Παντως ενταξει το χετε γ****** με το Χακο ε…Εκτος απο τη πλακα πολλα σχολια μου θυμιζουν κλασικο μεταλλα που ολοι κοροιδευετε και δεν υπαρχει αλλη μουσικη για αυτον…Ας αραξουμε λιγο…
Αυτα βλεπει ο Χακος και βριζει συνεχεια τα φορα χαχαχαχαχαχ
Παντως ενταξει το χετε γ****** με το Χακο ε…Εκτος απο τη πλακα πολλα σχολια μου θυμιζουν κλασικο μεταλλα που ολοι κοροιδευετε και δεν υπαρχει αλλη μουσικη για αυτον…Ας αραξουμε λιγο…
Αυτα βλεπει ο Χακος και βριζει συνεχεια τα φορα χαχαχαχαχαχ
Γεια σου Χάκο,
δεν είχα ιδέα ποιος είσαι, αλλά σε έμαθα γιατί είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να βρεις τρόπο να δημιουργήσεις θόρυβο γύρω από το όνομα σου και να σε μάθουν και άτομα που ούτε το περιοδικό που γράφεις διαβάζουν, ούτε παρακολουθούν την εκπομπή σου.
Μπράβο και πάλι μπράβο…
Καληνύχτα Χάκο
:bye: Γειά σου χάκο μέταλλο… είσαι για κλάματα…
Mεταξύ μας πάντως,όταν άρχισα να ακούω μέταλ ήταν αυτός που εμπιστευόμουνα περισσότερο.
οκ, δε θα βγει παραέξω 8)
Αν σκεφτείς ότι άρχισα με Maiden,Manowar,Helloween κ τα λοιπά…
ε και γω δεν θαθελα να μαθευτει…
σσσσσ λεπον
Μη μου τους συνδεεις μ’αυτον:evil::evil::evil:
Και μεις με Μειδεν και Θεους ξεκινησαμε αλλα δεν εχουμε δωσει φραγκο για Χαμμερ[-X
Ιτς νατσουραλ:metal:
Χακο περασα ομορφα αποψε,ηθελα να το ξερεις.
Καληνυχτα.:bye:
Στην σημερινή εκπομπή τους κους-κους:
Μετά την δημοσιότητα που απέκτησε ο Χάκος με το tvwar, εθεάθη σε γνωστό κλάμπ της παραλιακής, έχωντας παρκάρει την πανάκριβη μερσεντές του απ’έξω. Ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να χωρέυει με 3 πανέμορφες σκυλούδες καλονές και να επιδίδεται στο γνωστό τσιφτετέλι, λέγωντας χαρακτηριστικά "ποιο μεταλ, αυτά είναι άσματα!’’. Στο τραπέζι του παραβρέθηκε και ο αρχισυντάκτης του περιοδικού μεταλ χάμερ, ο οποίος έχωντας εξαργυρώσει την τελευταία του επιταγή από τους μανατζερ των συγκροτημάτων που προωθεί στο έντυπο, μπόρεσε να πληρώσει το πανάκριβο μπουκάλι που διακοσμούσε το τραπέζι τους.
Δεν τη παλεύετε ρε, όμως λέμε. Με τόσο σνομπισμό που υπάρχει, δεν μου κάνει εντύπωση πως τα ελληνικά συγκροτήματα θάβονται από τους ίδιους τους Έλληνες μεταλλάδες. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα λέμε.
Αν ειναι σαπια και πασχει απο την νοσο της μαυρης οχιας να ψοφησει
καλημερουδια χακο :bye::bye:
εφαγες πρωινο?
Ρε ντάξει το ίδιο αστείο μετά την πρώτη φορά δεν είναι τόσο αστείο. Και να θάβετε τον Χάκο από Forum…
Μπράβο είστε γαμάτοι…#-o
ενταξει μαλακιζομαστε για να περασει η ωρα απλα.
Δεν έχουμε τα κοχόνες να του το πούμε από κοντά.
Κάτω τα χέρια απ’ τον Χάκοντα!
στηριζουμε χακο…πιστευω οτι κανει φιλοτιμες προσπαθειες να καλυψει ολο το φασμα της μουσικης μας κ παραλληλα να ενημερωσει για τις κυκλοφοριες που αξιζουν…
Γεια σου Χακο.Χτες στην εκπομπη σου επαιξες Enforcer.
Μπραβο !
ΧΤΕΣ υπήρξε η γέννεση ενός νέου παρακλαδιού του metal για όσους είδαν TV WAR.
Το ΠΑΡΑΜΕΤΑΛ.
:bow2:
τον όρο τον έχω λατρέψει ήδη.
Ε? Δηλαδή? :?