ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΚΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Γ.Τ.Π.ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ!!!
an kanei oti kanei o xakos gia tin psonara tou kala kanei…an vgazei kai fragka apo afto, akoma kalytera…ki ego to idio tha ekana…
opos ksanaeipa omos…ego mporo na paro ton filo tou, ekeinon ton sovaro me to entono vlema kai ta oraia mpratsonia??? pou einai kai ntropalos?
ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ?
ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΝ ΤΟΥ ΡΕ chk_chillin ΠΑΡΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ!!!
gia mena, ta lefta den einai pote arketa…ta thelo gia na ta skorpao, opote…akyro!
oso gia ton filo tou…trust me…tha ton paro…den apexo kai poly…exo monadiko, rico suave tropo me tous antres… :lol:
polu sosta ta leei o filos!! ante sinexiste na asxoliste me ton karagiozh
ΑΝΤΕ chk_chillin ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ rico suave ΤΡΟΟΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ(ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ)
Φιλτατη Chk_Chillin δεν Δεν ειναι θεμα τροπου.αν θελει η γυναικα ο αλλος δεν προκειται να πει οχι τουλ στο 90% του αδρικου πλυθησμου.οποτε εγω για να παω κοντρα ειμαι στο 10 και γουσταρω!!!
ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!
8) 8) 8) 8) 8)
Συμφωνώ 100%!!!
[size=7][/size]
mpa panw apo 2000e kata kefalin einai karagkioziliki gia ena mesoasto.
ki auto an exei arketa eksoda.
an o mesoastos einai gynaika kai 20000 na exei to mhna de tha ftanoun. o logos ?
PAPOUTSIA !
[quote=“DRIFTER37”]
Συμφωνώ 100%!!!
[size=7][/size][/quote]
Δεν θα μπορουσα να ζησω αν ηξερα πως ολα μου τα χρηματα μπορει να τα ξοδεψω σε ενα βραδυ,και την επομενη μερα δεν θα εχω,εστω και για τα απαραιτητα.
Υποστηριζω την καλη διαχειριση των χρηματων και οχι την τσιγκουνια.Και να βγεις,και να γλεντησεις,και να τα σπασεις και να εχεις λιγα και στην ακρη.Αυτο ειναι μαγκια για μενα!
kleiste afto to topic…den mporw na vlepo alo to onoma tou ********
Έλεος ρε παιδιά! Τι έχετε φαγωθεί με τον άνθρωπο? Εντάξει αυτός είναι ****** (πολύ) εσείς όμως γιατί κάθεστε και ασχολείστε μαζί του? Δηλαδή επειδή είναι ******* πρέπει να τον τιμήσουμε ανοίγοντας και thread για την πάρτη του? Δεν σας τιμά και πολύ αυτο.
Ρε παιδιά όλο λέτε ότι είναι γ.τ.π και μ@λ@κ@ς αλλά δεν λέτε το λογο που το πιστεύετε αυτό… Τι σας έκανε ο άνθρωπος στη τελική; Τη μάνα σας σκότωσε;
Μερικοί, ίσως βαθειά μέσα τους, να ζηλεύουν που δε βγαίνουν αυτοί στη τηλεόραση…
So…
Δεν πιάνω mad άρα δεν ξέρω τι λέει στις εκπομπές του.
Μέχρι πρόσφατα (που έγινε αρχισυντάκτης) έγραφε λίγα και συνήθως μεστά πράγματα στο hammer.
Γνωριζόμαστε χρόνια από τις διάφορες συναυλίες που τον πετυχαίνω κατά καιρούς και από κοινούς γνωστούς. Είναι μια χαρά παλικάρι και δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες για να βρώ σε τι είναι ενοχλητικός.
Εχω συναντήσει ανθρώπους με ελάχιστες γνώσεις και ενασχόληση με το rock/metal σε σχέση με τον Χάκο να κουβαλάνε 10πλάσιο τουπέ και ύφος φωτεινού παντογνώστη. Είναι γνωστή η κάστα των μεταλλοπατέρων.
Μόνο να ανφέρω κάτι πραγματικά ενοχλητικό μιας και είδα το όνομα του Κοσκόρη κανά 2 σελίδες πριν. ΟΠΟΙΟΣ και αν είσαι και όσο και αν πιστεύεις στον εαυτό σου και μόνο από μετριοφροσύνη ΔΕΝ βάζεις το cd ΣΟΥ 6-7 καλύτερο της χρονιάς, πάνω από αντικειμενικά στον ίδο χώρο ΑΠΕΙΡΑ καλύτερα κυκλοφορίες. ΕΙΔΙΚΑ ,όταν τα πιτσιρίκια αναγνώστες του Metal Hammer δεν ξέρουν ότι προμοτάρεις τον εαυτό σου. Κανονικά, αν έχεις αξιοπρέπεια δεν το βάζεις καθόλου.
Υ.Γ. Μεγάλο respect στο Χρήστο Κισσατζεκιάν.
+10000000000000000000000
Παρεπιπτόντως o Χάκος εχθές έθαψε του Lordi κανονικά,οτι δεν έγινε και τίποτε που κερδίσαν…Υπαρχoυν και καλύτερες μπάντες,Οπως σκέφτηκα οι 30 προωθούμενες κατά καιρούς του Hammer???
den ksero ti proothei kai ti tsatsies kanei aftos o Xakos mias kai spania parakolutho thn ekpobh tu, alla extes pou ethave tus Lordi to efxaristithika. pane tora oi Lordi na mas pune oti einai Heavy Metal…hmarton! ama phgaine kamia kanonikh Heavy Metal banda pou den tha eixe kommeno kai rammeno tragudi gia Eurovision(pou gia mena eftixos pou den phge) siga min evgainei 1h.
Ενω αυτοί είναι ιμιτασιόν και οι Kiss είναι κανονικοί και όλοι οι μασκαρεμένοι???Eiμαστε off topic…Στην επικαιρότητα λοιπά…Δηλαδή αν ο Σπάθας ντυνόταν τέρας δεν το έχει ανάγκη φυσικά…αλλά στα πανηγύρια ,πως αλλιώς να πάς,γιά να μαζέψεις τα στριγκάκια στο πόλεμο των ντεκολτέ και του life style του καρα φλωρέ…ΒΡΕ κΕ κεξ ,κουαξ,κουαξ…
- Επειδή έχω την εντύπωση ότι παρακολούθησα αρκετά προσεκτικά τις δηλώσεις των Lordi (γι’αυτόν ακριβώς το λόγο-να δω πως χαρακτηρίζουν τη μουσική τους…),δεν τους άκουσα ΟΥΤΕ 1 φορά να πουν ότι είναι metal μπάντα.
- Το ξέρουμε ότι ο Χάκος γουστάρει και τη φλωρο-pop κατάσταση της Γιουροβίζιον δε χρειάζεται να μας το αποδεικνύει…
- Σ’ αυτούς τους δόλιους τους Lordi, και τι δεν έχει σούρει το Metal Hammer κατά καιρούς…Μα ένας εκεί μέσα (ολόκληρη συντακτική ομάδα) δεν υπάρχει να τους βρει τίποτα καλό?!
- Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος ότι το θέμα δεν είναι το αν ήταν καλό συγκρότημα οι Lordi…Νομίζω ξέρουμε όλοι καλά ότι αν πήγαινε μια μεγάλη μπάντα κατά πάσα πιθανότητα θα τους κλαίγαν οι ρέγκες…Δε φτάνει που κατάφεραν (έστω με τους θεατρινισμούς τους για μερικούς) να ισοπεδώσουν το πανηγυράκι τους πάλι πρόβλημα έχουμε? Τιμημένε μεταλλά που ότι και να γίνει γκρινιάζεις!! Δεν είπαμε ότι έγινε και πολιτικό επεισόδιο που κέρδισαν οι Lordi, ούτε ότι αυτόματα έγιναν μια φοβερή μπάντα -προσωπικά δεν με τρελαίνει η hard rock και η poser- αλλά σίγουρα ταράξαν λίγο τα νέρα. Είναι τόσο δύσκολο να το δεχτεί ο Χάκος κι ο κάθε Χάκος αυτό? Κι αν το “θάψιμο” είναι θέμα συμφερόντων τότε μην τον ανοίγεις καθόλου τον οχετό ρε μεγάλε…