Η πιο κουλή μπάντα όλων των εποχών! Θάψτε άφοβα!

Το να κραζει κανεις ανευ λογου και αιτιας… δηλωνει ΚΟΜΠΛΕΞ.
Thankies.

To να μην κραζει κανεις εχοντας μια αιτια (βλεπε Maide κλπ)…δηλωνει καθυστερηση

[/quote]Με τον ευατό μου γελάω καθημερινά… Σου εύχομαι να το καταφέρεις κι εσύ κάποια στιγμή… Για να γελάς με τους άλλους πρέπει πάνω απ’ όλα να γελάς με τον ίδιο σου τον εαυτό… Να είσαι ευτυχισμένος μ’ αυτό που είσαι ρε παιδί μου…

Συμφωνω και επαυξανω :slight_smile:

Κι επί της ουσίας… Σιγά μην κάτσω να τσακωθώ για τον Malmsteen και τον Harris…

Οι Thunder είναι κλάσεις ανώτεροι…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

GMT το quote το εβαλα στο τελος…συμφωνω με τον telisvas

Επίσης

Συνφωνω …οποιος εχει για καλο το child in time μαλλον δεν εχει ακουσει τπτ απο 70.Αλλα ετσι ειναι Thundera,δεν τα ξερες…καλως ηρθες στο μερος των κολλημενων…των(μεγαλωσα με το να ακουω οτι οι purple γαμανε και ετσι ειναι και δεν το ψαχνω…με το οτι οι Floyd ειναι Prog και δεν ψαχνω τι ειναι Prog και ποιοι παιζαν τετοιο…με το οτι οι Stones ειναι η κοριφαια ροκ μπαντα στη γη και δεν τπτ παραπερα…και οποιος οντος ξερει και εχει λιωσει στο 70 κανει λαθος,ειναι ιεροσυλος ή κουφος και βλακας…)

Και το smoke on the water κοματαρα ε??? ε???

Το θεμα ειναι οτι δεν ντρεπεστε εστω και λιγω να ανοιγετε το στομα σας.αλλα θα μου πειτε δεν σας ξερω να σας δειχνω στο δρομο και να γελαω γι αυτο…

Κοίτα, μιας και από ότι κατάλαβα δεν είσαι ο camelspotter, αλλά η “υπέρτατη αλήθεια”, για πες. Τι να ακούμε; Τι σου αρέσει; Για να αρέσει και σε μας βρε αδερφέ! Τόσα χρόνια νομίζαμε ότι η καλή μουσική είναι κάτι υποκειμενικό και εξαρτάται από τα προσωπικά γούστα και τις εμπειρίες του καθενός, αλλά αφού όπως μας διαφώτησες υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο και είσαι ειδήμων, για πες…

Παραδέχομαι ότι από μουσική δε ξέρω τη τύφλα μου. Αν βάλεις εμένα και μία κιθάρα σε ένα δωμάτιο, εγώ με τη κιθάρα θα παίζω κρίκετ. Το τι μου αρέσει και ακούω όμως είναι μία επιλογή που εγώ, και οι περισσότεροι από όσους μίλησαν σε αυτό το topic, την κάνουμε ανεξάρτητα από το τι λένε οι μουσικοπατέρες και οι “γνώστες”, στηριζόμενοι αποκλειστικά στο δικό μας γούστο. Το ότι διαφωνείς δε σημαίνει ότι είμαστε λάθος ή θα έπρεπε να μη μιλάμε…

Ήταν το δεύτερο posts σου που με πείραξε, για αυτό απάντησα εκτενέστερα…

@thundera: Μη τσακώνεσαι για μουσική, δεν αξίζει. Και αν κάποιος πει κάτι που το θεωρείς βλακεία, απάντα του πιο ευγενικά, γιατί στο τέλος εσύ εκτίθεσαι. Διάβασα τα προηγούμενα posts και η αντίδραση σου μου φαίνεται πολύ υπερβολική (το ίδιο ισχύει και για τον Nihilist). Άσε που έκανες και δηλώσεις που αναγκάζουν πολλούς που δε συμμετείχαν να συμμετάσχουν (π.χ. εγώ)

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

(ειδικά για το τελευταίο, μήπως είσαι ο RED Fm? :smiley: )

Μα δεν ειπα πουθενα ουτε η δικια μου μουσικ ειναι η καλη και η δικια μου γνωμη ειναι σωστη…ειπα οτι αντιλαμβανομαι την μουσικη πολυ καλυτερα απο τους περισσοτερους που ξερω και τα βλεπω αλλιως τα πραγματα.και οταν χωνω τον Malmsteen η τον Gillan κατι παραπανω βλεπω που δεν το βλεπετε ακομα.μπορει να το δειτε σο μελλον ή και ποτε…και δεν μιλησα για καλη και κακη μουσικη αλλα ως ενα σημειο…αυτο ειπα…το να ακουει καποιος black metal πχ μετα τα 22 βαρια βαρια και πολλα εβαλα… δειχνει οτι μουσικα ο ανθρωπος αυτος δεν εχει ωριμασει εστω και λγω.γιατι αν πραγματικα ακουγε μουσικη δεν θα ακουγε black.Εγω αυτο λεω…ολοι πρεπει να φτασουμε σ’ενα σημειο που να καταλαβαινουμε την μουσικη και το τι ακουμε…κι αυτο γινεται με το να ψαχνουμε διαφορα πραγματα και οχι να μενεις στα ιδια που ακουγες πριν χρονια.

Για παραδειγμα αρχισα να ακουω πολυ Prog rock και εχια αφισει για ενα διαστημα το Metal που ακουγα εκτως απο μερικα πραγματα βεβαια.και οταν ξανα ακουσα αφου ειχα “ωριμασει μουσικα” πιο πολυ Kreator η Slayer η Guardian, και αλλα που δε μου ρχονται στο μυαλο…μου φανηκαν τελειως ανουσια…και το αντιθετο…ξανακουσα metallica χθες μετα απο αρκετο καιρο (Master of puppets) kαι το βρηκα ακομη καλυτερο απο παλια.το ακουω αλλιως πια…και ο ulrich μου φενεται πολυ ωραιος πια…
ε, οι μεταλαδες και οι ροκαδες δεν το κανουν αυτο και μενουν εκει μια ζωη…και λογικο ειναι αμα βριζεις τα συκροτηματα που γουσταρουν να μην καταλαβαινουν καμια φορα οτι δεν αξειζει γιατι δεν ψαχνουν…δεν ακουνε και αλλα να δουν τι υπαρχει…

Εγω εφτυχως δεν ειμουν ετσι…ειμουν μεταλας αλλα παραληλα ανοιχτος σε καποια αλλα και μετα σε αλλα και αλλα και αλλα…αλλα γι αυτο δεν μπορει καποιος να κανει κατι.με το ζορι δεν θα ψαξει για καινουρια…αμα ειναι μεσα του θα γινει.

και οταν χωνω τον Gillan κατι παραπανω βλεπω που δεν το βλεπετε ακομα.μπορει να το δειτε σο μελλον ή και ποτε…

Ώπα, χαλάρωσε. Το ότι είσαι προκατειλημμένος (ή αν θές αρνητικά προδιατεθειμένος) δεν σημαίνει ότι έχεις και μουσικό αυτί.
no offence ε!!
στα υπόλοιπα συμφωνώ πάνω κάτω.

Νο οfence βεβαια αν και δεν ειμαι προδιαθετημενος αλλα οκ…χαρηκα που συμφωνησες και σε μερικα :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: περιμενα βρισιμο απ’ολους.αλλα εχουμε καιρο…

Μα δεν είπες και κάτι λάθος.
Τα ακούσματα, ωριμάζουν μαζί μας. Φυσιολογικό. Thats the point.
Επίσης η ανοιχτομυαλιά χρειάζεται σε όλους τους τομείς, όπως και στη μουσική. :wink:

Κοίτα, ούτε εγώ διαφωνώ με τα περισσότερα που είπες.

Παρατήρηση 1: Αυτά που λες, εμένα μου δείχνουν ανοικτό πνεύμα και όχι μουσικό αυτί (θετικό είναι :smiley: ). Τα κολλήματα που σε εκνευρίζουν σε αρκετούς, δεν εξαρτώνται από το τι μουσική ακούνε, αλλά από το τι άτομα είναι οι ίδιοι. Αυτά τα κολλήματα άλλοί τα έχουν με το μέταλ, άλλοι με τους U2 ή τους HIM, με την ομάδα που υποστηρίζουν και με το κόμμα που ψηφίζουν (κάποιοι κάποιοι τα έχουν και με τον Τσιρίλο… :twisted: ). Δε μπορείς να κάνεις τόσο μεγάλες γενικεύσεις (που είναι και αυθαίρετες-“όπου γενικότητα, υπάρχει προχειρότητα”) και με τη μία όποιος έχει άλλη άποψη από σένα να τον κατηγορείς για κολλήματα.

Παρατήρηση 2: Είναι προσωπική μου άποψη, ότι ο όρος μουσικό αυτί είναι μία μεγάλη απάτη. Ο καθένας έχει το δικό του αυτί και το μόνο σημαντικό είναι να στηρίζεται σε αυτό και όχι σε ό,τι του λένε τα media ή του επιβάλλει η μόδα. Τότε θα έχει “αυθεντικό” αυτί.

Παρατήρηση 3: Μη πολυ λες δημόσια την άποψη που έχεις για τον εαυτό σου. Ακόμα και αν ισχύει, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτή έτσι εύκολα. Θα πρέπει να την αποδείξεις την αξία σου. Μη ξεχνάς ότι στο forum είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας. Αν εγώ δηλώσω ότι είμαι η μετενσάρκωση του Hendrix (ακόμα και αν είμαι :? ), θα φάω ντομάτες :smiley:

Παρατήρηση 4 (και τελευταία): Ένα μουσικό κομμάτι δεν είναι μόνο νότες. Δεν έχω ακόυσει Kreator/Slayer, σε γενικά πλαίσια όμως, μην αποκλείεις το γεγονός κάποια τραγούδια σε κάποιους να σημαίνουν κάτι παραπάνω από ότι σε σένα. Οι αναμνήσεις που μπορεί να σου προκαλεί ένα τραγούδι πολλές φορές είναι ικανές για να σε κάνουν να το θεωρείς ένα από τα αγαπημένα σου και να τα υποστηρίζεις “εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν” :smiley:

ωραιος…μ’αρεσαν αυτα που λες.και μαλλον εχεις δικιο στα περισσοτερα…απλα τα χα παρει λιγω…

karvou, σε πάω! :wink:

:oops: :smiley:

min to kourazoumai to 8ema. queen me diafora. megalyteri apateonia bada dyskola 8a vreite

Φίλε thedoors, από “On the way” σε βλέπω σε λίγο “Off the Way”!!!

:stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue: :smiley:

(είναι και η δικιά σου μία άποψη… Το πιστεύεις και για τον Mercury?)

Pw re maga! exei xefigei h fash!!! Goustarw…

Parathetw kati apantiseis kai opoios niwsei eniwse!!!

1. Camelspotter: kala afta pou les…antilamvanesai kalitera kapoia pragmata sth mousikh…einai o tomeas pou diaprepeis (pote tha kanoume to reunion re gmt?)!!! ato idio efxomai kai sthn logistikh!!!
    ALLA APO ORTHOGRAFIA,ga@#mh#$se taaa!!!

2)ypokeimeniko kai antikeimeniko…ma an den plakwthoume den exei nohma to topic!!!
afiste ta ftiaria sthn plath sas kai piaste ta tsekouria, to tomahawk tou polemou xethaftike!

3)kaneis den leei nomizw ti prepei na akouei o allos…kaneis den epivalei tpt apla einai kalo na xeroume pou pame! wraios drummer o grohl p.x. de lew alla einai ligo kathisterimeno to palikari…pera apo afton yparxoun k alloi… vlepe chambers,weckl ktl
kalh fash oi maiden alla eleos! oxi k theoi…! an einai oi maiden theoi tote oi rush ti einai re gmt? hmitheoi kai vale?? prepei kapws na diafwtistei to “koino”, na min einai pleon maza… kai kati allo… p.x. o 45 pou paei na dei stones giati tous ezhse tote kala kanei kai einai kolhmenos akoma me stones… to mlkismeno to 17xrono pou paei giati einai kai kala oi STONES ti mualo kouvalaei? o nown noeito! h mhpws tha paei na dei kai ton dave weckl pou dinei 3 live parakalw stas athinas kai ena thess?? kai einai o gmmenos o
W E C K L re gmt! terastios! to allo to palikaraki pou akouei mayhem kai entombed giati den tin psaxnei ligo na akousei kai hollow face? (asteiaki!!!)

pw re maga! xefiga teleiws!

thantera? eisai petamenos! akous ekei to train of thought ahdia! vlaka! kala pathate kai xasate ston teliko reeeee! mia den paixate!! mou thelate kai uleb me mish omada!!! skoulikia!!!

on topic loipon:
vox: dio
guit:roy z
guit:gers jannick (giannikos??pontios einai reeee)
bass: scott rockenfield (queensryche)
drums: twn cradle of filth!!!
keyboards:gia allh mia fora o wakeman!

THAPSTEEE LEWWWWW!!!

Apla eise theos!!!

Den exw tpt parapanw na pw…
Re O Wakeman exei polla projects h mou fainetai??? xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Painer_POS sorry αλλά ο Rocketfield παίζει drums στους Queensryche.

Τώρα εδώ γίνεσαι απόλυτος και κάνεις λάθος , μεγάλο λάθος. Είναι σαν να βάζεις στη θέση του black metal το metal επειδή εκείνη τη στιγμή στο μυαλό σου έχεις σαν αντιπροσωπευτικό group τους hamerfall αγνοώντας τις αξιόλογες μπάντες έστω και αν είναι λίγες.

Εδώ έχεις δίκιο αλλά δεν μου λες από πού να ψαχτεί ένας νέος που τώρα αρχίζει να ακούει μουσική? Πως θα αποβάλλει τη νοοτροπία του οπαδού (με την αρνητική έννοια αν και δεν ξέρω αν υπάρχει θετική) ? Δες για παράδειγμα αυτό το φόρουμ. Θα μπει ένας και θα πει ότι γουστάρει τους τάδε και τους θεωρεί κορυφαίους και κάποιος που ξέρει περισσότερα θα του πει, πάνω κάτω: «εσύ τώρα πας να το παίξεις ψαγμένος? Χαχαχα άκου τους τάδε ρε άσχετε και ξεστραβώσου». Παράδειγμα με τους Floyd. Εσείς που ξέρετε περισσότερα και έχετε καλύτερη αντίληψη της μουσικής γιατί δεν μοιράζεστε τις γνώσεις σας? Όχι με ατάκες του τύπου οι τάδε μπροστά στους τάδε είναι για τα μπάζα και τέτοια. Ανοίξτε κανα topic γράφοντας μερικά πράγματα για τις μπαντες/καλλιτέχνες που γουστάρετε ακόμα και αν δεν έχουν σχέση με το ροκ έτσι ώστε ο άλλος να μπορεί να ψαχτεί από κάπου. Αλλά από πού να ψαχτεί όταν το μονό που βλέπει είναι vs., καλύτερο τραγούδι από τους τάδε, καλύτερος δίσκος από τους τάδε, καλύτερος στίχος από τους τάδε, καλύτερα 5 άλμπουμ, σημαντικότερα 10 άλμπουμ, χειρότερα 10 άλμπουμ , πιο κουλός κιθαρίστας, πιο στραβός ντραμερ, για το πόσο γαμαει η δε γαμαει η τάδε μπαντα και γω δεν ξέρω τι άλλο.

Ontws gia ton rockenfield! ton eddie jackson ennoousa!!!

o apo panw mou eipe th lexh apolytos…parathetw to apolyto (!!!) epixeirhma:

• eisai apolytos
  • oxi
    -eides pou eisai!!!

taso eisai theos!!! asxeto alla kalo!!!

αυτο νομιζω το κανουμε!!! ο camelspotter k εγω προσπαθουμε οσο μπορουμε μεσω του TOPIC Progressive Rock http://www.rocking.gr/forumt-1366.php που το εχει ανοιξει ο gluonio…
τωρα εαν εσυ νομιζεις οτι θαβουμε μονο τους floyd τι να σου πω…