Χακος Περβανιδης

Εσύ μάλλον επηρεάστηκες περισσότερο από τον Χρήστο τον Κισατζεκιάν :slight_smile: που αποτελεί φωτεινή εξαίρεση στο συγκεκριμένο έντυπο και έχω την αίσθησηπως μάλλον και αυτός τα ίδια με εμένα θα έλεγε διαβάζοντας όσα γράφει ο Χάκος.

Δεν είναι κακό να διαβάζει κανείς οποιοδήποτε περιοδικό. Κακή είναι αυτού του είδους η δογματική “γραμμή” και η “κατήχηση” που περνάει το συγκεκριμένο περιοδικό.

μα εννοειται οτι ο “δογματισμος” αυτου του περιοδικου ειναι και ο λογος για τον οποιο σταματαει να το διαβαζει ο κοσμος που ακομη ακουει τη μουσικη αυτη!
Ευτυχως,εχουμε μυαλο και κριση για να το δουμε απο μονοι μας.

Αυτο με τον Κισατζεκιαν δεν το ξερω…:stuck_out_tongue:

Δε ξέρω ρε παιδιά, ίσως εγώ είμαι χαζός, αλλά δε καταλαβαίνω το νόημα αυτού του θρεντ. Πολλή “ελληναδούρα” μου βγάζει, ξέρετε, αυτό το “πάμε όλοι και θάβουμε ομαδικά κάποιον που είναι γνωστός σε ευρύ κοινό”.

Και εντάξει, να μιλάει το θρεντ για κάποιον μουσικό. Αλλά για συντάκτη ενός περιοδικού ρε παιδιά? Ειλικρινά, τι μας νοιάζει αν κάνει τη δουλειά του όπως την κάνει? Έχουμε να ασχοληθούμε και με άλλα πράγματα. Πόσο μάλλον με το αν πάει και κάνει “τηλεπεσίματα” και άλλα τέτοια… :?

εγω πιστευω οτι εχει σχεση με τη μουσικη μιας και μεσω δυο διαφορετικων μεσων “εμπορευεται” ενα συγκεκριμενο ειδος μουσικης.
:-k

Το τόπικ του Περβανίδη έχει ως τώρα 43 σελίδες. Όπως κάτι θέματα όπως των Scorpions ας πούμε, ή των Tokyo Hotel (καμία σχέση τα δύο συγκροτήματα, ενδεικτικά τα αναφέρω), που τα 3/4 των ποστ μέσα είναι για θάψιμο.

Απο την άλλη ένα σωρό θέματα για φοβερά συγκροτήματα μαζεύουν με τα χίλια ζόρια 10-20 replies, 2-3 σελίδες. Νομίζω πως πιο πολύ μας νοιάζει να θάψουμε παρά να σχολιάσουμε σοβαρά κάτι.

Προσωπικά, το θεωρώ εντελώς ανούσιο αυτό το τόπικ. Ας κάνει ο Περβανίδης και ο κάθε Περβανίδης ό,τι θέλει, δε με αφορά. Αν σε τελική θέλω να σχολιάσω τη μουσική βιομηχανία και τον Τύπο, θα το κάνω σε θρεντ που δε θα κατονομάζω με το όνομα ενός και μόνο συντάκτη, επειδή ξέρω γω είναι “celebrity”, και ο οποίος στην τελική είναι μέλος κάτι μεγαλύτερου, στο οποίο ανήκουμε όλοι μας.

Aγαπάμε και στηρίζουμε Κισατζεκιάν αν και ακόμα δεν έχει παρουσιάσει στο One By One τον Robin Trower…

ok guys… σε λίγο που θα αρχίσει το headbanger’s με παρουσιαστή όμως να γίνει και topic για εκείνον.
να δω τότε τι θα λέτε για το πιο εμπορικό κανάλι του κόσμου aka mtv και τις γραμμές που θα πλασάρει και στο metal όπως κάνει σε κάθε μουσικό ιδίωμα από το ογδόντα τόσο (video killed the radio star) . Περιμένω εναγωνίως…

Το headbanger’s ball αν δεν κανω λαθος ηταν απο τις πρωτες μεταλ εκπομπες στην τηλεοραση.
Δεν μας ενοχλει η εκπομπη του Χακου.Ο ιδιος μας ενοχλει!

εννοώ το ελληνικό που θα αρχίσει να προβάλλεται με εγχώριο παρουσιαστή. Στην αρχή όλοι θα ενθουσιαστούν και σε κανένα χρόνο το πολύ θα έχει κι αυτός το δικό του thread. Κόβω το χέρι μου γι αυτό! η κριτική πάντως καλά κάνει και υπάρχει αλλά όταν ξεφεύγουν τα πράγματα περί λαδωμάτων και δεν ξέρω τι , λες και είμαστε σε δημόσια υπηρεσία, αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα βλ. συκοφαντική δυσφήμιση. Καλά κάνουν και λένε ότι λένε όσοι θέλουν αλλά όταν ξεφεύγουν χάνουν το δίκιο τους. keep that in mind please

Καλα εγω συγκεκριμενα δεν τον κατηγορω για λαδωμα.
Ναι μωρε.Δουλεια να εχουμε. :stuck_out_tongue:

Λιγα λογια για τον Αρχισιδηρουργο. :stuck_out_tongue:

Εγω παντως τον ζηλευω μονο και μονο για αυτες τις 3 photos…

δεν καταλαβα ποτε τι παει να πει ‘‘ανουσιο τοπικ’’…ειλικρινα…γτι απο τη στιγμη που γραφει κοσμος σε αυτο και γενικοτερα απο τη στιγμη που ενα θεμα προκαλει συζητηση (ασχετα αν ειναι χαμηλου επιπεδου αν βγαζει καπου η οχι) τοτε παυει να ειναι ανουσιο…δεν ξερω κανω καπου λαθος;;
στο οφφ τοπικ και στα διαφορα(εν μερη) ολα ανουσια ειναι σχεδον…τι υπαρχουνε λοιπον…

Eddie, γνωρίζω τουλάχιστον 3 άτομα που έχουν γνωρίσει τους κυρίους στις φώτος, οπότε δε μου λέει κάτι.

Ρε γμτ, κάπου είχα μια φώτο που είχα τραβήξει με το Χάκο αλλά δε τη βρίσκω:(

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο και είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα με την ανωνυμία στα διάφορα φόρα και μπλογκς όπου ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει τον οποιονδήποτε για οτιδήποτε.
Αλλά εδώ στις τελευταίες σελίδες στο θρεντ δεν επαναλαμβάνει κανείς τα περί λαδωμάτων κλπ. σχολιάζουμε κάποιες ανοησίες που βγήκε και είπε στο lifo. :wink:

Kριτική: good. Ελληνική κατινιά: αποδεκτή και μπορεί να έχει και πλάκα ώρες ώρες.
Eπαναλαμβανόμενη χολή : not good. Δείχνει υστεροβουλία και όχι επιχειρηματολογία.
Κατηγορία λαδώματος : ποινικό αδίκημα και το βάρος απόδειξης έχει ο κατηγορών
ust for the record

χακο τι εφαγες σημερα για μεσημερι;; :stuck_out_tongue:

Λαδωμα?Που ειδες τη λεξη λαδωμα συνχεστρα?:stuck_out_tongue:

καλημερα,Τζουτζουκο.

σταματα να ποζαρεις στο φακο και επιτεεεεεελους ΜΑΘΕ τι να κανεις με τα χερια σου οσο μιλας στους τηλεθεαται.

επισης, μαζεψε το μπου****ο…ΞΕΡΟΥΜΕ οτι εισαι μαλλιας αλλα δεν σε βολευει ετσι που το αφηνεις “ανεμελο” .
Σε μπλεκει γιατι εχεις και τα χερια σου στο παιχνιδι…και ταυτοχρονα μιλας…:lol:

Ζογκλερ μου εσυ!

ενα χρονο ΚΑΙ μετα το τελευταιο ποστ…

[B][SIZE=“3”]ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ,ΠΑΚΟ ΧΕΡΒΑΝΙΔΗ![/SIZE][/B]

ευτυχως, με την ψυχιατρικη θεραπευτικη αγωγη που κανω [I]εκτοτε[/I],ειμαι σε καλο δρομο!
Μονο κατι σκορπιες φωτο της ασχημομουτσουναρας σου σε θυμιζουν…αλλα [U]για λιγο[/U]!

[B]ΚΟΙΤΑ ΜΕ![/B]
δε με επηρεαζεις πια!
8)

[B][I]Αϊ αμ νοτ ε φρι μαν!
Αϊ αμ ναμπερ σιξ![/I][/B]

Γεια σου Χακο :bye:

τι έφαγες για μεσημέρι?