αντε μπραβο.
*καθε φορά που βάζεις λινκ και πάω και το πατάω από αυτό το site κάτι προσπαθεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή μου!
αντε μπραβο.
*καθε φορά που βάζεις λινκ και πάω και το πατάω από αυτό το site κάτι προσπαθεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή μου!
Ναι,ειναι εκνευριστικο αυτο με τις διαφημισεις που εχουν κανει.
Ασε μας ρε φιλε…
Κλασικη Λαρισα,μια ζωη να το παιζει ο νταβατζης της κατηγοριας!
Με το καλο αγορινα μου να μας ερθεις!!!
Και φερε και Σολακη μαζι,ε?
Τραβα οπου θες ρε αγορακι μου.
Οχι οτι θα με χαλασει αν επιστρεψεις,βεβαια…
Moνο γελιο.
http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/paraskinio/item/1972-φτηνά-εισιτήρια-διαρκείας-για-όλους
ΟΚ,ΜΑΚΑΡΙ…
Για να δουμε…
http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/epo/item/1982-saris-epo
Και γιατι δεν τα ελεγες αυτα νωριτερα???
Τωρα θες αντιπολιτευση στον Πιλαβιο και τωρα μιλας,ε?
Καλα απο τετοια χορτασαμε…
θα βάλεις κανένα νέο ρε συ
μπορεί να εχει δίκιο στο πως μπήκαν στην κατηγορία οι ομάδες αλλά δεν το λεει για αυτο. εχει θέματα με τον ολυμπιακό(ακόμη είναι στην αελ!!!)
*η αελ δεν εχει θέμα με το αν παίζει ο ολυμπιακός στην κατηγορία. με τις πολλές ομάδες εχει. δεν υπάρχει μια ούτε για μετακινήσεις ουτε για μεγαλύτερο ροστερ.
ασε μας ρε απατση. πες μας πως βοήθησες την ομάδα την στιγμή που είχαν τελειώσει οι μεταγραφές
Εχω αρχισει να κουραζομαι κι εγω με τις γραφικες ανακοινωσεις των συνδεσμων καθε τρεις και λιγο.
http://www.sportdog.gr/article/114576/alisberisi-tis-anadiarthrosis
Ωραια τα λεει το soccerplus του εξαφανισμενου απο το forum πλεον Μanson 21,αλλα ας μας πει και για την Α.Ε.Κ.αρα που τε τελευταια δεκα χρονια εχουν καταπατηθει εκατομμυρια νομοι για να παιξει Α Εθνικη,αλλα εκει κο κο κο,ετσι?
γενικά είμαστε για τον πεοντα. όλοι και απο όλες τις ομάδες
Iωαννιδη,μονο φανφαρες,χριστοπαναγιες και μπουκαλι στον Σιγαλα εισαι.
ΕΡΓΑ θελουμε!!!
Κοιτα απο εναν ανθρωπο που ειναι εξηντα και χρονων και ακομη τραγουδαει ΄΄Ζηλευω το μικρο σου το γατι΄΄,δεν περιμενα σοβαροτερη επιλογη ομαδας.
Εννοειται τον πρωτο.Ποιον Βαζακα ρε παιδια???
Γεια σου ρε Πατση διπλωματη.Ξεκινα κι εσυ τις δημοσιες σχεσεις για συγχωνευση και οι πρωτοι που θα σε σουταρουν θα ειναι οι δικοι σου…
Σε εμπιστευομαστε.
επειδή ακούγονται διάφορα. σίγουρα έχει κλειδώσει η συμμετοχή στην β?
[B][I]
Να σκεφτείς ότι ο πατέρας μου ήταν Ολυμπιακός και για να με κάνει… ομοϊδεάτη του με πήγε σε ένα παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Και εγώ έγινα Γουέστ Χαμ[/I][/B]
:lol2::lol2::lol2:
χαχαχαχαχαχχαα. κάνει δηλώσεις ο δικηγόρος των κατηγορουμένων. χαχααχαχαχαχαχα
που μολις μπήκαν οι πελάτες του στην φυλακή πήρε ομάδα.χαχαχαχαχα
Ναι,θεωρειται βεβαιο.
Μεταξυ μας,γουσταρεις λιγο?
γουστάρω τρελά να παίζουμε καθε κυριακη μεταξύ μας. απλά μην γίνει καμιά στραβη και πουνε για γ
Απο τωρα σας λεω δυο απο τους 16.
Ο Ροκα ,ο τερματοφυλακας,και ο Ηλιας ‘‘Μr Goal’’ Σολακης.
και εγω σου λεω οτι δεν βλεπω β εθνικη φετος…
θα αρχισει αργα και ισως οχι με 21-20 ομαδες
δωροδοκούνε τις υπόλοιπες ομάδες για να παιξουν βολος καβαλα στην β.
αλλά η φάση ειναι οτι ούτε τα περσινά χρήματα εχουν δοθεί ακόμη απο το κράτος
Aν και του εχω ριξει πολλα μπινελικια,απο ενα σημειο και μετα σταματησα διοτι προσεφερε στην ομαδα πολλα.
Περασμενα μεγαλεια…
Ποιον Βαζακα ρε μαλακες,θα τρελαθουμε τωρα???
Επιστρεφουν ομως παιχτες που τρελογουσταρω.
http://www.volosfans.com/2012/07/blog-post_3.html
Καλη αρχη…#-ohttp://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/paraskinio/item/2318-koroidevei-i-epo-olympiakos-volou-organwnetai
δεν βλέπω να παίζετε β εθνικη.
και θα μπείτε παράνομα(άσχετα με το αν αδικηθήκατε) και θα φάτε τα χρήματα των άλλων?? δεν το εχει δεχθεί καμία ομάδα εως τώρα.ουτε το συμβούλιο της λιγκας. μόνο η επο προσπαθεί να σας χώσει.
προσπαθούν να βρουν λύση να πάρουν οι ομάδες κανονικά τα χρήματα τους. αν δεν γίνει δεν βλέπω φως
[B]«Σίγουρα στη Football League ο Ολυμπιακός Βόλου»[/B]
[B][I]Έχουμε διαβεβαιώσεις για τη Β? Εθνική. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα και να λέμε τι θα πουν οι αρμόδιοι πριν απ? αυτούς[/I][/B]
χααχαχα…και βγαίνει και το λεει ο άλλος.
τις κλωτσιές δεν ξέρω ποιος θα τις φάει
[B]
Εμπλοκή με Ηρακλή, Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου[/B]
Όσο περίπλοκη? αναμενόταν αποδεικνύεται η υπόθεση της αναδιάρθρωσης, με αφορμή τα θέματα του Ηρακλή, της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου.
Οι οικονομικές απαιτήσεις της Football League, αλλά και η απαραίτητη πολιτική και νομική κάλυψη δημιουργούν εμπλοκή στο θέμα της αύξησης των ομάδων σε 21 (προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι προαναφερόμενες).
Παραπέμπουν, έτσι, την επίλυσή του σε συνάντηση όλων των φορέων με τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Δυο είναι τα βασικά αιτήματα της Football League για να συναινέσουν στην αναδιάρθρωση και την προσθήκη Ηρακλή, Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου στις 18 ήδη υπάρχουσες:
Καταρχάς, σημαντικά αυξημένη χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ. Πράγμα που εξ ορισμού λόγω εποχής είναι δύσκολο. Κι έπειτα να ανέβουν πέντε ομάδες την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα εκείνες της Σούπερ Λίγκας να φτάσουν τις 18. Κάτι που επίσης για να το δεχθεί η διοργανώτρια της μεγάλης κατηγορίας πιθανολογείται ότι θα ζητήσει οικονομικά ανταλλάγματα.
Εκτός αυτών, όμως, για να γίνει το μίνι «πραξικόπημα», όπως μοιάζει αυτό της αναδιάρθρωσης, απαιτείται πολιτική και νομική κάλυψη. Κι αν η πρώτη φαίνεται πως υπάρχει από την πλευρά του Γιάννη Ιωαννίδη, για τη δεύτερη κρίνεται αναγκαίο να υπάρξει ομόφωνη απόφαση. Κι αυτό ώστε να μηδενιστεί η πιθανότητα προσφυγής κάποιας ομάδας για να την προσβάλλει.
Όπως και να ?χει, το θέμα δεν προχώρησε ουσιαστικά στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ. Έτσι, αποφασίστηκε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Football League) να συναντηθούν με τον υφυπουργό Αθλητισμού και να συζητηθεί εκεί το κατά πόσο μπορεί να ξεπεραστεί το αδιέξοδο.
καμία ομάδα δεν δέχτηκε να βάλει απο την τσέπη της να παιξουν οι 3.μένει να βρεθούν τα χρήματα
δεν ξερω αν υσχιει αλλα γελαει το συμπαν
[B] Bonus 1,5 εκ. ευρώ από τον “Ξανθό”[/B]
Παρέμβαση Γιάννη Ιωαννίδη για να παρθεί απόφαση σήμερα στην ΕΠΟ για Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.
Μέσω ΟΠΑΠ (και ΕΤ3) δίνει επιπλέον 1,5 εκ.ευρώ στη Football League για να κάμψει τις αντιδράσεις των ομάδων που δεν θέλουν την αύξηση σε 21.
αυτοδιοίκητο και μαλακίες. μια χαρά είναι οι πολιτικές παρεμβάσεις:roll:
υπαρχουν αντιδράσεις στην τοποθέτηση 3 ομάδων στην β εθνικη καθώς δεν το προβλέπει ο νομος πουθενά. και εμείς λέμε να πάνε στα δικαστήρια. [B][U]Εμείς θα τρενάρουμε την απόφαση[/U][/B], η οποία μπορεί να βγει μετά από δύο χρόνια
«Μακάριοι οι κρατούντες»
http://www.goalpost.gr/index.php/synedeyxeis/item/2433-nakos-olympiakos-volou
*τσιφλίκι του η βουλή βλέπεις.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!!