Εμένα πάντως δεν μου λέει τίποτα αν ένα άλμπουμ πουλάει η όχι. Αν δεν μου κάνει “κλικ” δεν μ’ενδιαφέρουν ούτε οι πωλήσεις, ούτε η προώθηση ενός συγκροτήματος! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα τελευταία albums των Edguy είναι άσχημα (για το ύφος πού κινούνται πλέον)
kala magkes araiwnetai epeidh gamate poly!Ti sas ekane o Xakos,re?Anti na leme eyxaristw poy exoume metal ekpomph sthn Ellhnikh thleorash tous vrizoume,ti na´pw…
Κοίταξε ότι γαμάμε πολύ είναι αλήθεια. Όχι επειδή βρισκόμαστε μπροστά, αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε… Όσο για το Χάκο; Κανένα πρόβλημα μαζί του… Απ’ το να έκανε κανένας άλλος από το Hammer εκπομπή καλύτερα ο Χάκος που ακούει και κάποια σωστά πράγματα… Αν και θα προτιμούσα τον Ηλία τον Κόσκορη… Ακούει ακόμα καλύτερα…
Απ’ το τωρινό hammer ο μόνος με τον οποίο πεθαίνω στα γέλια είναι ο Συμελιάδης, ο οποίος το παίζει και hardrockάς αλλά… Βέβαια πάνω απ’ όλους Χρήστος Κισατζεκιάν…
Ok dn mou polyaresoun ayta pou vazei sth ekpomph o xakos alla einai kai h monh ekpomph pou yparxei.Vazei kai kala clips…an se kapoion dn aresei as mh th vlepei…yparxoun kai ta monsters of metal gia video clips…Epishs de pa na 8avei oles tis mpantes tou kosmou,opoios goustarei mia mpanta de 8a stamathsei na thn akouei e3 aitias tou xakou…
AYTO EINAI TO MONO SIGOURO!!! O Kisadjekian pragmatika xerei apo mousikh! Wre pws symfwnoun ta megala pneymata… :lol:
Mε τον οποίο Κισατζεκιάν συναντηθήκαμε στο Sweden rock festival του 2004…
Egw ton synantisa stous Purple to kalokairi tou 2005 Thessaloniki.
Ο Χρηστάρας έιναι κορυφή,Τον γνώρισα στους Socrates στο Ρόδο Μάιο πριν κλείσει,και είχε έρθει το άτομο γιά τη πάρτυ του (όχι γιά το Hammer) γιατί καραγούσταρε τρελλά…και χτυπηθήκαμε στο Σπάθα μπροστά…
Ρε σύ Τέλη θυμάσαι την κριτική του Kισατζεκιάν για τη συναυλία των Whitesnake στο Λυκαβηττό; Αν ναι συμφωνείς η διαφωνείς με αυτή; Eγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα!(να σημειώσω ότι οι Whitesnake είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μου μπάντες!)
Υ.Γ. Θα μου πείς γιατί στο ρωτάω αυτό… Έχω τους λόγους μου 8)
Δεν θυμάμαι τι είχε γράψει;
Δε τον ξέρω τον Χάκο, μόνο στη τι-βί τον έχω δει μερικές φορές. Με ενοχλεί όμως ο τίτλος του topic. Βγαίνει και λέει ότι λέει επώνυμα και όχι σαν εμάς που γράφουμε στο topic. Ακόμα και αν κάποιος πιστεύει ότι ο τύπος είναι γ.τ.π. πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να έχει επιτραπεί αυτός ο τίτλος.
Δεν υποστηρίζω lock του topic, αλλά αλλαγή τίτλου. Καλό είναι να προσέχουμε και λίγο τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε…
Aσ’το δεν πειράζει.
Πάντως συμφωνώ ότι δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον αρνητικά επειδή έχει διαφορετικά γούστα από μας. Στο κάτω κάτω ο Χάκος βάζει λίγο πολύ απ’όλα, άσχετα με τι του αρέσει η όχι. Κι εγώ για παράδειγμα θα ήθελα να κάνει εκπομπή ο Κοσκόρης (με τον οποίο έχω αρκετά κοινά) και να έβαζε τα δικά μας (Malmsteen, Royal Hunt, Symphony X, Kamelot, Conception κλπ) αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας!
Του οποίου Κόσκορη μου αρέσει και η μπάντα Dark Nova
Με τον Ηλία τα λέμε συχνά όταν τον πετυχαίνω στο Rock City στον Πειραιά. Τελευταία όμως επειδή “πνίγομαι” δεν έχω χρόνο να πηγαίνω καθημερινές. Ούτε καν τα απογεύματα.
autos einai allos koskorhs.
Ο ίδιος είναι! Εκτός κι αν έχει δίδυμο αδερφό με το ίδιο όνομα :lol:
Χαχ! Ακόμα κολλιμένοι με τον Χάκο…
BTW ο Κόσκορης είναι και ωραίος κιθαρίστας, είχε γράψει για τους WolfCry μια περίοδο και ήταν τίγκα λέμε! Και οι Dark Nova είναι πολύ καλοί!
de ksero ti grafei sto metal hammer o kos kisatzekian, giati de diavazo tetoiou eidous periodika, alla anevike stin ektimisi mou otan anakalypsa oti exei sxesi me to periodiko sonik, pou kata ti gnomi mou einai poly kalo…dinei photos apo oti eida, alla opos ksanapa to periodiko einai poly kalo kai xarika idiaitera…ante kai sto bazaar…asteievomai…
αυτον το χακο δεν τον ξερω αλλα εσεις μου τον μαθατε απως κ σε αλους 9171 χρηστες!
αυτος αυτο θελει να τον ξερουν κ εσεις το καταφερατε με τον καλυτερο τροπο ουτε manager του να εισασταν!