Ολυμπιακος Βολου

Τωρα που η ομαδα της πολης μου ανεβηκε στην Super League,νομιζω αξιζει δικαιωματικα ενα δικο της thread.
Εδω μπορουμε να συζηταμε για τον Ολυμπιακο Βολου και να ανταλασσουμε αποψεις αανφορικα με την πορεια της ομαδας .
Η θετικη αρχη εγινε το Σαββατο οταν ο Ολυμπιακος μας κερδισε τον Πανιωνιο στη Νεα Σμυρνη με 0-1 παιζοντας πολυ καλο ποδοσφαιρο στο β ημιχρονο.Προσωπικα αισιοδοξω για την συνεχεια της ομαδας στο πρωταθλημα καθως εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον Αχιλλεα Μπεο.

Οριστε κι ενα video για το θετικο ξεκινημα μας.

μπράβο στην βολαρα για την νίκη της…
είχα πει 0-1 και ήρθε μια χαρά…

στο φιλικό λαρισας-βολου ειχα δει κάνα δυο ξένους του βολου που έβγαζαν μάτια…
μακάρι να πάει καλά και η λαρισα και να έχουμε κόντρα στην βαθμολογία…φάση θα έχει…

*έτσι και κάνει και μια δεύτερη κολλητή νίκη και του πάρει τον αέρα θα πάρει μπροστά η ομάδα…και ο κόσμος μαζί.

Σημερα,μετα απο 21 χρονια,η ομαδα της πολης μας δινει το πρωτο της εντος εδρας παιχνιδι στη μεγαλη κατηγορια.Ελπιζω κι ευχομαι ο κοσμος του Βολου να ανταποκριθει και να τιμησει με την παρουσια του το Πανθεσσαλικο.Οσον αφορα τον αντιπαλο,θα πω οτι με την συνεχομενη τετραετη του παρουσια στην Super League o Εργοτελης σιγουρα εχει τον αερα της κατηγοριας.Εμεις ομως λογω του υπερβολικα δυσκολου προγραμματος που ακολουθει στην συνεχεια πρεπει οπωσδηποτε να κερδισουμε το παιχνιδι και να κανουμε τα παντα ωστε απο δω και στο εξης το γηπεδο μας να θεωρειται εδρα.
Ευχομαι το βραδυ που θα ξανακανω post να ειμαι το ιδιο περιχαρης!!!

Πας για 2Χ3 έτσι;…μακάρι…εμείς εκεί πάνω πολύ δύσκολο ξεκίνημα έχουμε και μάλλον πάμε για 3Χ0, αλλά ελπίζω σε ανάκαμψη στις επόμενες αγωνιστικές:):!::!:

Stef,μακαρι,αλλα το παιχνιδι ειναι δυσκολο.Οσον αφορα στον Πανσερραικο,ειναι αληθεια οτι εχετε δυσκολο προγραμμα.Σας ευχομαι παντως να σωθειτε και θα ηθελα οι ομαδες που ειναι να πεσουν να ειναι οι:Aτρομητος,Πανιωνιος κι Εργοτελης.
Αντε σιγα σιγα να ξεκιναμε…

μακάρι να κερδίσει σήμερα ο βολος…

jiopa περίμενα πως κ πως να κάνεις θρεντ ! [SIZE=“4”]άντε μωρή βολάρα ! πάντα νίκες ! :smiley:[/SIZE]

Χαλαρώστε λίγο με τον ολυμπιακό σας, δεν γίνατε καμμιά ομαδάρα…το σημερινό αποτέλεσμα ελπίζω να σας προσγειώσει λίγο…

Aδιαφορω για τον απο πανω κυριο(που τυγχανει να ειναι ο κολλητος μου) κι εκφραζω την λυπη μου για το αποτελεσμα.Η αληθεια ειναι οτι στο α ημιχρονο ο Εργοτελης ηταν καπως καλυτερος ενω η ομαδα μας ασυνδετη και νευρικη,αλλα στο β ημιχρονο νομιζω αξιζαμε πολλα περισσοτερα απο αυτο που πηραμε.Νομιζω η ισοπαλια θα ηταν καπως πιο δικαιο αποτελεσμα.
Δυστυχως σημερα ειχαμε σε κακιστη μερα τον Ουμπιντες κι αρα δεν βγηκαν μπαλιες κ δεν εγινε σωστη αναπτυξη.Αισιοδοξω για καλυτερη συνεχεια αν και το προγραμμα ειναι εξαιρετικα δυσκολο και για μεγαλυτερη προσελευση κοσμου!!!

Ποσο κοσμο ειχε περιπου?

2450 τα εισιτηρια κι αλλο τοσο περιπου τα διαρκειας,αρα συνολικα γυρω στις 5000,ισως κ λιγο παραπανω.

5 θεσσαλικές στις 3 κατηγορίες 1 βαθμό.:!:

*μην πανικοβαλλόσαστε… είναι καιρός που ήσασταν πρώτη εθνική και ειναι περίεργα τα πράγματα…θα στρώσουν τα πράγματα και γρήγορα πιστεύω…απο μια ήττα δεν χάθηκε κανείς…

Συμφωνω φιλε μου,απλα με αγχωνει το πολυ δυσκολο προγραμμα στην συνεχεια.Γι αυτο και θεωρω οτι χθες ενα ‘‘Χ’’ θα μπορουσαμε να το ειχαμε παρει βασει αποδοσης και ευκαιριων στο β ημιχρονο.

δεν τον φοβάμαι τον ολυμπιακο…
θα πάρει βαθμούς απο εκει που δεν τους υπολόγιζε(σύμφωνα με τους άλλους.)
έτσι γίνεται με τις ομάδες που ανεβαίνουν και έχουν και μια δυναμική

…και στο περιθωριο λοιπον της γκρινιας για το κακο ξεκινημα του Παναθηναικου σε Ευρωπη και Ελλαδα,της χαρας του Ολυμπιακου και των φιλαθλων του για τα στραβοπατηματα του ‘‘Αιωνιου’’,της κοντρας Μαρινακη-Πατερα για το ποιος ειναι καλυτερος για να εξυγιανει το αθλιο ελληνικο ποδοσφαιρο,ας ασχοληθουμε εμεις εδω με την ομαδα του Βολου που αυριο ταξιδευουμε στην Τουμπα για να δωσουμε ενα καθοριστικο κ πολυ δυσκολο παιχνιδι με τον Π.Α.Ο.Κ.
Ολοι μας ξερουμε τι θα πει Π.Α.Ο.Κ,αλλα ας ελπισουμε οτι η ομαδα θα καταφερει να παρει εστω και ενα’‘Χ’’ καθως θελω να πιστευω οτι θα βγει αυριο ολη η κουραση του αντιπαλου απο το παιχνιδι της Πεμπτης.

Υ.Γ:Eννοειται οτι θα ειμαι μεσα.

Θέλω όταν το δεις, να γράψεις πως πανηγύρισες το γκολ:):!:

μπράβο ρε βολαρα…!!

άντε βάλε τα γυαλιά σε κάτι άλλες ομάδες που μόνο λόγια είναι

Λοιπον φιλε,στο μυαλο μου εισαι.Θα σου πω αμεσως.Αρχικα μολις επεστρεψα απο πανω,εμεινα και μια μερα Θεσ/νικη,γι αυτο κι απανταω τωρα.
Ειλικρινα στο γκολ με επιασε ταχυπαλμια η οποια κρατησε οσο ο αγωνας.Εφυγα απο τη θεση μου κι εκανα σαν μικρο παιδι.
Οσον αφορα στον αγωνα.Συγχαρητηρια στην παναξια ομαδα μου που εκανε μεσα στην καταμεστη Τουμπα μια αξιοπρεπεστατη εμφανιση και πηρε το βαθμο της ισοπαλιας,ενω θα μπορουσε και κατι καλυτερο βασει αποδοσης.
Επομενος αγωνας με τη Α.Ε.Κ την οποια κ πιστευω οτι μπορουμε να την παλεψουμε,αλλα η Α.Ε.Κ ειναι Α.Ε.Κ.

ο βολος αρχιδατη εμφανιση μες τη τουμπα…πρωτη φορα βλεπω να παιζει ομαδα με 3 επιθετικους στην εδρα μας…ξαφνιασε τους παντες…

αλλα ρε γαμωτο,οσο και αν θελω να σας συμπαθησω,δεν εχετε μονο ιδιο ονομα με το γαυρο,αλλα και ιδιες φανελες και σημα…:frowning:

so true…