Χακος Περβανιδης

Συμφωνοι αλλα ειναι η δουλεια του… :wink: Δεν μπορει να λεει σε καποιον “αυτη ειναι κι αν σ’αρεσει” γιατι αυτο σημαινει οτι δεν εχει επαγγελματισμο…
Αλλα ετσι ειναι στο μονοπωλιο :? Take it or leave it

Διάβασα σχεδόν όλα τα μηνύματα που περιείχαν απόψεις για τον Περβανίδη και διαπιστώνω σε μεγάλο βαθμό τη δυσαρέσκεια πολλών μεταλλάδων για το άτομο του. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι γνώστης του αντικειμένου, χωρίς βέβαια να θέλω να τον εξυψώσω ως την απόλυτη αυθεντία. Πολύ απλά, του έχει ανατεθεί η παρουσίαση μίας τηλεοπτικής εκπομπής μία φορά την εβδομάδα και αναγκαστικά πρέπει να στριμώξει κάποια πράγματα μέσα σ’ ένα δίωρο.

Οι μαλακιούλες και οι σαχλαμάρες δε λείπουν από τις δηλώσεις του, αλλά από 'κει και πέρα δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να στήνεται κανείς μπροστά στην τηλεόραση για να αφουγκράζεται τις “φιλοσοφημένες” ατάκες οποιουδήποτε. Αυτό δε σημαίνει ότι οι τηλεπαρουσιαστές δεν πρέπει να τηρούν ορισμένους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας και διατύπωσης, αλλά δυστυχώς έτσι συμβαίνει με πολλούς.

Ξεκολλάτε και μην κρέμεστε απ’ τα χείλη κανενός. Στο κάτω κάτω αν δεν τον γουστάρεις μην τον παρακολουθείς. Αφήστε που και τα υβριστικά σχόλια ορισμένων κρύβουν φθόνο για κάποιον που έχει καταξιωθεί επαγγελματικά. Εγώ τουλάχιστον έτσι τα εξέλαβα.

PS: Το Πουέρτο Ρίκο έχει καλή (Mary) Jane ε; :lol:

Spanish Johnny drove in from the underworld last night
With bruised arms and broken rhythm in a beat-up old Buick
But dressed just like dynamite
He tried sellin’ his heart to the hard girls over on Easy Street
But they sighed “Johnny it falls apart so easy and you know hearts these days are cheap”
And the pimps swung their axes and said “Johnny you’re a cheater.”
Well the pimps swung their axes and said “Johnny you’re a liar”
And from out of the shadows came a young girl’s voice said: “Johnny don’t cry”
Puerto Rican Jane, oh won’t you tell me what’s your name.
I want to drive you down to the other side of town where paradise ain’t so crowded, there’ll be action goin’ down on Shanty Lane tonight
All them golden-heeled fairies in a real bitch fight
Pull .38s and kiss the girls good night

Oh good night, it’s alright Jane
Now let them black boys in to light the soul flame
We may find it out on the street tonight baby
Or we may walk until the daylight maybe

Well like a cool Romeo he made his moves, oh she looked so fine
Like a late Juliet she knew he’d never be true but then she really didn’t mind
Upstairs a band was playin’, the singer was singin’ something about goin’ home
She whispered, “Spanish Johnny, you can leave me tonight but just don’t leave me alone”

And Johnny cried “Puerto Rican Jane, word is down the cops have found the vein”
Oh them barefoot boys left their homes for the woods
Them little barefoot street boys they say homes ain’t no good
They left the corners, threw away all their switchblade knives and kissed each other good-bye

Johnny was sittin’ on the fire escape watchin’ the kids playin’ down the street
He called down “Hey little heroes, summer’s long but I guess it ain’t very sweet around here anymore”
Janey sleeps in sheets damp with sweat, Johnny sits up alone and watches her dream on, dream on
And the sister prays for lost souls, then breaks down in the chapel after everyone’s gone

Jane moves over to share her pillow but opens her eyes to see Johnny up and putting his clothes on
She says “Those romantic young boys
All they ever want to do is fight”
Those romantic young boys
They’re callin’ through the window
“Hey Spanish Johnny, you want to make a little easy money tonight?”
And Johnny whispered:
Good night, it’s all tight Jane
I’ll meet you tomorrow night on Lover’s Lane
We may find it out on the street tonight baby
Or we may walk until the daylight maybe

O άνθρωπος δεν παίζεται. Πρέπει να πέρνει τα απίστευτα χρήματα από τις δισκογραφικές, γιατί δε νομίζω να έχει παχουλό μισθό στο περιοδικό. Και μάλιστα η προώθηση που κάνει σε κάποια συγκροτήματα βγάζει μάτι. Κλασσικό παράδειγμα οι Nevermore. Προσωπικά δεν έχω κάτι με το σχήμα, απλά δε μου αρέσει ούτε η μουσική τους, αλλά ούτε και το στυλάκι που πάνε να προωθήσουν. Δε μπορεί δύο album σερί των Nevermore να είναι albums του μήνα. Τα ενδεχόμενα είνα δύο: ή πράγματι είναι καλό και εχω πάψει να αναγνωρίζω την καλή μουσική, ή τα πέρνουν χοντρά για να τους προωθήσουν. Μάλιστα κάθησα και κατέβασα το τελευταίο album για να δώ τι παίζει. Δε μου άρεσε καθόλου.

Τώρα τί να πείς? Από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη εκπομπή για να ενημερωθούμε θα αρκεστούμε σ’αυτά.

Νομιζω οτι εμεις και οσοι αλλοι εχουν νετ δεν περιμενουν καν να ενημερωθουν απο αυτη την εκπομπη(ουτε και απο περιοδικα βεβαια)…π.χ. οταν ανακοινωθηκε πως θα ερθουν οι Sabbath εγω το εμαθα ημερα Παρασκευη(μεσω νετ βεβαια) και δεν το ειπα σε εναν φιλο μου νομιζοντας πως το ειχε ηδη μαθει…Αλλα αυτος δεν εχει νετ.Και την αλλη Παρασκευη τον βλεπω με το Hammer στα χερια και μου λεει “Ερχονται οι Sabbath ρε”…Σωπα!

Eγω παντως Χακο βλεπω μονο για να βλεπω βιντεοκλιπ.Γιατι το μοντεμ μου ειναι τοσο αργο που δεν συνφερει να κατεβαζω τα κλιπ.

Τα βιντεοκλιπ είναι τα μόνα που αξίζουν, συμφωνώ-όταν βέβαια δε βάζει τα ίδια και τα ίδια.Αν το ρημαδομουσικό κανάλι έπαιζε ροκ και μέταλ και είχε εκπομπές ανάλογου περιεχομένου με άλλους παρουσιαστές τότε θα είχαμε και δικαίωμα επίλογής,τώρα μας
έμεινε ο Χάκος…

Το θέμα είναι αν το πρόβλημα πρέπει να αναζητηθεί στην εκπομπή ή το κανάλι γενικότερα… :?

Το θέμα είναι έτοιμο για λοκ.

Και εγώ συμφωνό ότι πλέον με το διαδίκτυο μαθαίνει κανείς τα πάντα πολύ γρηγορότερα από τον κάθε Χάκο, αλλά και από κάθε περιοδικό.

Πάντως μή νομίζεις και εγώ που έχω γρήγορη σύνδεση δεν έχω χρόνο να ψάχνω για videoclips από το διαδίκτυο.

nai, oi diskografikes kleinoun, i mia meta tin alli, i den kanoun kan dianomes stin Ellada giati oi pwliseis einai tragikes (giati arage?) eite giati den pernoun pote ta lefta tous apo ellines dianomeis, kai tha …plirwnan ton Xako na valei ta videoclip tous!!! Oute mia sto ekatomirio den simvenei kati tetoio!!!

Min ta vazete me olous kai me ola! Apla as skeftoume oloi, oti 1 agirazei ena cd, 20 tou to antigrafoun kai etsi den poulaei pote kamia mpanta tipota… ekei einai i mia sovari meria tou provlimatos pou afora tous opadous…

O Xakos kanei auto pou kanei,kai opios den ton goustarei mporei na min ton vlepei, apla pragmata.

Φίλε μου οι Nevermore στους οποίους αναφέρθηκα και είπα ότι ο Χάκος τους έχει κάνει θεούς, ανήκουν στην Century Media. Αυτή τη στιγμή η εν λόγω εταιρία είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο όσον αφορά την metal μουσική. Έχει στο δυναμικό της την μισή heavy metal σκηνή αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι κάνει την απίστευτη προώθηση στα συγκροτήματά της. Δε θα με παραξένευε αν τα’χωνε στον Χάκο για να προωθήσει τους Nevermore, αλλά και τους κάθε Nevermore.

I CENTURY MEDIA, agorastike apo tin EMI, kai akrivws epeidi einai megali etairia me polla sximata den simernei oti paei kala kai exei lefta. Episis oi pwliseis twn NEVERMORE kai twn kathe NEVERMORE stin Ellada elaxista apasxoloun tin kathe CENTURY MEDIA giati i aogra mas einai exeretika mikri. Mporei na poulisoun kapia kommatia stin Ellada pou gia tin tipoiki agora na einai kala, alla gia tin etairia einai liga mprosta se auta pou exoun stoxo na poulisoun se gallia, italia, germania, ispania klp… Siga min opoiadipote etairia, pou exei na kanei me to h. metal, exwne lefta stin mia kai monadiki ekpompi metal pou exei i elliniki tileorasi kai malista oxi panelladiki. Apla sou lene, pare to videoclip twn NEVERMORE megali mpanta einai, o kosmos thelei na to dei, esi theleis o kosmos na vlepei tin ekmpompi sou, gia tin vlepei prepei na paizeis megales kai nees kiklofories, ara den se pernei na min to paixeis…

1+1 kanoun …2!!!

xa.xa…x.

Άσχετα με το αν ο Χάκος κάνει ή όχι καλά την εκπομπή του νομίζω πως στην Ελλάδα το έχουμε παρακάνει με τις δολοπλοκίες. Απλά το κουράζουμε πολύ και χάνουμε το νόημα. Και στην τελική πόσο μας επηρεάζει το αν ο κάθε χάκος δεν κάνει σωστά την ‘δουλειά’ του?. Στην εποχή της πληροφορίας ζούμε, άρα μπορεί ο καθένας να επιλέξει τις πηγές του.
Πιο συγκεκριμένα τώρα άποψη μου είναι πως οι nevermore προωθούνται τόσο γιατί είναι μια καλή μπάντα αλλά και γιατί το ελληνικό hammer τυχαίνει να τουσ έχει μια συμπάθεια.

Παιδιά δεν είναι μόνο οι Nevermore οι οποίιι προωθούνται αλλά πάρα πολλές μπάντες. Εννοείται ότι τα περιοδικά τους συφέρει η μουσική (εν προκειμένω η μεταλ) να πηγαίνει καλά και να τα κονομάνε και αυτοί. Πάντα γινότανε αυτό. Εγώ προσωπικά αγόραζα το hammer για μια δεκαετία και το παράτησα όταν είδα μέτριους δίσκους να παίρνουν τρελές βαθμολογίες στις δισκοκριτικές. Ένα παράδειγμα που θυμάμαι είναι το Fireworks των Angra που έιχε πάρει 10/10. Τότε το Holy Land θα έπρεπε να έχει πάρει 30/10. Από τότε δεν ξαναπήρα hammer γιατί κατάλαβα ότι μας κοροιδεύουνε

paidia o xakos mporei na einai gia ta mpaza…alla o filos tou den einai katholou kakos!!! :roll: :smiley:

Mόνο και μόνο για το Lisbon (το κορυφαίο τους τραγούδι για μένα) το άλμπουμ αυτό αξίζει να πάρει όχι 10 αλλά 100/10!
Πάντως ρε παιδιά τι να λέμε τα Angels Cry, Holy Land, Fireworks είναι όλα δισκάρες (το λιγότερο!) Τώρα είναι φυσικό καποιοι να θεωρούν κάποιο από αυτά ως το καλύτερο. Εμένα πάντως μου αρέσουν όλα το ίδιο!
Κρίμα μόνο που οι Αngra τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σκιά του εαυτού τους. (για ποιό λόγο αραγε;…) Αυτός ήταν και ο λόγος πού δεν πήγα να τους δώ περισυ. Το τελευταίο καλό πράγμα που ακούστηκε απο τους “Angra” (για μένα) ήταν το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Ritual των Shaman! Δυστυχώς όμως μας τα χάλασαν κι αυτοί!

Υ.Γ. Σαφέστατα υποτιμημένοι! Πράγμα φυσικό, αφού η μουσική τους δεν είναι τόσο “απλή” όσο των Edguy ας πούμε.

hm. giati - an thelan oi edguy den mporousan na grapsoun pio periplokh mousikh ?
to avantasia - htan kalh fash, gia paradeigma.

Όχι αν ήθελαν… οι Edguy έχουν γράψει περίπλοκη μουσική! (μέχρι το The Savage Poetry) Από κει και πέρα θα έλεγα πώς έγιναν πιο “mainstream”. Όσον αφορά τους Avantasia ναι μέν αξιόλογοι, όμως δεν είναι Edguy αλλά Τobias Sammet & Guests. Θα μου πείς βέβαια σιγα τη μεγάλη διαφορά. Ισως να’ναι κι έτσι. Εννοείται ότι δεν θέλω να υποβαθμίσω τους Edguy! (ποιός είμαι άλλωστε για να το κάνω αυτό…) Έτσι κι αλλιώς είναι μία μπάντα την οποία συμπαθώ! Οι Angra όμως θεωρώ ότι είναι (η έστω ήταν) το κάτι άλλο! (κι από άποψη μουσικής και… όσο για τα φωνητικά τι να λέμε τώρα! :wink: )

Υ.Γ. Βλεπω ότι ξεφύγαμε λιγάκι από το θέμα του topic οποτε…

Το δύσκολο για τους Edguy και τους κάθε Edguy είναι να γράψουν μουσική που θα την αγοράσουν παραπάνω από 50.000 κόσμος… Οι άνθρωποι απέδειξαν ότι μπορούν και μπράβο τους…

Το δύσκολο για τους Edguy και τους κάθε Edguy είναι να γράψουν μουσική που θα την αγοράσουν παραπάνω από 50.000 κόσμος… Οι άνθρωποι απέδειξαν ότι μπορούν και μπράβο τους…[/quote]

Ειναι ακομα πιο δυσκολο να συνεχισουν να γραφουν τοσο καλη μουσικη ειδικα στον χωρο του power metal που ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.