Γεια!

ευχαριστωωωω!! :lol:

ευχαριστω επισης!:slight_smile:

:twisted:
ναι, αλλά rainbow και deep purple ακούνε όλες οι κοπέλες που είναι στο φόρουμ.δεν είναι τόοοοσο αξιοπρόσεκτο να τους ακούει κάποια δα…

ακόμα χειρότερα.:stuck_out_tongue:

Γιατι ρε συ? Μπορει να ειναι λιγο νταπα ντουπα οι τυποι, μα τα σολο ειναι επικα + οτι εχουν πολυ αγαπημενες μου μπαλαντες :stuck_out_tongue:

Ενώ RHCP, Cure και Radiohead δεν ακούει καμία…
Σαν να βλέπω τον φάκελο “η μουσική μου” της μέσης Ελληνίδας “ροκ” φοιτήτριας.

Ε ναι αλλά κάτι πρέπει να πουν, τί διάολο… :stuck_out_tongue:

οκ… αποφασισατε??? ειμαι μεσα στις πολλες ή τις λιγες??? οχι τπτ αλλο για να ξερω…:stuck_out_tongue:

Άσε μας κ εσύ ρε white zombie… Όταν αποφασίσουμε θα σου πούμε! Ανυπόμονε! :stuck_out_tongue:

τά’χουμε πει.οι teeth of lions rule the divine είναι ό,τι πρέπει για να ακούς τις μπαλάντες τους σε παραλία γύρω από τη φωτιά, αμέσως μετά από τους πυξ λαξ.

το θέμα έχει να κάνει με τι στυλ γυναίκας προτιμάει ο καθένας,εγώ ας πούμε προτιμώ το τρεντο-indie rock στυλ…
βέβαια έχει να κάνει και με τις περιόδους της κάθε μπάντας.ας πούμε είναι διαφορετικό να ακούς πρώιμους cure και πρώιμους peppers και…το σταματάω.στο off topic είμαι διάολε!

Jim με πληγωνεις… σνιφ σνιφ…:p:p

Μη στενοχωριέσαι τέκνον μου… Τόσοι κ τόσοι μνηστήρες μαζεύτηκαν εδώ… Θα βρεις άλλον… :stuck_out_tongue:

Για Sublime Cadaveric Decomposition δεν λεγαμε ρε horror??? Τουλαχιστον αυτο ειχε αναφερει ο μπληντιν…

Οι teeth of lions rule the divine ειναι αλλη φαση, δεν θα της αρεσουν τοσο, πιστευω…

με άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε…
εγώ για τους teeth of lions rule the divine έλεγα.οι άλλοι είναι πολύ φλώροι…:stuck_out_tongue:

ok δεκτόν

Οπότε βολέψου εσύ με την κάθε Kim Gordon αυτού του κόσμου και άσε μας εμάς τους τρου με την Lita Ford 8)

[SPOILER]

:bleh::bleh::bleh:[/SPOILER]

Οι Teeth of Lions Rule the Divine μου αρεσουν… Οι Sublime Cadaveric Decomposition μπαααα…

και 1 παρακληση αγορια… αφου θελετε να ποσταρετε αλλες γκομενες μη ποσταρετε ξανθιες… ελεος να πουμε…:wink:

Το 'ξερα οτι θα τα παμε καλα οι δυο μας! :wink:

ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LITA ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ…

Οσο πιο πολιτισμενα :slight_smile:

γιατι βρε martian??? οι καστανες ή οι κοκκινομαλλες σας κακοπεφτουμε δλδ???
angel υπερασπισου με!!

ο,τι πει η otherside! :stuck_out_tongue:

εντιτ: Οι μελαχρινες θεριζουν ρεεεεεε. Ποτε θα το παρετε χαμπαρι;; Ε;

μια χαρά βολεύομαι με την κάθε kim gordon και με την κάθε zooey deschanel αυτού του κόσμου:

[SPOILER]

:bye::bye:[/SPOILER]

edit: τάσσομαι υπέρ των μελαχρινών και των κοκκινομάλλων.8)

Τωρα μιλησες σωστα, σε παω!