Χακος Περβανιδης

basika teli exeis apoluto dikio, alla den einai kouto apo th stigmh pou briskeis pantou la8h,na synexizeis na tous dineis ta lefta sou?
sthn telikh exontas net, eisai automata pronomiouxos, h enhmerwsh sou den einai mono to periodiko.

Κυρίως για συλλεκτικούς λόγους το αγοράζω… Αν και υπάρχουν συντάκτες, όπως ο Κισατζεκιάν που είναι πολύ καλοί… Απλά αν υπήρχαν 5 περιοδικά και είχα μεγάλη δυνατότητα επιλογής, δεν θα ήταν απ’ αυτά που θ’ αγόραζα

agglika exei mathei i akoma ?

Υπάρχει και το SYSTRAN…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

εγω το εχω κοψει εδω και πολυ καιρο αλλα πρεπει να ομολογησω οτι επειδη επερνα απο το πρωτο τευχος, και τα εχω ακομη, οταν αρχισα να καταλαβαινω τι παιζεται και αρχισα να τρελαινομαι με τις αδικιες τις ανακριβειες κλπ μου πηρε καιρο να το παρω αποφαση να σταματησω να το αγοραζω. κυριως για συναισθηματικους λογους, η δικια μου γενια μπορει να με καταλαβει, φανταζομαι. τωρα το διαβαζω σαν λαθραναγνωστης (απο φιλαρακια, και καθε φορα επιβαιβεωνεται η ορθοτητηα της επιλογης μου να το κοψω) αλλα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν θα παει στα χερια τους ενα ευρω απο τα λεφτα μου!!! Telisvas πραγματικα σε καταλαβαινω αλλα σκεψου οτι η μονη δυναμη μας σαν κοινο ειναι η δυναμη της επιλογης.

emena mou th spaei pou molis teleiwnei mia erwthsh gelaei sa vlakas :x

ti skata simainei flida??? :evil: :?:

Γιατι μονιμως εχεις 2 ποστ το ενα μετα το αλλο απανωτα ? μπορεις μονο σε ενα να γραψεις ολα οσα θελεις , αν παλι σου ερθει αργοτερα μπορεις να κανεις edit και να ανανεωσεις αυτο που θελεις να πεις

Μάγκες η λύση είναι πολύ απλή. Το internet είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη πληροφοριών. Οπότε με ένα κλικ μπορείτε να ενημερωθήτε έγκυρα, και να μην αγοράζετε το hammer και το κάθε hammer αυτού του τόπου. Όπως έχω κάνει κι εγώ τα τελευταία 2 χρόνια. 8)

estw,de mou apathsate omws :frowning:

estw,de mou apathsate omws :([/quote]

Που καλε ?

ti skata simainei flida??? :evil: :?:[/quote]
edw!

ti skata simainei flida??? :evil: :?:[/quote]
edw![/quote]

Αααα … δεν εχει μεταφραση , απλως ειχαν μπει καποτε δυο κοτουλες και βριζανε τον Χακο , μετα εμενα , μετα τον Ηλια , την Ευα , τον Unholy … και αλλους … δεν μπαινουν εδω μεσα πλεον λογω ban για να σου εξηγησουν τι ακριβως εννοουσαν . Τεσπα ειναι αναξιοι λογω και αιτιας οπως και ο σπανοκαραφλας Τομμυ_skeotch που ειναι πλεον σταμπαρισμενος και θα δει απο που κλανει το μπαρμπουνι .

Πάντως εγώ αισθάνομαι πολύ περήφανη και σημαντική που μας βρίζει ο κάθε κακομοίρης! Τη βρίσκω ρε παιδί μου!! Σκεφτείτε, τι θα ήμασταν στο μάταιο τούτο κόσμο αν δε μας έδινε αξία ένας Tommy, ένας cobras, ένας rockavlon βρε αδερφέ?!!
Κι εσύ βρε ironboy-7- τι απορία έχεις? Μα τι σημαίνει φλίδα? Who cares?!

gia ena lago kai enan seperator lete?kapou tous phre to mati mou! :lol:

Μήπως να λοκάρουμε και αυτό το thread?

Mia pou zw sth Thessaloniki den exw dei pote TV War, alla kserw na pw oti o Xakos einai poly kalo pallhkari, kai alithinos fan, oxi alexiptwtisths.

Ναι αμέ! Απλά καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει…

popo paides den 3erw an ton eidate xtes!!!tou eixe fygei to aristero mati :lol: :lol: pi8anon na eixe paei slipknot kai na efage mpouketa :lol: alla oyte kai to de3i htan se kalh katastash :lol:

Ως τώρα τον έχουμε βγάλει μουγκό και στραβό… Πείτε τον και posera να τον αποτελειώσουμε τον άνθρωπο…