ρε το extreme aggression ρε.
O απόλυτος Kreator δίσκος!!
morbid angel-altars of madness
Ο καλυτερος δισκος ακραιου metal μετα το reign in blood .
Εντάξει Savatage gutter bullet. Από τα άλμπουμ που με έμαθαν να ακούσω μουσική. Υπέροχες μελωδίες που για πρώτη φορά (για τα δικά μου αυτιά τότε) δεν έβγαιναν μονό από τις κιθάρες, μια απίστευτη φωνή που την μια σπαράζει πάνω από ένα παρατημένο πιάνο και την άλλη σε πιάνει από το λαιμό και δεν σε αφήνει να φύγεις. Καταπληκτικό άλμπουμ που δεν τιμάει μόνο τον χώρο της metal αλλά τον χώρο της μουσικής γενικότερα.
Savatage και απο μενα.
Επισης,
Candlemass-tales of creation
fates warning-perfect symmetry
overkill-the years of decay
WASP-the headless children
Gutter ballet με διαφορα!!!
Χρονιά με πολύ αγαπημένους δίσκους, που όμως ξεχωρίσα τη ψήφο μου με το που κοίταξα το πολλ.
Sun sets… on the moor
The cries of the hounds live forevermore
Stalking the night
They roam the countryside
till morning’s liiiiiiiight!
Savatage-Gutter Ballet λοιπόν γιατί μίλησε στην καρδιά λίιιιιιγο περισσότερο από τα υπόλοιπα του πολλ. Ή απλά γιατί αυτά που θα ψήφιζα εναλλακτικά δεν υπάρχουν στις επιλογές: ONE SMALL VOICE, TITAN FORCE, PERFECT SYMMETRY που το καθένα τους θα το ψήφιζα ιν ε χάρτμπητ.
Aν κ ημουν μεταξυ’‘Gutter Ballet’’ και ‘‘The Real Thing’’ τελικα την εδωσα Savatage την ψηφο.
Sepultura - Beneath The Remains απο μενα
κι εγω
Sepultura - Beneath The Remains
S A V A T A G E
απλα αξεπεραστο αλμπουμ κυριολεκτικα ομως δεν φτανεται!
Savatage και εγω απο το πολλ. Αλλα πιο ψηλα πρεπει να εχω το Perfect Symmetry. Που παιζει μπαλα σε αλλο επιπεδο.
Καποιοι εκτος πολλ:
Follow The Blind - Blind Guardian
Taking The World By Storm - Demon
Extreme Aggression - Kreator
Death Or Glory - Running Wild
heir apparent-one small voice που ακουγα μολις πριν :bye:
K απο πολλ με μεγαλη διαφορα σε Savatage!!
Altars of Madness
Xωρις να πολυκοιταξω τις αλλες επιλογες…Savatage - Gutter Ballet κυριες και κυριοι…
αν και λειπουν ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ απο το πολλ [SPOILER]που ειναι ωρε οι RUNNING WILD ??[/SPOILER], απο αυτα που εχεις βαλει, χαλαρα…
[SPOILER][B]ΣΕΞ ![/B]
[SPOILER][B]ΜΑΣΤΟΥΡΑ ![/B]
[SPOILER][B]SEPULTURA ![/B][/SPOILER][/SPOILER]
[/SPOILER]
αν το έχω ξανακάνει,έψαξα,δε βρήκα κάτι.
[SPOILER]
1.Sabbat - Dreamweaver (Reflections of Our Yesterdays)
2.Sodom - Agent Orange
3.King Diamond - Conspiracy
4.Exodus - Fabulous Disaster
5.Sepultura - Beneath the Remains
6.Kreator - Extreme Aggression
7.Joe Satriani - Flying in a Blue Dream
8.Coroner - No More Color
9.Annihilator - Alice in Hell
10.Nuclear Assault - Handle with Care
τα “λοιπά”.
Testament - Practice What You Preach
W.A.S.P. - The Headless Children
Whitesnake - Slip Of The Tongue
Morbid Angel - Altars of Madness
Obituary - Slowly We Rot
Pestilence - Consuming Impulse
Dark Angel - Leave Scars
Rage - Secrets in a Weird World[/SPOILER]
Δε θυμάμαι τι έχω ψηφίσει στο poll (λογικά Savatage) και δεν έχει και σημασία. Άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά ξεχνάμε…
ΑΛΛΟ λοιπόν και συγκεκριμένα [B]Helstar [/B]και [B]Nosferatu[/B]. Τόσο τεχνικοί, μελωδικοί (όχι απροκάλυπτα αλλά οπωσδήποτε είναι), πορωτικοί, ατμοσφαιρικοί, εμπνευσμένοι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο δίσκοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.
Επίσης πολύ καλός δίσκος (σε τελείως διαφορετικό, βέβαια, ύφος) εκείνης της χρονιάς είναι ο ομώνυμος των Badlands με το μακαρίτη Ray Gillen (respect!) στα φωνητικά…
Πςςς συμφωνω στα περισσοτερα (στα 15/18) και θα βαζα στη θεση τους Watchtower, Helstar, Mekong Delta, Metal Church…