Χακος Περβανιδης

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι καινούργια εδώ και σας ευχαριστώ πάνω από όλα για τη φιλοξενία. Ο λόγος που μπήκα είναι γιατί έψαχνα κάτι στο GOOGLE πάνω σε ένα κομμάτι, το ένα έφερε το άλλο (δεν είναι δύσκολο αυτό με το διαδύκτιο) και έπεσα πάνω σε αυτό το thread κατά του Χάκου.

Είμαι σίγουρη ότι ξέρετε πολλά περισσότερα για το metal, το metal hammer και ό,τι άλλο αυτό συνεπάγεται. Όμως νομίζω ότι ξέρω λίγο περισσότερο από εσάς τον ίδιο Χάκο. Και μπορώ να του καταλογήσω πολλά (αδικαιολόγητα άπειρος τηλεοπτικά - ναι, κακογραμμένα κείμενα - δυστυχώς, βολεμένος στα κλιπς των εταιριών πάνω στα οποία βγάζει θέματα ενώ θα μπορούσε να το προχωρήσει παραπάνω και να κάνει πιο ψαγμένα πράγματα – βεβαιότατα, κάτι ΤΟΣΟ ψαγμένο είναι αυτό που πρέπει να απαιτείται από την μοναδική metal τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα --προσυπογράφω!) όμως δεν είναι ούτε μλκας, ούτε πληρωμένο αρχδι, ούτε ενεργεί με δόλο, ούτε σνομπάρει, ούτε, ούτε, ούτε…

Επειδή έχουμε αποσπασματικά συνεργαστεί παρόλο που ανήκουμε σε διαφορετικά είδη μουσικής, μπορώ να σας πω ότι συνάντησα ένα από τα πιο ντροπαλά, ευγενή, καλόκαρδα, υπεύθυνα, φιλότιμα παιδιά που έχω γνωρίσει. Και πιστέψτε με: στο χώρο των media αυτό είναι εξαίρεση. Προτείνεις ένα φίλο σου για μία θέση και μετά από ένα μήνα δεν τον αναγνωρίζεις πια.

Τέλος πάντων, ο σκοπός δεν είναι η αγιογραφία του Χάκου – φυσικά και όχι. Απλά είναι λίγο άδικο από την άνεση του καναπέ μας να κάνουμε κριτική σε κάτι που δεν ξέρουμε καλά. Ολοι το κάνουμε και ούτε εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι είμαι αναμάρτητη σε αυτό τον τομέα - do I blow off some steam from time to time, hell yes!

Εχω υπάρξει και από τις δύο πλευρές του “χαζοκουτιού”. Από το σπίτι μου να βλέπω κάτι και να μου πέφτουν τα μαλλιά, να προσάπτω ευθύνες, να κατακεραυνώνω με κριτική και μετά… από την πλευρά εκείνου που τρέχει και παρακαλάει τις εταιρίες για υλικό, παραγγέλνει και πληρώνει μόνη της dvd που έχουν πιο αξιοπρεπή εικόνα, ξενυχτάει να τα δει και να επιλέξει όσα σπάνια θα έφτιαχναν ένα γαμάτο βίντεο, να παρακαλάει τους μοντέρ να μην την κοπανάνε και να μπουν στο όραμά της για κάτι καλό, να νιώθει εντελώς έρμαιο γραφειοκρατίας και ωχαδελφισμού (έεε εμένα τέλειωσε η ώρα μου μαντάμ, αν θέλει συνεχίζει ο επόμενος μοντέρ), να προσπαθεί να τελειώσει στα στενά όρια του τηλεοπτικού χρόνου και όταν τελικά βλέπει το αποτέλεσμα on air να θέλει να χώσει το κεφάλι της στην άμμο, γιατί φυσικά μέσα σε όλα αυτά βγήκε μία …μλκία και μισή!

Και μετά σε βλέπει ένας συνάδελφος ή απλός φαν στο δρόμο και σου τη λέει και άντε να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και ξέρετε κάτι; Καλά κάνει και σου τι λέει. Ο τηλεθεατής έχει απαιτήσεις και αν δεν μπορείς να τις εκπληρώσεις πάρε το σκαμπό σου και περιπάτει… Απλά… λίγο cool. Δε χρειάζεται να τον βγάλουμε ούτε μλάκα ούτε γκέι τον άνθρωπο.

Επικοινωνήστε με το MAD ή τον ίδιο τον Χάκο με ένα γράμμα (όχι όμως μλκίες επιθετικά μηνύματα που στα οποία ο καθένας θα αντιδρούσε απαξιωτικά) που να λέει τις αντιρρήσεις/απαιτήσεις σας, τις προτάσεις σας για κάτι που θα σας κάλυπτε ως εκπομπή και ως παρουσίαση εκπομπής (εγώ ας πούμε θα ήθελα να έβλεπα κάτι περισσότερο από clips και συνεντεύξεις από μία τέτοια εκπομπή – που είναι τα αφιερώματα, τα behind the scenes, κλπ).

Πάνω από όλα… stay cool, ή όπως λέει ο δικός μου αγαπημένος:
stay hungry, stay alive…

Ευχαριστώ και πάλι για τη φιλοξενία. Rock music is the answer…

Tα είπε όλα η PuertoRicanJane…
Φαίνετε ότι γνωρίζει καλά το αντικείμενο γι αυτό ας προσέχουμε τι λέμε… :wink:
Και ελπίζω ας μη το γελιοποιήσει κανείς το post της… :wink:

ωραιο ποστ puertoricanjane!σωστα τα λες…εγω δν μπορω να εκφερω γνωμη γτι δν εχω ποτε καταφερει να τον δω ποτε, οποτε ανεβαινω Α8ηνα!αλλα απο πολλους ακουω διαφορα!ενταξει μπορεις να βλεπεις την εκπομπη κ να κρινεις αυτα π βλεπεις,ειναι ωραιο παντως να υπαρχει μια τετοια εκπομπη…εγω εδω π δν πιανω τπτ τι να πω?κ πιανω μονο Λαμπυρη,Τατιανα κ διαφορες δη8εν life style εκπομπες?:frowning: :x

εγω εχω μια αλλη απορια!
οι υψηλοτατες βαθμολογιες που βαζει χωρις λογο σε γνωστες μπαντες.τις βαζει σε συγκριση με την εποχη (τι συγκροτηματα κυκλοφορουν τωρα?)
το μηνα? η μηπως σε σχεση με ολα τα μεταλ αλμπουμ!
δεν ξερω αν πληρωνεται αλλα μια φορα να τα χωσει σε ενα αποτυχημενο δισκο μεγαλης μπαντας δεν υπαρχει!
δεν θυμαμαι αν ηταν αυτος η αλλος απο μεταλ χαμερ που ελεγε την πρωτη φορα που ακουσα το δισκο δεν μου αρεσε ,την δευτερη κατι επιανα ,την εβδομη φορα καταλαβα οτι ηταν δισκαρα!!!
την εκατοστη το τραγουδουσα στον υπνο μου!
(stanger κριτικη)

εντομετα3υ το κουφο το ειχε πει ο βουρλιωτης!τον ρωτησαν στην εκπομπη του τη γνωμη τουσ για τουσ μεταλλαδες και ειπε πως ειναι πιστοι στη μουσικη τους,πανε στα λαιβ,δν κυκλοφορουνε μουφες στην αγορα και τελειωνει λεγοντας οτι “πολλα στο χωρο της μεταλ εχει προσφερει και ο φιλος μας ο χακος” ντοοοοοοοοοοοοοοοιν

8hrio! :lol:

aytos prepei na ta xei 400!

ναι ο βουρλ(ι)οτης ειναι και μορφωμενος εχει τελειωσει το δημοτικο :lol:

8O 8O τον π… 8O 8O

και η γιαγια μ το δημοτικο εβγαλε :lol: :lol:

με τη μονη διαφορα που η γιαγια σου εζησε 60 χρονια πριν,ουτε η δικια μου νομιζω το εβγαλε… :?

ναι υπαρχει αυτη η μικρη διαφορα χρονου… :roll: :?

αλλα γιαυτον μαλλον ισχυουν τα ιδια σκ@τ@…

Τι να πεις για ανθρωπο που δινει χρονο απ την εκπομπη του για συνεντευξη Ολεθριο Ρηγμα? :lol: :lol: Ασε που εχει παιξει δυο φορες τραγουδια τους 8O Αυτο τα λεει ολα

εγω μια φορα ειχα δει να βαζει τραγουδι τους,μετα τη συνεντευ3η.το ελεγαν ιρακ και 8υμαμαι λιγα λιρικς"…το αλλο γουρουνι,το σανταμ",“θανατοοοοοοοοοος”

“Πολεμος στο Ιρακ”,Θανατοοοοοοοοοοος στα αμερικανικα γουρουνια"κλπ κλπ
Ειχα πεθανει στο γελιο…Και εχουν παιξει 2 φορες σε Rwave 8O 8O Αν ειναι τοσο ευκολο παιρνω κιθαρα κι αρχιζω να ουρλιαζω “fuck ameeeeeerika” τωρα για να ειμαι του χρονου κι εγω.

Εδώ θα διαβάσετε κάτι ιδιεταίρως ενδιαφέρoν για το Hammer και την ιστορία του καθώς και κάποιες απόψεις. Επειδή βαριέμαι να το ξαναγράφω καντε κλικ εδω

http://www.rockpages.gr/forum/viewtopic.php?t=138

Διαβασα το hammer με εξωφυλλο τον δημοκρατικοτατο και αντικειμενικοτατο τιτλο: “Τα 200 cd που δεν πρεπει να λειπουν απο την δισκοθηκη σας” και με εστειλε τελειως το θεματακι αλλα ειδικα τα κομματια που ειχε γραψει ο Χακος…

Για να πω τη μαύρη αλήθεια τα αλμπουμ που παρουσίασε ο Χάκος είναι του γούστου μου. Αυτά όμως που παρουσίασε ο Γιοβανίτης (ο οποίος είναι γαμώ τα παιδιά παρεπιπτόντως) είναι για την πυρά. Ελεος!!!

Εγώ παιδιά συνάντησα τον Χάκο μια Πέμπτη στο Mobetter, και ενας γνωστός μου όταν τον είδε πήγε να του μιλήσει και να του πεί να υπάρχει μεγαλύτερη «ποικιλία» στο play-list της εκπομπής του. Ο τύπος την είχε δει πολύ μεγάλος, είχε ειρωνικό ύφος και με τα πολλά είπε στο παληκάρι ότι αυτη είναι η εκπομπή και αν δεν του αρέσει ας μην την βλέπει… :expressionless:

Και εμενα μ’αρεσουν αυτα που παρουσιασε αλλα εγραφε χαζομαρες σε ορισμενα…

Εγώ παιδιά συνάντησα τον Χάκο μια Πέμπτη στο Mobetter, και ενας γνωστός μου όταν τον είδε πήγε να του μιλήσει και να του πεί να υπάρχει μεγαλύτερη «ποικιλία» στο play-list της εκπομπής του. Ο τύπος την είχε δει πολύ μεγάλος, είχε ειρωνικό ύφος και με τα πολλά είπε στο παληκάρι ότι αυτη είναι η εκπομπή και αν δεν του αρέσει ας μην την βλέπει

Ε καλα αυτο φαινεται και απο τον τροπο που απανταει στα mails μερικες φορες…

Εαν ο Χάκος είναι ότι καλύτερο για την τηλεόραση και την ΜΕΤΑΛΙΚΗ (Χα) μας ενημέρωση, φαντάσου τι κατιμάδες είναι οι άλλοι

Eri, xwris na thelw na uperaspistw ton pervanidh (oute ton kserw, oute ton polupaw san suntakth kai atomo) ti na kanei o anthropos? Fantazesai posoi phgainoun kai tou lene vale to ena, vale to allo, giati de vazeis video apo ton theo tade, giati vazeis olo tous x, kai alla tetoia?
E kapou tha frikarei kai autos…