Με αυτα τα μουτρα μαλλον για gotha τον κοβω.
Με αυτα τα μουτρα μαλλον για gotha τον κοβω.[/quote]
Progg τύπος είναι, δηλαδή κρυφοποζεράς… Αν και τώρα που το λες το “τούτο” του φέρνει σ’ αυτό της Amy Lee… Είδατε που τον βγάλαμε και gay;
xwris plaka re file ama ton evlepes 8a katalavaines oti lew dikio!!mporei na paizoun sinexeia syggrothmata apo nuclear blast(to exoune gamhsei stous candlemass) kai century media(ta logia periteyoun) alla dn ton vrizw gt poios apo mas dn koitaei to symferon tou?
elpizw na mhn eimoun o monos pou ton eide…
a nai dn ton exoume pei paraplhgiko :twisted: (akoma)
Δηλαδή εννοείς ότι εγώ,που ακούω και prog είμαι ποζέρι?Ελεος Ε!
Δεν ξέρω αν είσαι ποζέρι φιλαράκι…αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε με τις μόστρες μας, δεν συμφωνείς?!
Για ψάξε κάνα avatar, έχει καλή συλλογή!! 8)
xa… milise o varimetallos!!!1 Isa vre!!!1
ma giati na einai toso mlks kai kolimenoi aytoi tou hammer pou vazoun sinexeia candlemass???ti tragoudia…ti sinentey3eis…ti sinexeis anafores sto onoma tous…eleos pia.kai oxi mono sthn ekpomph tou xakou alla kai mia fora pou akousa to xronopoulo kai aytos evale :x :x
Προς ποιον απευθύνεστε κύριε;
gia auton ton epiko/true/metalla ton Slekka, pou thelei diakaws na farmakwsei ton Fraggo to egrapsa!!
kai esi apo tin larissa? kai ston plithintiko mou milas?? me to tommy, ti siggeneia exeis?
Τετοια εκπομπη να μου λειπει…
Παλι καλα εχουμε και αλλα μεσα να ενημερωνομαστε
KOS FANS UP THE IRONS
21/06/05
:x
Τετοια εκπομπη να μου λειπει…
Παλι καλα εχουμε και αλλα μεσα να ενημερωνομαστε
KOS FANS UP THE IRONS
21/06/05
:x[/quote]
re sy kos_fans koita mia ta pm sou
Παίδες είναι απλο το παληκάρι βγάζει τα φράγκα του έχοντας μια “X-TREME” εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι “ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ - ΠΟΣΟ Σ’ΑΓΑΠΩ” ή αλλίως ΜΑD και συναγονίζεται με τον τύπο που λέει τα CINE νέα ποιός είναι ποιό τραβλός. Εγω παρακουλουθω την εκπομπή για να δω κανα στιγμιοτυπο καποιας συναυλίας η να μάθω κανενα “νέο” χωρίς να αγοράσω το Metal Hammer κατι που έκανα γύτω στα 7 χρονια κατι που με κάνει συμετοχο στο εγκλημα. Το παληκάρι το έχω δει απο κοντά πολλές, φορές με εχουν συστήσει μαζί του και αμεσως αντιλύφθηκα πως απολαμβάνει τη “δοξα” του αρθρογράφου σε μια φυλλαδα που πουλάει ιδέες, στάσεις ζώης και μουσικές “ψαγμένες” απόψεις σε εφήβους που είναι διψασμένοι για εναντίωση σε οποιοδίποτε κατεστημένο (σημείωση: και εγώ μαζι σας είμαι).
Κύριε Περβανίδη (και οχι Χάκο γιατι δεν σας ξέρω και απο παλια) συνεχίστε να βγάζεται θέματα σε στύλ Στεφανίδου όπως: αν κουρέφτηκαν οι μετάλλικα και αν έχει τρια Jet o Dickinson! Τουλάχιστον αυτοί ειναι ΑΥΤΟΙ και προσφέρουν μουσική και μας τα τρώνε!!! Εσυ προσφέρεις “του κόλου τις ιδεολογίες” και είσαι ο ΧΑΚΟΣ!!!
Μπα,δεν τον ξέρω.
yparxoune enalaktikes epiloges?
apo tv h moni pou 3erw einai sto 8riasio me enan eley8eriou pou einai poli ka8isterimenos typas.kai sou prizoune ta @@ me tous kataramenous kai allo ena parapligiko siggrothma kairinoi kai rei kapws etsi.
Ξέχασες και το Fame Story, χαχαχα!!
Οι Κέρινοι Και Ρει είναι καλούτσικοι αν σκεφτείς ότι βρίσκονται στο ξεκίνημά τους ακόμη. Ξεφεύγουν κάπως από άλλα ελληνικά mainstream συγκροτήματα (π.χ. Δυτικές Συνοικίες). Όσο για τους Καταραμένους δεν ξέρω τι κάνουν τώρα και αν έχουν βελτιωθεί. Τους θυμάμαι στην αρχή τους.
Τέλος πάντων, ναι, πολλές επιλογές δεν υπάρχουν σήμερα δυστυχώς. Πάνε οι εποχές του Metalmania του Δημήτρη Κατή, του Metal City, και εκείνης της εκπομπής του Γιάννη Κουτουβού που έπαιζαν live διάφορα συγκροτήματα, πριν από καμμιά 15αριά χρόνια. Ακόμη και το Headbanger’s Ball του MTV άξιζε να το βλέπει κανείς τότε.
Ελπίζω να φτιάξουνε τα πράγματα, μέχρι τότε θα πατάω Play στο DVD μου…
yparxoune enalaktikes epiloges?
apo tv h moni pou 3erw einai sto 8riasio me enan eley8eriou pou einai poli ka8isterimenos typas.kai sou prizoune ta @@ me tous kataramenous kai allo ena parapligiko siggrothma kairinoi kai rei kapws etsi.
Ξεχασες και το Πλοκαμι του Καρχαρια βρε!Φοβερο συγκροτημα!
Αντε βαζει μερικα καλα αυτος στο Θριασιο πλακα πλακα αλλα σπανια…
Ελπίζω να φτιάξουνε τα πράγματα, μέχρι τότε θα πατάω Play στο DVD
μου…
Ακριβως
Ξέχασες και το Fame Story, χαχαχα!!
Οι Κέρινοι Και Ρει είναι καλούτσικοι αν σκεφτείς ότι βρίσκονται στο ξεκίνημά τους ακόμη. Ξεφεύγουν κάπως από άλλα ελληνικά mainstream συγκροτήματα (π.χ. Δυτικές Συνοικίες). Όσο για τους Καταραμένους δεν ξέρω τι κάνουν τώρα και αν έχουν βελτιωθεί. Τους θυμάμαι στην αρχή τους.
Τέλος πάντων, ναι, πολλές επιλογές δεν υπάρχουν σήμερα δυστυχώς. Πάνε οι εποχές του Metalmania του Δημήτρη Κατή, του Metal City, και εκείνης της εκπομπής του Γιάννη Κουτουβού που έπαιζαν live διάφορα συγκροτήματα, πριν από καμμιά 15αριά χρόνια. Ακόμη και το Headbanger’s Ball του MTV άξιζε να το βλέπει κανείς τότε.
Ελπίζω να φτιάξουνε τα πράγματα, μέχρι τότε θα πατάω Play στο DVD μου…[/quote]
aaa nai sory! :oops: elpizw na me sygxwresei h sterfanidou
ela re oi kataramenoi exoun apaisia fwnh!mlk karga.nta3ei oi kairinoi kai rei einai etsi kai etsi.eixame kai sinaylia simera “eisodos apo pantou kai eley8erh” :lol:
twra katevazw tragoudia kai apo ayto to 8eiko syggrothma!!
edit:ena siggrothma pou to eixa dei live tous opened paradise kai mou aresan distixws den mporw na vrw kamia apo tis doulies tous…
χελ γιεα!!!οι οπεντ παρανταις 8α κανοθν συναυλια στο περιστερι νομιζω
Λοιπόν τώρα που λέμε για εκπομπές,εδώ στην Λάρισα έχουμε Panic Situation κάθε Σάββατο και εντάξει καλά βίντεο παίζει,ειδικά και τώρα πριν τις συναυλίες έκανε αφιερώματα στους Maiden Part 1κ2 ,Sabbath 1κ2 ,Slayer…