Μόνο Νeu! ρε. Η επιρροή τους δε συγκρίνεται με καμιά μπάντα του poll.
Αυτή την εποχή θα έλεγα σίγουρα Helloween της διετίας 1987-1988.
Απο την ιδρυση τους ξεκιναμε μωρε!
πολυ οντοπικ επιχειρημα χλορρορ!
Μαν, το ξέρω ότι εσύ είσαι Τζεριχικός, αλλά εγώ είμαι Κιπερικός, τί να κάνουμε. :roll:
Ε ενταξει,απλα με max το 10 αγαπαω τα Κιπερς 10 και ep/jericho 11.Γενικα ομως για Χελλοουιν μιλαμε,μεχρι και Chameleonικος ειμαι:p
Κάπως έτσι κι εγώ βασικά, μόνο που στην κλίμακα του 10 βάζω στα ep/jericho 10 και στα δύο Keepers 13. =Ρ
Και δεν ξέρω για ποιούς Χαμαιλέοντες μου λες, τί Helloween τώρα όταν δεν υπάρχουν και οι δύο προϋποθέσεις (φωνή Kiske + κιθάρα Kai)… :roll:
το Chameleon δεν ειναι heavy metal, αλλα ειναι [U]δισκαρα![/U]
κι’αλλοι helloweenικοι ε, μπραβο, μπραβο, πρεπει ναχουμε μαζεψει πιο πολλες εδρες απο το ΛΑΟΣ ! 8)
[B][SIZE=“4”]>>>[/SIZE][/B] [B][SIZE=“4”]WE NEED IT IN OUR VEINS INSTEAD OF BLOOD…[/SIZE][/B] [SIZE=“4”]<<<[/SIZE]
καλα δεν εχει γκαρντιαν το πολ?#-o
αν και απο οτι βλεπω εχω ψηφισει οποτε μαλλον ειχα προσεξει την απουσια τους.
Κολοκύθες χαλαρά…
Keepers απίστευτη μαγεία…
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου.
ειναι δυνατον στο πολ να μην υπαρχουν οι Gamma Ray και να υπαρχουν οι Edguy???
απο μενα Accept και Gamma Ray…
και μη ξεχναμε και τους Metal Inquisitor!!!
Δε καταλαβαινεις οτι ο βαθμος επιδραστικοτητας στο συγκεκριμενο τοπι ειναι οφτοπι κριτηριο;Σα να ερθω γω στο ‘‘σημαντικοτερο γερμανικο συγκροτημα’’ και να γραψω ‘‘η μπαντα της καρδιας μου ειναι οι Χελλοουιν’’.
Όπως και να χει, υπάρχουν και πιο επιδραστικά γερμανικά συγκροτήματα, από τους θεούς κατά τ άλλα Neu!
Πρωτα Blind guardian και μετα Helloween και Running wild
Poison καλυτερο γερμανικο συγκροτημα.
[SPOILER]ε οχι δα, αλλα αφου ολοι πετανε απο μια μλκια αποτι βλεπω, ΜΠΟΡΩ Κ ΕΓΩ! :p[/SPOILER]
[SPOILER]Poison ρε μνια![/SPOILER]
[SPOILER]οι γερμανοι blackothrashers ε, οχι οι αλλοι οι φλουφληδες…[/SPOILER]
Πάνω από όλα Helloween και Rage άρα ψήφος στο poll στους πρώτους.
Μα δεν είναι προφανές ότι πρόκειται για σχόλιο επί του poll?
Αν δε μιλάμε για “Αγαπημένο METAL γερμανικό συγκρότημα”, τότε μπάντες όπως οι Edguy και Rammstein δεν καταλαβαίνω γιατί βρίσκονται στο poll αντί των Einsturzende Neubauten και Neu!.
Αν γινοταν δημοσκοπηση εδω μεσα για το ποιοι ειναι πιο δημοφιλης,οι Neu η οι Rammstein εσυ που θα πονταρες;Προφανως το πολλ φτιαχτηκε περισσοτερο με βαση τη πιθανη εντος του φλορουμ δημοφιλια,απο την υποκειμενικη σκοπια του θρεντ σταρτερ βεβαια(στο επιμεταλομενο rocking.gr)παρα με το ‘‘σημαντικοτερες γερμανικες μπαντες στο ευρυτερο ροκ’’,λιγο καπως να απορεις με αυτο.
Δεν νομιζω πως υπαρχει καλητερο γερμανικο συγκροτημα απτους αγαπημενους μας θειους B O H S E O N K E L Z ! ! ! !
H μπαντα που συνδιασε τα παντα!Απο punk,oi!,hard rock,metal δεν αφησαν τιποτα!