ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ

Επειδή έφτασε ο καιρός(8)) σκέφτηκα να ανοίξω το θρέντ για να συζητάμε τι πηαραμε-θα παρουμε-είχαμε πάρει…και να βοηθάμε εάν κάποιος θέλει πατήματα και έχουμε κάνει παρόμοια πτυχιακή ή να δίνουμε ιδέες σε όσους σκέφτονται τι να πάρουν με βάση τη σχολή τους κτλ κτλ…

Λοιπόν…εγώ ήθελα να πάρω μια με ακουστική και απόσβεση ήχου σε κλειστό δωμάτιο(δηλαδή αν έχουμε μια πηγή ήχου μεσα σε δωμάτιο,μέσω υπολογιστή κ με διάφορους τρόπους που είχαμε σκεφτεί να τον αντιστρέφουμε και να μην ακούγεται τίποτα τελικα στο δωμάτιο)
οι καθηγητές είχαν ενθουσιαστεί αλλά οι κουστουμάτοι της σχολης δεν ηταν διατεθημενοι να πληρωσουν τα υλικά και τα όργανα που χρειαζόμασταν…οπότε αυτοί χάνουν!!!:p…κριμα γιατι ειχαμε ενθουσιαστει και μεις και θα διναμε πολυ απο την όρεξή μας στο θέμα…

anyway…τελικα πήρα μια μελετη αεραγωγών(εξαερισμος-κλιματισμός) για το μαγαζι μας(ξυλόφουρνος)δεν ειναι τοσο ελκυστικο όσο το αλλο…αλλα τι να κάνεις:(

spit it out!!!:slight_smile:

Εγω εχω παρει να φτιαξω μια ηλεκτρονικη εφαρμογη εξυπηρετησης και ενημερωσης πελατων για τα νοσοκομεια της περιοχης Πειραια.
Εχω να ασχοληθω με προγραμματισμο αρκετους μηνες και βαριεμαι να την κανω :sleep:

Εγώ (φυσικό) πήρα πτυχιακή με θέμα υπερβαρείς πυρήνες (δηλαδή για πυρήνες με ατομικό αριθμό Ζ>103) και δεν περίμενα με την καμία ότι θα είναι τόσο βαρετή. Την έχω προχωρήσει πάντως κάπως και μάλλον θα κρατήσω το θέμα, κατά βάση είναι βιβλιογραφική αλλά θα κάνω και υπολογισμούς σε fortran με κάτι τρελά μοντέλα σχετικιστικής κβαντομηχανικής, που κάποιοι για να τα αναπτύξουν δουλεύουν για χρόνια και πραγματικά απορώ με το κουράγιο τους.

Τελικά δεν ξέρω αν είναι και τόσο σημαντική η πτυχιακή για να προχωρήσεις μετά το πρώτο πτυχίο. Στο δικό μου τομέα τείνω πως δεν είναι και πολύ.

Εγώ έχω σχεδόν τελειώσει (το power point μένει) για να παρουσιάσω την πτυχιακή μου το Σεπτέμβριο με θέμα “Μετάβαση από το IPv4 στο IPv6”

Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία για να καταλάβω τι παίζει και αλλού. Έστω ότι θέλεις να κάνεις κάτι ερευνητικό το οποίο κατά κανόνα προϋποθέτει φράγκα. Σας χρηματοδοτούν τίποτα; Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στην οδοντιατρική και αν διαλέξω κάτι ερευνητικό με πειράματα και τέτοια για πτυχιακή πρέπει να βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τι γύφτοι που είμαστε! Βέβαια σε προπτυχιακό επίπεδο φαντάζομαι με κάτι βιβλιογραφικό είσαι κομπλέ, έχει κανείς εμπειρία από πτυχιακές σε μεταπτυχιακό επίπεδο;

δώσε εξετάσεις στο ΙΚΥ.

Πω ρε φίλε… έχω χορτάσει από εξετάσεις και έχω και αρκετές ακόμα να δώσω…:stuck_out_tongue:
Μάλλον θα κλέψω καμιά τράπεζα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και τι σκοπός, η μελέτη μου θα είναι πρωτοποριακή για τον καρκίνο του στόματος, το νιώθω. I am the chosen one!

Άν προσφέρεις τόσο στην ανθρωπότητα λογικά μια ληστεία θα σου συγχωρεθεί, τί διάολο… :stuck_out_tongue: