Προβλημα με ενισχυτη

εχω εναν 30αρη μαρσαλ
οταν παιζω δυνατα με την κιθαρα μου αποτομα χαμηλωνει λιγο κ μετα οταν τον κουναω παλι ερχεται στην αρχικη του ενταση αλλα γενικα σα να μη κανει καλη επαφη ενα καλωδιο συμπεριφερεται κ συνεχεια δυναμωνει κ χαμηλωνει αποτομα.

ξερει κανεις τι παιζει?

είχα πάθει το ίδιο πριν χρόνια, με σαραντάρη marshall. Τον πήγα στο bon studio για σερβις, μου έκαναν ένα καθαρισμό από σκόνες (απ’ότι μου είχαν πει τότε) και για 2-3 χρόνια δεν ξαναείχα θέματα. Αργότερα βέβαια είχα κάποια παρόμοια θέματα λόγω της λαμπας στην προενίσχυση που είχε ο δικός μου, απλά ήθελε αλλαγή η λάμπα και βέβαια καθαρισμό μέσα ο ενισχυτής.

αα ναιιι?

κ ποσο πηγε το σερβις?

κ γενικα τους ενισχυτες π τους πηγαινουμε για σερβις?

το bon studio είναι η αντιπροσωπεία της marshall στην ελλάδα, και έχει και τμήμα σερβις μέσα. Είναι κάπου πίσω απ’το πολυτεχνείο, κανά δυο στενά παράλληλα στην Πατησίων (δεν θυμάμαι οδό). Για μένα καλύτερα πάρτους τηλέφωνο, και πήγαινε απο κει.
Επίσης, ζήτα ενημέρωση για το κόστος πριν φτιαχτει οτιδήποτε. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει μια ταρίφα με το που μπαίνεις, αλλά δεν είχα πληρώσει πολλά σε σύνολο. Ούτε φτηνά ούτε ακριβά, αλλά πόσα έδωσα δε θυμάμαι, (έχω ένα θέμα μνήμης…:-k)

α ναι ξεχασα να πω οτι ειμαι θεσσαλονικη:p

καλα οκ φιλε μου θα τα βολεψω καπως εδω περα κ θα βρω σερβις 8)

ευχαριστω για τα τιπς:)