Χακος Περβανιδης

afto akrivos deixnei to epipedo tus. den ginetai oloi na pane eurovision gia na vgalun kati parapano(sthn periptwsh mas poli parapano). kai akoma, to 99,9999999% ths anthropothtas den anhkei se rock banda(opos isxurizodai oi Lordi oti einai).[/quote]

Ναι, oi LORDI σας μάραναν και τα χώνετε σε αυτούς. Ο Dickinson γύρισε στους MAIDEN για την δόξα του metal, ο Halford στους PRIEST για τον ίδιο λόγο, oi DEEP PURPLE ενώθηκαν ξανά τότε που ενώθηκαν για να ξαναγράψουν την ιστορία του rock με μερικά …μύρια δολλάρια… Οι METALLICA παίζουν τσάμπα σε συναυλίες και δεν παίρνουν λεφτά από τις πωλήσεις των δίσκων τους γιατί είναι true metallers και γνήσιοι rockers, όπως και οι BON JOVI που δεν θέλουν 1.000.000$ την συναυλία, οι HEEP υπάρχουν ακόμα για να δοξάζουν το rock, και όλα τα re-unions είναι για να θυμηθούν τις παλιές δόξες… πχ ACCEPT και όχι γιατί κάποιος καλός promoter τους έταξε φράγκα. Οι VENOM όταν έπαιξαν στο φεστιβάλ του INVADER ήθελαν τις λιμουζίνες γιατί ήταν …κυριλέ…σατανιστές!!!
Οι LORDI σας ενόχλησαν που είχαν και τα αρχ**** να παραδεχτούν γιατί το έκαναν και πήγαν στην EUROVISION… Μακάρι και ο Dickinson να είχε τα παπάρια και να πεί “γύρισα, γιατί τα φράγκα ήταν πολλά και δεν μπορούσα να πω όχι”… Στους LORDI ξεσπάτε όσα δεν μπορείτε να πέιτε για άλλους…[/quote]

protimo na kanei kaneis reunion kai na exei entelos kerdoskopikus skopous para na phgainei eurovision. kai akoma, oloi aftoi pou aneferes paizun kalh mousikh, aditheta me tus Lordi.[/quote]

Και πέραν αυτού έχουν και μια πολύ σημαντική πορεία στο χώρο και έχουν γράψει ιστορία ο καθένας με τον τρόπο του. Τα reunion εγιναν γιατί υπήρχε κόσμος που τους ζήταγε. Οι Lordi (χωρίς να έχω κάτι μαζί τους, μου είναι απλά αδιάφοροι) και να διαλύσουν, δεν νομίζω να υπάρξει ψυχή να ενδιαφερθεί. Τσίρκο ήταν και διάλυσε, τόσο απλά! Οπότε φίλε Sirjim νομίζω η συγκριση που κάνεις είναι λίγο άτοπη.[/quote]

μα καλοί μου φίλοι, δεν συγκρίνω μουσική. Φυσικά και οι υπόλοιποι έχουν προσφέρει πολλά, και αν σας αρέσουν ή οχι οι LORDI είναι καθαρά δική σας υπόθεση, και δεν πέφτει λόγος ούτε σε μένα ούτε σε κανέναν άλλο να το κρίνει αυτό.
Μιλάω για θέματα νοοτροπίας και αντιμετώπισης της πραγματικότητας. Αν δηληδή σας άρεσαν οι LORDI θα γράφατε άλλα;; Άλλο το μου αρέσει η μουσική μιας μπάντας, και άλλο ο τρόπος που αυτή κινείται στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Κανείς ποτέ δεν έιπε ότι οι Φιλανδοί είναι το καλύτερο σχήμα. Έλεος, απλά αυτοί έχουν το θάρρος να είναι ειλικρινείς, οι υπόλοιποι είναι; Δεν είδα τον Udo να λέει ότι τους έδωσαν καλά λεφτά για να περιοδεύσουν πριν ένα χρόνο… έλεγε περί νοσταλγείας κλπ…κλπ… Αυτό γιατί πρέπει να το ανεχτούμε και αντιθέτως να κράζουμε τους LORDI που ευθαρσώς λένε τα κίνητρα τους για την Eurovision;
απαντήστε σε αυτό…

Μην περιχαρακώνετε την μουσική, είναι λάθος αυτό. Δείτε πιο μακριά από το αν οι LORDI σας αρέσουν ή όχι. Μην τους τα χώνετε για πράγματα που κάνουν ΟΛΟΙ… με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Για άλλους υπάρχουν συγχωροχάρτια και άλλους όχι;

Μια hard rock μπάντα πήγε σε έναν διαγωνισμό, κέρδισε και αντί να χαίρεστε κοιτάτε να τους βγάλετε τα μάτια…
Μα όταν ακόμα και το χειρότερο hard rock συγκρότιημα κερδίζει με τόση άνεση σε έναν pop διαγωνισμό, αυτό από μόνο του κάτι έπρεπε να σας πει… για σκεφτείτε το λίγο…

Μαζί σου ρε πέστα… 8) 8) 8) 8)

afto akrivos deixnei to epipedo tus. den ginetai oloi na pane eurovision gia na vgalun kati parapano(sthn periptwsh mas poli parapano). kai akoma, to 99,9999999% ths anthropothtas den anhkei se rock banda(opos isxurizodai oi Lordi oti einai).[/quote]

Ναι, oi LORDI σας μάραναν και τα χώνετε σε αυτούς. Ο Dickinson γύρισε στους MAIDEN για την δόξα του metal, ο Halford στους PRIEST για τον ίδιο λόγο, oi DEEP PURPLE ενώθηκαν ξανά τότε που ενώθηκαν για να ξαναγράψουν την ιστορία του rock με μερικά …μύρια δολλάρια… Οι METALLICA παίζουν τσάμπα σε συναυλίες και δεν παίρνουν λεφτά από τις πωλήσεις των δίσκων τους γιατί είναι true metallers και γνήσιοι rockers, όπως και οι BON JOVI που δεν θέλουν 1.000.000$ την συναυλία, οι HEEP υπάρχουν ακόμα για να δοξάζουν το rock, και όλα τα re-unions είναι για να θυμηθούν τις παλιές δόξες… πχ ACCEPT και όχι γιατί κάποιος καλός promoter τους έταξε φράγκα. Οι VENOM όταν έπαιξαν στο φεστιβάλ του INVADER ήθελαν τις λιμουζίνες γιατί ήταν …κυριλέ…σατανιστές!!!
Οι LORDI σας ενόχλησαν που είχαν και τα αρχ**** να παραδεχτούν γιατί το έκαναν και πήγαν στην EUROVISION… Μακάρι και ο Dickinson να είχε τα παπάρια και να πεί “γύρισα, γιατί τα φράγκα ήταν πολλά και δεν μπορούσα να πω όχι”… Στους LORDI ξεσπάτε όσα δεν μπορείτε να πέιτε για άλλους…[/quote] =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Kai eipes kai tin frash kleidi:"Αν δηληδή σας άρεσαν οι LORDI θα γράφατε άλλα;; "
Ante vgalte tis parwpides re paidia.

αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα κ εχεις απολυτο δικιο :wink: =D> =D> =D>

ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!!

Βασικά η Eurovision είναι για γέλια, οι Lordi δεν μου αρέσουν σαν μπάντα (το τραγούδι των Wig Wam πέρυσι ήταν πολύ πιο ωραίο), ωστόσο το ότι κέρδισαν μου άρεσε… Και γουστυάρω τρελά να έχει γίνει κλεψιά με hakers…

[quote=“bluezlick”]

ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!![/quote]

ama itan opoiosdhpote allos diagwnismos ektso apo eurovision tha xairomun kai go, tora protimo na tous vgalo ta matia.

Bravo!!! Bravo!!! Bravo!!! Ti na sou pw re socrates??? Anti na koitame na dwsoume k stous allous thn mousikh mas, na tous kanoume na katalavoun pos h ROCK den einai monoi MLKS kathese k mou to paizeis k apolytos!! K gw thelo na vgalo ston ARXIBOUFO ton Glover oxi mono ta matia alla k kati allo, giati kseftylizei thn banda pou megalwsa mazi alla… Vgal’tous ta matia!!

PS To forum elege gia to XAKO!!! Pou mas vghkan oi Lordi…
Aide Xako… Apo thn DRama sto MAD k twra No1 Forum sto ROCKING!!! Telika eisai megalh koufalitsa!!! Bravo pou ta arpazeis kala!!!

ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!![/quote]

ama itan opoiosdhpote allos diagwnismos ektso apo eurovision tha xairomun kai go, tora protimo na tous vgalo ta matia.[/quote]

Στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Θεσσαλονίκης; Μήπως;; :smiley:

Το μέταλ λοιπόν γιά μερικους…ευδοκιμεί μόνο σε υπόγεια καπηλιά…με ουίσκια ,υγρασίες και απόλυτη σκοτεινιά…
Τα μαύρα ρούχα και η κορδέλλα η βυσσινιά στα μαλλιά ,είναι υποχρεωτικά αξεσουάρ,με παράσημα στο πέτο ,από τις μάχες στο Ελ Αλαμέιντ…
Φοραω τα μαύρα γιατί πενθώ, και δε γουστάρω το΄λευκό…Ειμαι μαγκας και καραμπουζουκλής, με πανοπλίες και σπαθιά,τα λαφηρά μου, προστατεύω δικαιωματικά…Βιώνω τη ζωή μου ,μανιοκαταθληπτικά,και τους άλλους του κοιτώ ρατσιστικά,γιατί είμαι ωρέ ΜΕΤΑΛΛΑΣ…και είμαι διαφορετικός από εσάς :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Κρα …κρα…

Και με γούνινο βρακάκι Manowar που έλεγε και ο Dr. Rock… :lol:

Οταν εβλεπα την “πιο ακραια μεταλ εκπομπη” παντα με επαιρνε ο υπνος. Στο τελος τα εγγραφα στο βιντεο και τα εβλεπα την επομενη μερα ομως για να μη βαριεμαι προχωραγα τις σκηνες που μιλαει ο Χακος

opa ρε dark of εχεις και βιντεο…?

o kathenas kopiazei gia to kalytero…pou theorei ekeinos kalytero…ola afta pou exoun ypothei edo mesa, ta exei metaferei kaneis se prosopiko epipedo ston kyrio pervanidi? akoma mia aporia… an den goustarei kapoios afta pou leei kai afta pou kanei giati ton parakolouthei? gia ta video clip? yparxei kai to internet… telos panton, ego prosopika de vlepo kan tin ekpompi tou, giati den me endiaferei. mporei na ton theoro, o,ti ton theoro apo prosopiki empeiria kathara, alla ton exo xlevasei kai katamoutra… vevaia ta vari pou kouvala o kathenas, oi ypoloipoi de ta gnorizoun, opote as kratisoume kai mia pisini sta legomena mas…allios as vgaloume ta esopsyxa mas ekei pou prepei…oxi se ena topic…

Εχω σταματησει να βλεπω ΤV war εδω και ποσα χρονια γι’αυτον τον λογο. Επειδη δεν αξιζε να βλεπω μονο για τα video clip. Το μονο καλο που μου προσεφερε η εκπομπη ειναι το οτι γνωρισα καινουρια συγκροτηματα, οπως snowblind κλπ…
Επίσης, αν εβλεπα τον Χακο στο δρομο δε θα του μιλουσα καν. Και αν γινοταν αυτο θα του εκεγα κι εγω αυτα που πιστευω…

Ρε άσε τις πιπες και πες ότι σου γυάλισε το γκομενάκι
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

to gomenaki to exo gnorisei prin akoma ginei gnosto se kapoio rock club onomati Renegade…toulaxiston aftos o metallopateras vriskotan ekei…oi ypoloipoi metallopateres pou evoskan tote?
telos panton ksereis oti mono esena goustaro telisvas… oi ypoloipoi einai metriotites kai gia na pernao tin ora mou… :stuck_out_tongue:

ΜΙΑ ΨΩΝΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠ’ΤΟ ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ!! ΓΑΜΩ ΤΟ ΤRENDOMOΥΣΑΚΙ ΣΟΥ ΜΩΡΗ.

Καλημερα κι απο εδω :smiley:

Αξιοι.εχουμε θρεντ για Αυτον?ωραια.ειδες χακουλη?ολοκληρη γωνια στο φορουμ για παρτη σου εχουμε.

Ρε είστε καλά ρε?Thread για τον χάκο?#-o