκρότημα

γιατρε θα σε μαλωσω

αν εβγαλε κατι η γερμανια στη μουσικη που ειναι πραγματικα κλασικο κ διαχρονικο τα τελευταια 100 χρονια

αυτα ειναι τα μαστορια του kraut rock

και πιστεψε με το οτι τους ακουν εδω μεσα μονο 5-10 ατομα ,αυτο πιο πολλα λεει για το φορουμ και το ποσο ψαχνεται μουσικως η πλειοψηφια εδω μεσα παρα για το kraut rock (για κανε μια ερευνα στο διδικτυο για το τι σημαινει ολη αυτη η σκηνη στη μουσικη γενικοτερα)

ως επιστημονας σε θελω να εισαι στη πρωτη γραμμη των εξελιξεων κ να φυγεις απο τα περιορισμενα στεγανα του μεταλ

bluezlink εισαι δυναμη.

Πέρα από φανμποηλίκια και μπουρδίτσες, τόσο επιδραστικό/σημαντικό μουσικό σχήμα παγκοσμίως όσο οι KRAFTWERK, η Γερμανία δεν έβγαλε τα τελευταία 150 χρόνια.

Μάιστα, τ’ ακούσαμε κι αυτό.

και can ψηλε :wink:

Ωχου, αρχίσαμε πάλι με τις εμπειρογνωμοσύνες και τα “εγω ξέρω περισσότερα απο σας?”. Νισάφι ρε παιδιά, όχι άλλοοοο.

Για Can δεν μπορώ να μιλήσω, μόνο εκείνο με τα φασόλια στο εξώφυλλο έχω ακούσει. Ωραίο ήταν.
Έχω ακούσει όμως πολλές φορές να μιλάνε για την επιδραστηκότητα τψν Καν, και σε πολύ αγαπημένα μου σχήματα μάλιστα, απλά εγώ δεν μπορώ να την διακρίνω. :slight_smile:

Αλλά ντάξει, οι Kraftwerk για την ηλεκτρονική μουσική είναι κάτι σαν τους led zeppelin στο ροκ.
Τεράστιοι και αιώνιοι.

ELOY ELOY ELOY!!!:bow2:
τεραστια μοναδικη ανυπερβλητη αγαπη…
και kraftwerk. τελειως ασυγκριτες μπαντες βεβαια…

Πως ξέχασα να αναφέρω δύο απο τις αγαπημένες μου gothic μπάντες που ξεφύτρωσαν στα '90ς. Lacrimosa και Dreadful Shadows!

πω πω τι μ θυμισες…lacrimosa k lichtgestallt…

Αφού στηρίζει ο αγουέηκ θα εντρυφίσω στάνταρ. Εντάξει από τα στεγανά του μέτσαλ θαρρώ ότι ξεφεύγω αρκετά συχνά, αλλά παρ’όλα αυτά…
ΜΟΝΟ 4 ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΣΟΝΤΟΜ ΡΕ???:p:p:p

Μαλλον gamma ray…Και Haggard επισης

ερμ!

νταξει?

το εθεσες πολυ σωστα! :wink:
αλλα γενικα αυτη η γερμανικη σκηνη επιραεσε παρα πολυ την μετεπιτα ηλεκτρονικη ambient industrial Κ γενικα πειραματικη σκηνη

δεν ξερω εαν εχεις ακουσει αλλα εαν μπορεσεις βρες τον πραγματικο πρωτο δισκο των kraftwerk
1969 - Tone Float

Eτσι μπραβο. :thumbup:

Ρε αμπαλοι poll-makers, οι Gamma Ray θα επρεπε να ειναι σιγουρα στην θεση ειτε του ‘‘Αλλο’’ ειτε των Edguy ειτε των Grave Digger…ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ :!:

βρηκες και συ αλμπουμ να quotαρεις…

ακομη δεν το εχω ακουσει το απο πανω…

δε χανεις και πολλα

Χανει πραγματα.
Χανει τουλαχιστον τις κομματαρες Real World, From The Ashes, Empress.
Αλλα και τα Rain, To Mother Earth, Leaving Hell πολυ καλα ειναι !

φιξντ

4/12 για μενα.Leaving Hell με ρεφρεν “Road To Hell” Β’ κατηγοριας και παρεμφερες στιχο(μαλλον επιτηδες)" kiss my ass goodbye cause we will never meet again?"Ουτε κατα διαννοια:p

TANKARD ΡΕΕΕΕΕΕΕ