Η πιο κουλή μπάντα όλων των εποχών! Θάψτε άφοβα!

φιλε Vangelis, μονο αυτα που λες δεν κανουμε “εμεις που ξερουμε περισσοτερα και εχουμε καλυτερη αντιληψη για τη μουσικη”.Τα Vs και τα αλλα που λες τα κανουν αλλοι.Το να κανεις τοπικ για τα καλυτερα μιας μπαντας δεν ειναι κακο.Ισα ισα μοιραζομαστε αποψεις ωστε αν καποιος θελει να ασχοληθει να εχει απο καπου να αρχισει.Επισης τα “πιο κουλη μπαντα” κτλ ειναι για τον χαβαλε μας αλλα οπως φαινεται τα παιρνουν πολυ σοβαρα.

Αλλα το θεμα ειναι οτι αμα δεν γουσταρεις μεταλ εδω μεσα και το λες μετα οτι και να πεις δεν σ’ακουει κανεις γιατι σου λεει “αυτος βριζει αυτον και τον αλλον,σιγα μην τον ακουσω”
Κανεις δεν θελει να ειναι ανοιχτος εδω μεσα και να ακουσει και τον αλλον.Αλλα οχι οποιονδηποτε,καποιον που φαινεται να ξερει απο καποια ειδη μουσικης.Οταν εχουμε τοπικ Progressive rock και μου γραφει ο αλλος για Queensryche Tool και Green Carnation τι να του πω??θα φανω οτι χωνω παλι και οτι εγω ειμαι ο γνωστης μονο και ο εγωηστης…γι’αυτο μας παρεξηγουν συνεχεια…

Ο τασος εγραψε… ασχετο

SIX FEET UNDER
Γαμώ-το συγκρότημα.ΕΛΕΟΣ

Δεν το είπα ειρωνικά ίσα ισα που το πιστεύω, λογικό είναι όταν ακούς περισσότερα χρόνια μουσική και έχεις ακούσει αρκετά διαφορετικά πράγματα να έχεις αποκτήσει και καλύτερη αντίληψη της μουσικής. Για τα vs. και αυτά μίλησα για την γενική εικόνα δεν είπα ότι τα κάνεις εσύ η κάποιος άλλος ούτε είμαι κατά του χαβαλέ απλά πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς μέσα από ένα φόρουμ. Τώρα αυτά για τα καλυτέρα μιας μπαντας ναι μεν αλλά δες για ποιες μπαντες μιλάμε .Συνέχεια τα ιδία πράγματα.

Αλλα το θεμα ειναι οτι αμα δεν γουσταρεις μεταλ εδω μεσα και το λες μετα οτι και να πεις δεν σ’ακουει κανεις γιατι σου λεει “αυτος βριζει αυτον και τον αλλον,σιγα μην τον ακουσω”
Κανεις δεν θελει να ειναι ανοιχτος εδω μεσα και να ακουσει και τον αλλον.Αλλα οχι οποιονδηποτε,καποιον που φαινεται να ξερει απο καποια ειδη μουσικης.Οταν εχουμε τοπικ Progressive rock και μου γραφει ο αλλος για Queensryche Tool και Green Carnation τι να του πω??θα φανω οτι χωνω παλι και οτι εγω ειμαι ο γνωστης μονο και ο εγωηστης…γι’αυτο μας παρεξηγουν συνεχεια…

Το θέμα δεν είναι τι γουστάρεις αλλά πως το εκφράζεις. Τώρα αν ο άλλος έχει τέτοια αντίληψη δικό του κακό.

“εμεις που ξερουμε περισσοτερα και εχουμε καλυτερη αντιληψη για τη μουσικη”

Δεν το πηρα ειρωνικα… :wink: κατι σαν quote ηταν.απλα βαριομουν να κανω quote.

Εχεις απολυτο δικιο για τις μπαντες που γινεται συζητηση εδω μεσα.Και για αλλες η αλλα ειδη κανεις δεν δινει σημασια.Και ναι οντος εχεις πολλες δυνατοτητες στα forum αλλα μαλλον οχι σ’αυτο.Και να προσπαθησεις να κανεις κατι κατι τυποι σαν τον Kourou σου κλεινουν το τοπικ γιατι και καλα ξεφυγε…

Vocals: Rory Gallagher
Guitars: Slash, Kurt Cobain, Bluezlick, [size=1]Blackmore[/size]
Bass Guitar: Roger Glover
Drums: Lars Ulrich (τα τελευταια του)

vocals:uli roth(pio kala na akous ti kithara tou na tragoudaei
guitar:tony iommy(an ekseresoume tis riffares pou egrafe san lead kitharistas einai o pio koulos apo ola ta gnosta groups.
bass-drums.edo kouloi den iparxoun aplos kapoioi pextarades pou ksexorizoun.ena kalo rythm section ligo poli ola ta gnosta groups eixan kai exoun.

Eίσαι βλάσφημος… :?

Κι εσύ το ίδιο… :roll:

:cry:

Παιδιά υπήρχε και ευτυχως για μας - δυστυχώς για όσους υποφέρουν από αυπνίες - διάλυσε.
Ναι για τους Pink Floyd μιλάω. :lol: :lol: :lol:

Ου ρε αμπαλλοάμπαλλε!!!

… =; Mη συνεχίζεις.

[size=1]Η πιο κουλή μπάντα είναι οι nihilist!!![/size]

Χαχαχαχα! Θα θελες! Τάμα θα καναν οι Floyd να γράφαν τις κομματάρες των Nihilist/Entombed!

[quote=“nihilist”]

Χαχαχαχα! Θα θελες! Τάμα θα καναν οι Floyd να γράφαν τις κομματάρες των Nihilist/Entombed![/quote] ](,) ](,)

Έλα ρε socrates, πλάκα κάνει ο nihilist! Αφού μιλάμε για εντελώς άλλο ύφος, δεν τίθεται (για την ακρίβεια δεν είναι δυνατόν να τεθεί) καν σύγκριση!

Kαλά εννοείται. Η συγκριση θα ταν εντελώς άτοπη. Βεβαια δεν αστειεύομαι καθόλου στο ότι οι Nihilist δεν είναι καθόλου κουλή μπάντα. Απλά δείτε τα μέλη τους.

Ου ρε αμπαλλοάμπαλλε!!!

[/quote]

Απαντωντας και στον Gigatron. Παιδια ο ανθρωπος ειναι ο χειροτερος τραγουδιστης που εχω ακουσει σε οσα live εχω. Μιλαμε οτι μουγκανουσε, δεν τραγουδουσε. Καλυτερα να εβρισκε εναν σοβαρο τραγουδιστη και να ασχολιοταν μονο με την κιθαρα.

Cozy ανεφερα και τον Blackmore, δεν θα προσπαθησεις να μου την πεις? :smiley: (Δεν υπαρχει τοπικ που να μην τον εχω θαψει, χιχι!)

Μετα την ανανδρη επιθεση του Cozy αναθεωρω. (Εγω αμπαλος? Βρες ομαδα για 5χ5 ή και παραπανω αν θες!)

Vocals: Bluezlick (σταθερη αξια)
Guitar: Bluezlick
Bass: Bluezlick (one man’s project)
Drums: COZY

Φλερταροντας με το ban. :stuck_out_tongue:

Ε οχι και κουλοι οι πρωιμοι Εntombed…!

1. Βαριέμαι να τη λέω όλη την ώρα σε γραφικούς τύπους που θάβουν τους purple και τα μέλη τους ενώ από μέσα τους εύχονται το αγαπημένο τους γκρουπ να είχε κάνει το 1/1000 της μπάντας αυτής. :-({|= :D/

2. Μπασκετάκι άνετα, για 5x5 μόνο αν είμαι ο manager της ομάδας 8) !

3)Ο Bluezlick με τον cozy θα κάνουν μπάντα και θα τρέχετε όλοι βα κρυφτείτε από το μεγαλείο της. Θα τα σπάσουμε όλα ωρέ!

1. Άμπαλλε!!! :lol:

[quote=“nihilist”]

Χαχαχαχα! Θα θελες! Τάμα θα καναν οι Floyd να γράφαν τις κομματάρες των Nihilist/Entombed![/quote]

Ευτυχώς που ο Θεός είναι πάνσοφος και δε τους άκουσε!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

(Ο Cozy είναι γαύρος, άρα αποκλείεται να είναι άμπαλος. Για τον montecristo πάλι που είναι ΑΕΚτζης, δε ξέρω… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue: )

Από τους Floyd είναι όλοι καλύτεροι…
Μην μπερδέυετε την μπάλα με την μουσική…
Στην μουσική υπάρχουν συγκρίσιμα πράγματα… Οι Floyd είναι ο απόπατος
Στην μπάλα είναι ο Θρύλος και το χάος…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

1. Βαριέμαι να τη λέω όλη την ώρα σε γραφικούς τύπους που θάβουν τους purple και τα μέλη τους ενώ από μέσα τους εύχονται το αγαπημένο τους γκρουπ να είχε κάνει το 1/1000 της μπάντας αυτής. :-({|= :D/

2. Μπασκετάκι άνετα, για 5x5 μόνο αν είμαι ο manager της ομάδας 8) !

3)Ο Bluezlick με τον cozy θα κάνουν μπάντα και θα τρέχετε όλοι βα κρυφτείτε από το μεγαλείο της. Θα τα σπάσουμε όλα ωρέ!

1. Άμπαλλε!!! :lol:[/quote]

2. Θα θελες κακομοιρη. :stuck_out_tongue: Το 1/1000 μονο σε δισκους που εξεδωσαν, σ’ολα τ’αλλα… :smiley:

3. Και μπασκετακι αμα θες, νο προμπλεμ. Αν θες να εισαι μανατζερ, σε προκαλω σε κοντρα Football Manager.

4. Ψαχνει και για ντραμερ απ’οσο ξερω, τρεχα να προλαβεις.

5. Γεωργεα!