Χακος Περβανιδης

Aπαιτουμε εξηγησεις:p

Στη συνέντευξη με Blind Guardian στο Rocking Athens festival στα παρασκήνια τους ρωτάει κάτι για τη Γερμανική power metal σκηνή και ο μικρός Θεούλης που έκανε την μετάφραση και έβαλε τους υπότιτλους το μετέφρασε ως “Γερμανικό Παραμέταλ”.

:lol:

Το άκουσα κι εγώ.Τι διάολο εννοεί?

power metal i guess lol

Εβαλε και Devin Townsend ομως ! Vampira
ρεσπεκτ !

εμετος ρε!!

σιχαμενε…

:stuck_out_tongue:

Ωραία τα λέει πάντως.

γιατί τα έχετε βάλει όλοι σας με τον καημενούλη τον Χάκο?

Eπειδη τον αγαπαμε και θελουμε το καλυτερο γι αυτον.

Δεν κάνουν δηλαδή χρήση απαγορευμένων ουσιών οι μεταλάδες;

Ο τελευταίος μεταλάς που ξέρω ότι πέθανε από ναρκωτικά ήταν το 86! Δεν θυμάμαι κανέναν άλλο. Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι η αστυνομία βρίσκει ναρκωτικά σε club και rave party, όχι σε heavy metal club και συναυλίες. Το ξέσπασμά σου είναι μέσω της μουσικής. Αποκλειστικά. Μπορεί να ξεδώσεις στη διάρκεια της συναυλίας, να εκτονωθείς, αλλά δεν διαφέρεις σε τίποτα απ’ τον υπόλοιπο κόσμο.

:roll: :roll:

οι μεταλλαδες ειναι καλα παιδια. δεν κανουν τετοια.

Αυτό είναι αλήθεια,ι μετά τον Lynott δεν πέθανε κανείς άλλος από ναρκωτικά…

Ναι είναι αλήθεια ότι στα heavy metal club δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Μόνο στα άλλα.

Νταξει, συμφωνω σε αυτα που λεει (ο Αρχισιδηρουργος… :p). Και για τα ναρκωτικα, και στο οτι το Metal είναι στην πιο εμπορική του εποχή και πουλαει πολυ, και για τα μαλλια και τον τροπο ζωης κτλ κτλ. Αλλα αυτο

“Ξέρεις τι μου φέρνει στο μυαλό η λέξη ροκάς; Έναν ρέμπελο παρατημένο 45άρη, που στο 90% των περιπτώσεων όταν σου πει ότι ακούει ροκ, εννοεί Rock FM στο αυτοκίνητο. Τίποτα άλλο.”

δεν το καταλαβαινω… Ισως να κανω εγω λαθος, αλλα δεν νομιζω πως ισχυει κατι τετοιο, τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο…

Nα 'σαι καλά ρε Night*Sky! Είδα το βίντεο από βαρεμάρα και χάρη στον G. Keti, όπως τον αναφέρει στο Youtube, έπεσα πάνω σε βίντεο τον White Wizzard και έχω σαπίσει στο γέλιο! :lol2:

Κοίτα να δείς που κάνει καλό το TV WAR τελικά…

πλάκα εχει η συνεντευξη του, τις εριξα μια ματια χθες (btw, γιατι δεν μπορω να την βρω τώρα?). Είχε δικιο σε πολλά σημεια αν τα απομονώσεις, όπως αυτό με το οτι αν χαθει ο μύθος χάνεται και η μαγεια, τα δισκαδικα κλπ κλπ. Από εκεί και μετα όμως ενταξει, πρεπει να πει και κατι τρανταχτο για να πουλησει κιολας. δλδ, όχι τρανταχτό, αλλά μπουρδα μάλλον. οπως αυτη με τους ροκαδες ή με τα ναρκωτικα. οι καλοι και ψαγμενοι μεταλλαδες που διαβαζουν μεταλ χαμμερ και απο την άλλη οι επιφανειακοι ψευτο-ροκαδες και οι ναρκωμανεις ravers. Άσχετο αλλα όταν διαβαζα την συνεντευξη, μου ήρθε στο μυαλό ο στίχος “σκότωσε τον Χάκο που έχεις μέσα σου- σκότωσε τον Χάκο πριν να 'ναι αργά”, παραφράζοντας το γνωστό ρεφραίν απο τα Αρνάκια.

Aν μετράς τον Lynott “μεταλά” θα πρέπει να μετρήσεις και τον Layne Staley (2002) λέει η δική μου λογική.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι ψάχνει να αποδείξει ο Xάκος λέγοντας αυτά…:-k

Aυτά τα είπε ο Χάκος; :-s
Εντάξει και εγώ θεωρούσα ως τώρα λίγο υπερβολική την αντιμετώπιση του στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό αλλά φαίνεται πως τα θέλει ο κώλος του…

Τεσπα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ και ιδιαίτερα…

Υπάρχουν και στο μέταλ ναρκωτικά… αλλά οι μεταλάδες δεν είναι φλώροι. Αντέχουν στην πρέζα μέχρι τα 80.

Γιατι ετσι μας αρεσει.:stuck_out_tongue:

Το σχόλιο για τον Λύνοτ το πα ειρωνικά. Φυσικά και έχουν πεθάνει πολλοί περισσότεροι μεταλλάδες που είναι γνωστοί ή άγνωστοι αν και νομίζω ότι ο Χάκος δεν πρέπει να εννοούσε κάποιον διάσημο. Anyway!