για πείτε τι ακόυσατε για πρώτη φορα σήμερα,ποιο συγκρότημα ανακαλύψατε?ποιο είδος μουσικής ανακαλύψατε?
Για παράδειγμα εγώ άκουσα για πρώτη φορά rotting christ,και νοιώθω σαν μαλάκας που απέρριπτα οτι είχε σχεση με black metal
για πείτε τι ακόυσατε για πρώτη φορα σήμερα,ποιο συγκρότημα ανακαλύψατε?ποιο είδος μουσικής ανακαλύψατε?
Για παράδειγμα εγώ άκουσα για πρώτη φορά rotting christ,και νοιώθω σαν μαλάκας που απέρριπτα οτι είχε σχεση με black metal
Εγω ανακαλυψα προσφατα μια μπαντα που ονομαζεται Mono Inc. Παιζουν ατμοσφαιρικο γκοθικ ροκ. Μου αρεσαν τοσο πολυ σε σημειο που εχω λιωσει το τελευταιο και πρoτελευταιο τους cd.
Γενικοτερα μου αρεσει να ανακαλυπτω νεες, για μενα, μπαντες και ψαχνομαι αρκετα.
μια ακόμη φοβερή NWOBHM μπάντα , τους Tysondog , είχα ακούσει μερικά τραγούδια τους παλιότερα κ είχα κατεβάσει κ δισκογραφία αλλά σήμερα που ασχολήθηκα περισσότερο πορώθηκα πολύ …
ναι , να περιμένετε ποστ στο NWOBHM αλμπουμς …
σημερα ανακαλυψα το ποσο γαματο ειναι το τραγουδακι-ιντρο στο Devil May Cry τo Anime…
επισης ανακαλυψα οτι οι Summoning εχουν περισοτερα καλα τραγουδια απ’οσο νομιζα
…And The Devil May Cry…
Το trance metal βασικα ειναι στυλ in flames με ηλεκτρονικα στοιχεια
σοβαρα τωρα, τι γελοιοτητες ειναι αυτες.
βασικά ότι του φανεί του λολοστεφανή
Mαμουν εξαλλου ο καθενας ακουει οτι γουσταρει…οι blood stain child ειναι οντως γραφικοι αλλα τι με νοιαζει ακομα και ετσι εχουν χαβαλε:D
Οι Blood stain child μου αρεσαν! Και απ’ οτι ειδα και ακουσα, παλιοτερα επαιζαν μελοδικο ντεθ το οποιο εφερνε πολυ σε children of bodom.
Παντως το τρανς μεταλ το ακουσα για πρωτη φορα απο τον paradise lost και μαλλον μου αρεσει διοτι ακουω και τρανς ολιγον τι. :roll:
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝΝΝΝΝ
Καλά χαλάρωσε ρε.
1ον, δεν είπα ότι μου αρέσει, είπα μάλλον.
2ον, δεν είναι φυσιολογικό κάποιος να ακούει μόνο ένα είδος μουσικής. Αν συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι είναι ή κολλημένος ή προκατηλειμένος με κάποιο είδος μουσικής.
Τέλος, χαλάρωσε αδερφέ μου, καλοκαίρι είναι και τα πιο “ελαφριά” ακούγονται πιο εύκολα.
ban και ξύλο…[SIZE=“1”]υπάρχει και η beyonce[/SIZE]
Ποια μπιγιόνσε μωρέ; ποιος μίλησε για χαζοποπ και μπιτάκια; Σοβαρέψου. Και από την άλλη πλευρά να το πάρεις το θέμα, η τρανς μέταλ είναι μέταλ. Ποιο είναι το πρόβλημα σου;
Και σταματά να σπαμάρεις στο θρεντ σου.
To γκρουπ που ανακαλυψα χθες ονομαζετε Inter Arma!!!Φετος κυκλοφορισε το πρωτο του Full-Length και ενα σπλιτ ενω περα απο αυτα εχει μονο 2 ντεμο!Το Full Length τους λεγεται Sundown και μπορω να πω οτι με 2 ακροασεις μου φαινετε πολυ καλο!!!Παιζουν μια μιξη Sludge και Black Metal!Καποια σημεια στα τραγουδια τους ειναι τερμα μπλακ μεταλ ενω αλλα τερμα σλατζ!Εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ για να μην πω οτι εχω αρχισει να ψιλοκολλαω κυριως γιατι εχουν ενα δικο τους χαραχτηρα!
+1 και για μένα.
Χθες ανακάλυψα τους Wardruna και μου αρέσουν αρκετά!folk ftw!
Τους the chant.Παιζουν κλαψομ…εε μελαγχολικο ροκ με μερικες μεταλ πινελιες και αν και δεν μπορω με τιποτα τους paradise lost αυτους εδω τους ακουω με μεγαλη ευχαριστηση.Μπορει να τους πει κανεις και ως πιο soft εκδοχη των katatonia.Αν και το καλοκαιρι δεν κολλαει για τετοιου ειδους μουσικες εχετε τους υπ’οψιν ειδικα οσοι πηγαινετε σε λιγο καιρο για κρεμασμα aka εξεταστικη:p
… τους Fields of Locust :roll:
εντυπωσιακή ανακάλυψη, όταν συνειδητοποίησα ότι είναι Έλληνες έμεινα.
:lol::lol::lol:
Να παρέβει ο ντεθστερ ο “μάνατζέρ” τους να σου ρίξει ξεγυρισμένο ποντάκι
Πήγαινε και στο ανάλογο θρεντ στις κυκλοφορίες να ενημερωθείς.
τον τελευταίο καιρό (ντάξει όχι και σήμερα) το πόσο γαμάνε τα
Monkey3 - 39 laps
Samsara blues experiment - Long distance trip
My Sleeping karma - Satya
Colour haze - All
Καταλαβαίνετε πάνω κάτω το χαρμάνι για το οποίο σας μιλώ…εσείς είστε υπεύθυνοι να το ξέρετε, οι όποιες παρενέργεις θα βαραίνουν τις πλάτες σας…
Λες να ξηγηθω ποντακι ? Κανονικα θα της εδινα ενα cd τσαμπα αλλα η κυρια
χαριζει cd’s αλλου και σε μενα δεν δινει.
Welcome to the club. 8)