Χακος Περβανιδης

fixed

Γιατί ρε παιδιά τι έχει ο άνθρωπος ; Απλά κάνει τη δούλεία του, και επειδη είναι σε περιοδικό και στην ΤουΒου, αρκετες φορές, τα λέει έτσι όπως του λένε να τα πεί, αυτο γίνεται στην τηλεόραση.

Τώρα άμα είναι γκέι ή κωλοπαίδι, έφόσον δεν είναι γαμπρός κανενός, είναι μαλακία να τον βρίζετε χωρίς να τον ξέρετε, προσωπικά πιστεύω οτι πολλοί, θα θέλατε να είστε στη θέση του.

καλα σε αυτο το τοπικ εχουνε γραφτει ΕΠΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ…πριν χρονια βεβαια αλλα ρισπεκτ…

παιδια…ο Μανος κατι μας κρυβει…:smiley:

Η αλήθεια είναι ότι εγώ…

είμαιο ΧΑΚΟΣ ΠΕΡΒΑΝΙΔΗΣ

και το “87” τελικα…δεν ειναι ετος γεννησεως!
ειναι για το Ευρομπασκετ!:stuck_out_tongue:
το πρωτο σου ρεπορταζ?

Δειτε εδω φρεζα στο μαλλι ρε

παρατηρησε τον τροπο με τον οποιο λεει τη φραση “πριν απο 10 χρονια”…

ξερετε ρε…ΤΟΤΕ…που κυκλοφορουσε το RELOAD(?δεν θυμαμαι!!!ηταν τοοοοσο παλια!!!)…την εποχη των δεινοσαυρων!!!

τοτε που ειχε ΗΔΗ καταλαγιασει η φημη του Σταματουκου και της γνωστης του διαμαχης με τους ΤΡΟΥ μεταλλους οπαδους!

ΑΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ Ν’ΑΝΕΜΙΣΟΥΝ!!!

κυλιεμαι… φρεζα λεει :lol::lol3:

OK παιδιά καλά που υπάρχει και το youtube. Oπότε ψαχτε και βάλτε ότι βιντεακι θέλετε. Σίγουρα δεν μπορεί ο Χάκος να έχει άποψη και να συμφωνούν όλοι.Κάνει και διαφήμιση στο κάθε τεύχος του Metal Farmer, βεβαίως,βεβαίως. Οπότε διαδίκτυο να υπάρχει και κάντε τα κουμάντα σας.:smiley:

psssss

METAL FARMER…

ΤΟ κομματι!!!:stuck_out_tongue:

πεστα ρε mike!
τι ξεφτιλα ειναι αυτη ρε?δεν του εχω και καμια ιδιαιτερη συμπαθεια του Χακου, αλλα ο ανθρωπος δεν κανει κατι κακο!ημαρτον δηλαδη.κομπλεξ βγαζετε μερικοι?
τι gay και μαλακιες ρε?τον ξεφτιλιζετε για την πλακα σας?ο τυπος ειναι παντρεμενος εχει και παιδι.
το οτι πολλοι θα ηθελαν να ηταν στη θεση του ειναι το χαρακτηριστικο του νεοελληνα.
χαλαρωστε ρε…δε βγηκε και στη μενεγακη…
επισης δε λεω οτι η εκπομπη γαμαει και οτι ο Χακος ειναι μεγαλος γνωστης του αντικειμενου του.Αντιθετως.
αλλα ο καθενας να επιβιωσει με τον ενα ή με τον αλλο τροπο προσπαθει…

Καλησπερα Χακο.

Επ,Χακουλη,τι λεει?Χτυπαω φραπε,θες εναν?

Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο.
Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 5 χαρακτήρες τουλάχιστον.
ξηγας

χακο παιζουμε ενα pro στο network?

Μια απλά καλή μεταλ εκπομπή ειναι το tvwar, ένας απλός συντάκτης ο Χάκος χώρις ιδιαίτερες ικανότητες παρουσιαστή, τώρα όλα τα άλλα που λέτε για γκέι, παρουσιαστικό και δεν ξέρω εγώ τί, με κάνει να πιστεύω πως το άκρως μεταλλικό κοινό μαλλον προτιμά μεσσημεριανές εκπομπές “ενημέρωσης” παρά να βλέπει μεταλ κλιπάκια. Ξεκολάτε ρε.

O μονος που γουσταρω να διαβαζω απο το Hammer ειναι ο Κετιγενης. :respect:
(αυτος με την μπλουζα Crimson Glory στο video)

Χακουλινο,θελω να παιξεις κατι απ τους ξεπερασμενους-τελειωμενους Dream Theater στο Τιβι Γουορ,γινεται?

Περαν πλακας το Χαμμερ εχει παρει μερικους καλους στα τελευταια. Εμενανε μ αρεσει αρκετα ο Τσουνταρος, κυριως λογω κοινων ακουσματων.

Παρολο που δε συμφωνουσα με μερικα, η περσινη του λιστα ηταν κορυφαια…!