Ρε,εσυ εκανες τον χακο να φαινεται σαν το μοναχικο καβαλαρη της ελληνικης τηλεορασης που μεσα απο φωτια και σιδερο παλευει με τα μεγαθηρια των media για να προσφερει σε εμας τους κακομοιρηδες μια σταλα μεταλικων βιντεο να ξεδιψασουμε.Αυτο ομως που μας δινει ειναι κατουρο… :lol:
Εγω φιλαρα χακο βλεπω αν καμια δευτερα κατσει και ειμαι σπιτι για να ακουσω για κανα νεο μια και δεν διαβαζω το κομικ της μεταλ.
Τελευταια φορα που πηγα να χαζεψω,απο τα πρωτα βιντεο ηταν το can I play with madness…Πρεπει να το εψαχνε πολυ καιρο αυτο το σπανιο βιντεο που αντε να το εχει δειξει μολις 4000000 φορες!
Λες σημερα να βαλει το the number of the beast
YΓ.Τα παραπανω βιντεο ειμαι σιγουρος οτι και οι ιδιοι οι maiden θα ξενερωνουν οταν τα βλεπουν 8)
Συμφωνώ με την συλλογιστική και των δυό σας… Όσον αφορά τους MAIDEN, η αλήθεια είναι ότι Κι εσύ αν ήσουν στη θέση του, κάπου θα κοίταγες να βάλεις πράγματα που αρέσουν στον τηλεθεατή σου…
Και καλώς ή κακώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων fans θα ήθελαν η μισή εκπομπή να είναι MAIDEN και ΜETALLICA!!!
Απ’ αυτό το παιχνίδι δυστυχώς ή ευτυχώς κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει…
Ρε φιλε, δεν τον παρουσιαζω σαν καποιο ηρωα. Αυτο που λεω ειναι οτι κανει μια εκπομπη που εμενα μου λεει περισσοτερα απο οτι το street beat. Οπως εγραψα πριν ουτε και εγω τρελαινομαι με την εκπομπη. Αν κατσει θα την ψιλοχαζεψω.
Ομως επειδη δεν κανει μια εκπομπη στα μετρα στα δικα μου αλλα προσπαθει σε 1 ωρα να χωρεσει οτι κρινει αυτος οτι πρεπει και επειδη πολλα απο αυτα σε μενα δεν αρεσουν δεν παει να πει οτι πρεπει να τον βριζω.
Εγω για π.χ. θα γουσταρα μια εκπομπη να παιζει μλουζιες κια ροκιες
Σε ποσους θα αρεσε κατι τετοιο???
Σε 'μενα
Την εκπομπη την βλεπω παρα πολυ σπανια γιατι δεν βλεπω και τηλεοραση γενικα.
Ρε παιδια ομως η εκπομπη ειναι μια, και οι μουσικες μας προτημησεις χιλιαδες!!Τι να προτοβαλει και αυτος?Εκτος απο αυτο πρεπει να παιξει και καποια πραγματα για να μπορει η εκπομπη να υπαρχει και να βγαινουν τα εξοδα της…Οι εταιριες οπως ξερεται εχουν απαιτησεις για να σου στελνουν τα καινουρια video clips τους,και αν κανεις και το δικο τους δεν θα σου στελνουν και αυτοι και ετσι σιγα σιγα δεν θα υπαρχει ουτε αυτη η εκπομπη που τουλαχιστον προσφερει σωστες γνωσεις σε καποιους που τωρα ξεκινανε να ακουνε μουσικη και ψαχνουν τα βασικα αλλα και καποια απο τα καινουρια…
Σε 'μενα
Την εκπομπη την βλεπω παρα πολυ σπανια γιατι δεν βλεπω και τηλεοραση γενικα.
Ρε παιδια ομως η εκπομπη ειναι μια, και οι μουσικες μας προτημησεις χιλιαδες!!Τι να προτοβαλει και αυτος?Εκτος απο αυτο πρεπει να παιξει και καποια πραγματα για να μπορει η εκπομπη να υπαρχει και να βγαινουν τα εξοδα της…Οι εταιριες οπως ξερεται εχουν απαιτησεις για να σου στελνουν τα καινουρια video clips τους,και αν κανεις και το δικο τους δεν θα σου στελνουν και αυτοι και ετσι σιγα σιγα δεν θα υπαρχει ουτε αυτη η εκπομπη που τουλαχιστον προσφερει σωστες γνωσεις σε καποιους που τωρα ξεκινανε να ακουνε μουσικη και ψαχνουν τα βασικα αλλα και καποια απο τα καινουρια…[/quote]
ακριβως… 8)
Εγώ πιστεύω πως δύο ώρες την εβδομάδα είναι λίγες για να μπορούν να παίξουν κλιπάκια από τα διαφορα είδη metal…Βασικά είχε βάλει και το polis μια εκπομπη με ένα καλό παιδάκι νομίζω σαββατοκύριακο έπαιζε το μεσημέρι νωρίς αλλά σταμάτησε γιατί δεν είχε τηλεθέαση παρότι έβαζε πολλά κλιπάκια…Αλλά άμα δεν υπάρχει το σωστό promotion πάπαλα…Πάντως τώρα τελευταία στο mad είδα πολύ promotion στις εκμπομπές του Βουρλιώτη(hip-hop,r’n’b,rap…).Εκτός από την εκπομπή του που παίζει τις μέρες που δεν είναι ο Χάκος είχε κ άλλη όπου πήγαιναν διάφοροι mcs και ραπάρανε…Αυτό με τσάντισε μπορεί να ναι τις μόδας αλλά οι metalheads είναι πιο πολλοί αυτό κανείς δεν το καταλαβαίνει…;Μπορεί να μην έχει τηλεθέαση ο Χάκος-που δεν το νομίζω-αλλά μεταξύ μας αν δεν το ζητήσει ο κόσμος δεν γίνετε τίποτα…Πολλές φορές σκέφτομαι γιατί να μην υπάρχει κανάλι μόνο για metal και να χει εκπομπές για κάθε είδος…;Θα μου πείτε πάλι-και θα χετε δίκιο!-ότι θέλει πολλά φράγκα και μπορεί να μην έχει επιτυχία…Και όπως και να το κάνουμε στην Ελλάδα ζούμε…
nomizo oti einai kairos oi xakoi aytis tis xoras na mas kanoun ti xari na pane gia kamia mpira kai na mas afisoun kai mas stin isixia mas. arthra tis plakas, kena mousikon gnoseon sto megethos tou grand canyon, kai ase poy pistevo oti telika oute tin mousiki den akoyn pleon. Oi kritikes kai oi apopseis tous mou kanoun kati apo copy-paste proigoymenis dimosieusis. Kai oso gia tin apopsi “e ti na kanoume prospathoun ta paidia, ti protimas na min iparxoun katholou ekpompes periodika klp” den tin dexomai. apaito to kalitero giati exo to mialo na krino auto pou mou poulane.Kai etsi pos einai pleon ta pragmata opou mporeis na enimerotheis apo sites, forums, kseno tipo alla kai tileorasi (doriforika ennoo) giati na anexto ksana ta apofagia tis distixos gia alli mia fora psorokostenas Elladas?
Ego to mono pou tha prostheso sto olo thread einai oti ekso ap’ton xoro, oloi kseroun na xorevoun…
Εισαι λαθος , το οτι εβγαλε το σιτε σου στο Tv War δεν παει να πει , οτι του διαγραφωντε ολες οι μαλακιες που εχει πει , για συγκεκριμενα ειδη μουσικης ενος εκ τον οποιων ειμαι οπαδος . Το θεμα μας ειναι , οτι ο Χακος εξυπηρετει συμφεροντα αλλων , ολοι ξερουμε ποιανων …
Δεν το συνεχιζω … αλλο γιατι πιστευω οτι εχουν υποθει ολα στις προηγουμενες σελιδες .
tranop paradeigma h teleytaia kritiki toy diskoy toy kee marcello poy to atomo egrapse oti apoteleitai apo kalokairina erotika tragoydakia kai ypeiretei to AOR.ean einai dynaton
to album mono etsi den einai .sigoyra o typos den to akoyse kan .alla prosopika den prokeitai na xanagoraso to hammer me tipota .kai ekana kai malakia poy toys agoraza ayto ton kairo.
Μα καλα , αγοραζεις ακομα Hammer ? 8O εγω εχω να αγορασω απο το 96 .
Μα καλα , αγοραζεις ακομα Hammer ? 8O εγω εχω να αγορασω απο το 96 .[/quote]
Δεν αγοράζεις γιατί εκτός από κοπιαδόρος στα cd είσαι και λαθραναγνώστης. Έχει βογγήξει ο περιπτεράς της γειτονιάς σου. Μέχρι και τις συνταγές της Βέφας που μαζεύεις φωτοτυπίες τις έχεις.
Μα καλα , αγοραζεις ακομα Hammer ? 8O εγω εχω να αγορασω απο το 96 .[/quote]
Δεν αγοράζεις γιατί εκτός από κοπιαδόρος στα cd είσαι και λαθραναγνώστης. Έχει βογγήξει ο περιπτεράς της γειτονιάς σου. Μέχρι και τις συνταγές της Βέφας που μαζεύεις φωτοτυπίες τις έχεις.[/quote]
Εισαι κακοηθης και ψευτης … τις συνταγες τις παιρνεις εσυ , και μου κανεις το τραπεζι … αντε μην ανοιξει ο στομας μου
Όχι μη τον ανοίξεις!!! :x
re paidia an einai dunaton …12 selides me post gia ton malaka ton Pervanidh!!!
San polu axia den tou dinete? Entaxei kai go psiloxazeva thn ekpomph toy alla mou thn espage to polu geloio kai dithen stulaki toy me atakes pou tis elega sta 13 mou !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tranop paradeigma h teleytaia kritiki toy diskoy toy kee marcello poy to atomo egrapse oti apoteleitai apo kalokairina erotika tragoydakia kai ypeiretei to AOR.ean einai dynaton
to album mono etsi den einai .sigoyra o typos den to akoyse kan .alla prosopika den prokeitai na xanagoraso to hammer me tipota .kai ekana kai malakia poy toys agoraza ayto ton kairo.[/quote]
Καλά εντελώς καραγκιοζιλίκι αυτή η κριτική… Από χιλιόμετρα μύριζε ότι ο τύπος δεν μπήκε στον κόπο να το ακούσει ούτε μία φορά… Να φανταστείτε το νέο Marcello, μπορείς πολύ πιο εύκολα να το χαρακτηρίσεις Nu metal, παρά Aor… Όπως και η κριτική στο νέο cd των EUROPE… Ό τύπος το έθαψε γιατί δεν του θύμιζε παλιούς EUROPE… Τότε που οι ίδιοι ακριβώς τους κορόιδευαν για φλώρους και ποζεράδες… Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τους έβαλαν 4 επειδή το ROCK ON τους έβαλε 9… Επειδή έχω σχεδόν όλα τα hammer από το πρώτο τεύχος (που λεγόταν HEAVY METAL), εξακολουθώ να το αγοράζω για συλλεκτικούς λόγους, αν και μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό να χρησιμοποιήσω αυτό το υλικό για προσάναμα στο τζάκι… Έτσι για να μην τους τα δίνω τσάμπα…
basika panta exete to dikaiwma na stamathsete na to diabazete.
to na pairnete hammer gia na to brizete einai mazoxismos.
kofte to loipon mhpws kai xa8ei ena apo ta pio axrhsta threads edw mesa
Κατσε ρε φιλε … δεν τους βριζουμε … μας τη λεει ο Σαπατορ … τους βριζουμε μας την λες εσυ … αποφασιστε τελος παντων να τους … ή να μην τους …
:roll: :roll: :oops: :lol: :lol:
Φίλε Γιάννη κανείς δεν έχει το αλάθητο. Οι πάντες κρινόμαστε… Όπως και να το κάνουμε, τους έχω δώσει τόσα πολλά χρήματα και νομίζω ότι δικαιούμαι να τους κρίνω…
Η bitch έχει δίκιο και επειδή ξεχνάνε μερικοί υπάρχει Δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να εκφράσει την αποψή του και να λέει ότι θέλει,αν δε αρέσει σε μερικούς να μη μπούν στο κόπο να τη διαβάσουν ή να την ακούσουν…