Η Καλύτερη Ελληνική Φωνή

Ακούω απόψεις …
Πάντα για ροκ/έντεχνη φωνή…

Αν μιλάς για φωνές με ελληνικό στίχο τότε προτείνω Στέλιο Παπαϊωάννου-Σαλβαδόρ, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Μπάμπη Στόκα…
Απο γυναικεία φωνή μάλλον Θεοδοσία Τσάτσου…

Πού μπορώ να ψηφίσω?

Νομίζω υπάρχει τετοιο τοπικ.

Υπάρχει τόπικ για ελληνική ροκ φωνή, δε νομίζω ότι αυτό το τόπικ θα αφορά φωνές εκτός ροκ χώρου, οπότε θα γίνει ένα merge. Εαν είμαι λάθος ο topic creator ας ρίξει τα φώτα του.

έλενα παπαρίζου

Costas Beegalis

Ο Αλκίνοος δεν είναι η καλύτερη Ελληνική φωνή, τον Μάλαμα θά’λεγα γιαυτό, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερη φωνή και τότε που ξεκίνησε στα 90ς, γιαυτό τον λόγο ξεχώρισε…μετά άρχισε και τους δίσκους με τα δικά του τραγούδια, που ειδικά οι πρώτοι δύο είναι διαμάντια, και όλα πήραν τον πανέμορδο δρόμο, χρόνο και πόνο:):!:

Αγγελακας με διαφορα


Αυριο πεθαινει

ντικινσον

+10000000

http://www.youtube.com/watch?v=m8kV7MWaRk0

Δεν ακούω φανατικά σκυλάδικα αλλά αυτός ο τυπάς έχει ΦΩΝΑΡΑ

+1000

Eπίσης μου άρεσει σαν φωνή και ο μεγάλος Βασίλης Καζούλης

Αγγελάκας
Παπακωνσταντίνου
:D:D κορυφαίοι…

Θ ή Β??
ο βασιλης παντως αριστος ερμηνευτης μπορει να θεωρηθει. απο φωνη ομως μετριος…

Ορίστε;

Β :p:p

θα συμφωνησω και θα προσθεσω μονο τον Γιαννη Αγγελακα…

απλά πράματα

:lol::lol::lol: ΛΕΠΑ------>φωνάρα!:smiley:

__Εχεις ΤΟΣΟ λάθος. :slight_smile:

__Δεν πολύακούω, ούτε πολυσουστάρω γενικά. Δεν είχα ποτέ cd του και δεν προβλέπεται. ΑΛΛΑ, hey man, πρέπει να μην ξέρεις καθόλου από τραγούδι για να λες ότι είναι μέτριος. Ισως πάλι να έχεις ακούσει τα τελευταία νερομπλουμ όπου δεν έχει προσέξει καθόλου τη φωνή του και έχει γίνει όντως μέτριος για αυτό το δώρο που είχε.

__Κατά τα άλλα, η έκτασή του είναι πολύ μεγάλη, η φωνή του πολύ δυνατή και την κάνει ότι θέλει. Αν ακούσεις παλιά τραγούδια, ή αν προσπαθήσεις να τα τραγουδήσεις, ίσως το διαπιστώσεις /συμφωνήσεις :).

__…χαχαχα, ό,τι θα υπερασπιζόμουν τον Β.Παπακωνσταντίνου δε το περίμενα. :lol: Αν και πάλι, έχω την εντύπωση ότι μιλούσες για τον ΘΑΝΑΣΗ Παπακωνσταντίνου, ή τουλάχιστον μεταξύ των δύο, η περιγραφή σου ταιριάζει στον Θού παρά στον Βού :p.

υ.γ. ο δε λε-πά, είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής έβα, γιατί (όπως το 'πε το 'πε κι ο παπαγάλος) κάνει έρωτα μαζί σου με τηλεπάθεια, και αν σε αφήσει και έγκυο(ς), είναι πολύ φερέγγυος… :drunk: