Η πιο κουλή μπάντα όλων των εποχών! Θάψτε άφοβα!

Όμως να μην μπερδεύουμε τις έννοιες καλό συγκρότημα και καλοί μουσικοί. Όπως και καλός οργανοπαίχτης με το καλός μουσικός

Για αυτό πάω πάσο στον helloweenakia. Οι Cirith Μπορεί να μην είχαν τις παικτικές ικανότητες των Helloween, αλλά ελπίζω τα επιτημιτικά του σχόλια να μην απευθύνονταν και στην μουσική τους, για την οποία δεν χωράει καμμία αμφισβήτηση ότι είναι σπουδαία.

Thanx man!!

Σωστός.

Δε χρειάζεται να του δίνεις αξία. :wink:

φιλε μ γουστα ειναι αυτα…αφου σ’αρεσουν εσενα,μν σ καιγεται καρφι για το τι πιστευει καθε μ…:wink:

Ακριβώς αυτό. Παρεπιπτόντως με τους Helloween δεν έχω τίποτα, ίσα ίσα τους σέβομαι ως κορυφή στο είδος τους, απλά they aren`t my cup of tea. Δεν τους αντιπαθώ και έτσι.:wink:

εχω πει τη γνωμη μου για τους Metallica ουκ ολιγες φορες. μ’αρεσουν τα 2 πρωτα τους album και τους αναγνωριζω σαν μπαντα, και παραδεχτηκα οτι ειχαν μια πολυ καλη εμφανιση στο Terravibe φετος. απλα δεν ειναι του γουστου μου και πιστευω οτι εχει παραγινει το θεμα με την παρτη τους. τους ανεφερα σ’αυτο το topic γιατι το προηγουμενο post απ’το δικο μου ανεφερε τους Mastodon, και αυτο για μενα ειναι τοσο απαραδεκτο οσο το να λεει κανεις κουλους τους Metallica για σενα και τους υπολοιπους fan τους. κι’εμενα που μ’αρεσουν οι Priest, οντως δεν ειχαν ποτε μπασιστα οπως αυτους που εχουν περασει απ’τους Metallica, αν και αυτος που εχουν μια χαρα κανει για τον ηχο τους. τωρα για τον Hammet δεν ξερω αν πιστευεις ειλικρινα οτι κατεχει εστω και το μισο απ’το ταλεντο και την εμπνευση οποιουδηποτε εκ των 2 κιθαριστων των Priest, για μενα ειναι πολυ υπερτιμημενος, να μην πω για Hetfield…ας μου ελεγες τουλαχιστον για Mustaine, εκει θα εστεκε περισσοτερο.

τωρα εσενα kostis013 τι να σου πω, αν εγω ειμαι για τα μπαζα εσυ δλδ τι εισαι???

Το διδυμο των Priest το εχω συνδεσει με riffs περισσοτερο παρα με σολο, προσωπικη αποψη ειναι αυτο… Σε αντιθεση με τον Hammet οπου εχει γραψει πολυ ωραια και μελωδικα solo…

Οσο για το αλλο, ας μη το συνεχισουμε καλυτερα, δεν εχει νοημα πιστευω…:wink:

Ε εντάξει. Ούτε κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι MetallicA άλλα μην τους συγκρίνουμε με κάθε μπάντα όπως τους Mastodon που υστερούν σε πολλά σε σύγκριση με τους 'tallica

εσυ το λες αυτο:wink:

Και εσυ πιστευω θα συγκρινες τουσ Metallica με καποια αγαπημενοι σου μπαντα!
Και οι Mastodon στην μουσικη τρους εχουν δειξει πολλα στοιχεια στην μουσικη τους που δειχνει οτι δεν υστερουν σε τπτ απο τους metallica η απο αλλες μπαντες!Απλως οι περισοτεροι ειναι πουριτανοι και κανενας δεν θα παραδεχθει ειδικα αν ειναι και φαν οτι ενα μικροτερο συγροτημα ειναι καλυτερο απο το αγαπημενο του συγροτημα!

Στουντιακα ειναι καλυτεροι οι Μαστοντον, αλλα στα λαιβ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ…[-X [-X

Ρε Hatebreeder, oύτε δικηγόρος του socrates να ήσουν :roll:

Πάντως οι mastodon στη συναυλία δε μου άρεσαν και αναφέρομαι κυρίως μουσικα. Δεν είχε τπτ που να πω τί έγραψε ο πούστης. Μόνο ένα riff μου άρεσε στις κιθάρες

ολοι για τα μπαζα ειναι!

White Stripes

8O Aς γράφαν και οι άλλοι ένα Seven nation army και τα λέγαμε…8)

Απλως τυχαινει σε πολλα πραγματα να συμφωνουμαι!Αλλα σε αυτο μου το ποστ δεν εκανα τον δικηγορο του socrates απλως ειπα την αποψη μου στον dark.
Ισως καποιες φορες να το κανω αλλα τυχαινει…Οπως πολλες φορες εχω διαφωνησει μαζι του!:wink: :wink:

Οι Venom. Κουλα αλλα γαματοι. 8)
,ην ακουσω κανεναν να λεει οι μπλακμεταλ μπαντες, οι Darkthrone παιζουν σολο. (!)

καλα μλκ, μολις ερχομουν να γραψω αυτο ε…:lol: :lol3: ημουν ετοιμος να αναφερω τους venom.

ακριβως αυτο τους λες: κουλοι αλλα γαματοι. δε μπορουσες να το πεις καλυτερα.:wink: