Ε, παιδια αν ειναι για κοντρα στο Football Manager θα ερθω να κοντραριστω και εγω μαζι σας.
Αν και δεν εχεις τυχη εγω σε δεχομαι επειδη εχεις γαματο nick.
(Ελα απο δω http://www.rocking.gr/forump-69387.php#69387)
Κωλομπούρδα! (χαχαχα…πως μου ήρθε τώρα αυτός;
Πειτε κι εσεις λοιπον!
Ξεθάβεις για να θάψεις… Οξύμωρο:-k
h pio koulh mpanta ever einai makran oi Cirith Ungol…aporw ti tous vriskoun merikoi merikoi…
egw otan akouga ta diskakia tous travousa ta mousia m…:lol:
είναι μπάντα love’ em or hate 'em… Για προσπάθησε λίγο να συνηθίσεις τα φωνητικά και να πιάσεις το πνεύμα των τραγουδιών
sofh kouventa…8) mantepse loipon se poia kathgoria anhkw…:lol:
Εγώ πάλι απορρώ τι βρίσκουν στους Helloween. Σύγκριση με Cirith δεν παίζει με την καμμία. :twisted:
On topic : Aπό άθλιες μπάντες Green Day και συναφή σκουπίδια. Από καλές, Rotting Christ, The Exploited, Sex Pistols.
ναι καλα…:roll: για δες αν ερχομαι…:twisted:
πιο μαλακια συγκριση δν μπορουσες να κανεις φιλαρακο…#-o
Δεν ξέρω τι σύγκριση είναι, απλά το έκανα για να δεις πως είναι να κράζουν έτσι μία από τις αγαπημένες σου μπάντες.
δν θα πω τιποτα αλλο απλα κοιτα ετσι για την ιστορια,το ονομα αυτης της thread…:roll:
Mastodon
Metallica
Αμπαλοι τελειως!!! Μα να παιζουνε σετλιστ δυομιση ωρες???#-o [-X [-X [-X [-X [-X
Μην αντικρουετε μια χαζη αποψη μ’ενα ηλιθιο επιχειρημα.
ok, πες μας τωρα τι να κανουμε.
Να μη λετε μουσικους οπως αυτοι των Μεταλλικα αχρηστους. Δλδ δεν στεκει, ειλικρινα. Κι ειδικα εσενα που σ’αρεσουν οι Πριστ θα εχεις καταλαβει φανταζομαι οτι μπασιστα σαν αυτους των Μεταλλικα δεν ειχαν, ουτε κιθαριστα σαν τον Χαμετ-παιχτικα παντα. Αλλου ειναι το τοπικ για τα συγκροτηματα που δε μας αρεσουν.
Απο την αλλη, επιχειρηματα τυπου “οι Μεταλλικα εχουν καλους μουσικους επειδη επαιξαν 2,5 ωρες λαηβ”, προκαλουν αφθονο γελιο.
σθμφωνώ. socrates λυπάμαι που θα στο πώ αλλά είσαι για τα μπάζα:!: :!: :!:
και ο freedomofroc/g ΄το ίδιο