Πρωτη χωρις Jiopa δεν γινεται,αλλα να που θα γινει …x:x
… της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας. Μάλιστα.
- το ξαναρχόμαστε. μάλλον μπερδευτήκαν και έβαλαν παλιότερη ανακοίνωση οπαδών αελ.
Langgg και Crimson κουνηστε μαντηλι στον ‘‘σιγα τον παιχτη’’ σας…
Μια χαρα παιχτακι ειναι ο Ανδρικος.
http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/
Kαι ο Ουρουγουανος ανακοινωθηκε.
Μπραβο παντως στη διοικηση που ριχνει γροθιες στο μαχαιρι,με το να ανακοινωνει παιχτες και να κανει αυριο πρωτη επισημη προπονηση.
Υ.Γ.Παιδια εκει στη Λαρισα μαλλον τα φαρμακεια ειναι κλειστα σημερα λογω Κυριακης,οποτε αν θελετε να σας στειλω μια αλοιφουλα για το κωλοζορισμα διοτι βλεπω να εχετε προβληματακι.
Φιλακια Jiopas!
σε περιμένω να έρθεις στις πρώτες 2 αγωνιστικές να έρθεις να μας πεις οτι παίζει επίτηδες ετσι για να σας δημιουργεί πρόβλημα.!:lol: χωρίς πλάκα τώρα ειναι τραγικός αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει οτι ήταν στην αελ 7 χρόνια. και σε δύσκολα χρόνια και σε εύκολα και στα πάντα μέσα.
*με τα χρήματα του απο το συμβόλαιο πρέπει να πήραμε 5-6 μικρούς.να φανταστείς που έχουμε φτάσει. με το κιλό
αυτό με την αλοιφή δεν το κατάλαβα αλλά δεν πειράζει. ετσι και αλλιώς φέτος ξέρουμε οτι παίζουμε απλά για την ύπαρξη μας.
Koιτα τα posts σας πιο πανω και θα καταλαβεις.
ε τα κοιτάω . δεν ειπε καποιος κατι παράλογο. αν εννοεί η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα δεν νομίζω υπάρχουν και άλλες με περισσότερα κατορθώματα. αν το εννοεί για το τώρα μπορεί να ίσχυε αν η ομάδα ηταν ακόμη ενεργή και δεν είχε σταματήσει να υπάρχει για εναν χρόνο. οπότε συνεχίζω να μην καταλαβαίνω . είναι σαν να λεμε η αελ δεν είναι πρωταθλήτρια ελλαδος 2012. ε και.?
o αντιπρόεδρος που είχατε εκτός απο κατηγορίες για διαρροή πληροφοριών για τρέχουσα επιχείρηση παρακολούθησης(μέσω του αδερφού, του δικαστικού) διώκεται και για εμπλοκή του στο δικαστικό(και οχι μονο!) κύκλωμα με τα ακίνητα?!!
μιλάμε δεν παίζει αυτό το πράγμα. ο καλύτερος που είχατε στην ομάδα εχει σκοτώσει 5-6 ξέρω γω :lol:
*κατά τα αλλά αν συνεχίσει να ανακοινώνει έτσι παίχτες ο βολος θα φτιάξει γρήγορα ομάδα. εστω και αν τις πρώτες μέρες θα είναι δύσκολα το να γνωρίσει ο ένας τον άλλον και να βρούνε ρυθμό
http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index.php/2012-04-23-16-35-25/2190-2012-08-13-11-30-08.html
Kαι ο Γογολος σε μας.
Σπύρος Γόγολος!!
Ένα δάκρυ μόλις κύλισε
:bow2::bow2::bow2:
Φημες θελουν να εχει κλεισει ο κατωθι Βοσνιος παιχτης της Duisburg.
ωραία.! γιατί χωρίς άμυνα στην β δεν τα κατάφερε ποτέ κανείς(φέτος η αελ θα βογκήξει εκει νομίζω)
Aνακοινωθηκαν αλλοι τρεις,μαζι και ο Βοσνιος που προανεφερα.
(Πω πω,τριβω τα χερια μου μιλαμε απο ικανοποιηση!!!)
Εν τω μεταξυ ελεγα εδω και μερες πως ειναι δυνατον ο μΒολος να ανακοινωνει παιχτες και η Καβαλα και ο Ηρα τιποτα.
Τελικα η Καβαλα εχει κλεισει προπονητη τον Δερμιτζακη,αλλα ακομη δεν ανακοινωνεται.
πολύ χρήμα βλέπω . μπεο ζεις? (ελπίζω οχι γιατί πάλι τα ίδια θα έχουμε)
Βολαρα,ρε Βολαρα.
Βλεπω κινησεις,που θεωρητικα φαινονται να εχουν στοχο τουλαχιστον τη διατηρηση μας στην κατηγορια,αν και μεταξυμας ολοι εδω αλλο θελουμε κι αυτο δεν ειναι παρα η ανοδος στην Super League,για να ολοκληρωσουμε οτι αφησαμε μισοτελειωμενο.
Εν τω μεταξυ ελεγα εδω και μερες πως ειναι δυνατον ο Βολος να ανακοινωνει παιχτες και η Καβαλα και ο Ηρα τιποτα.
Τελικα η Καβαλα εχει κλεισει προπονητη τον Δερμιτζακη,αλλα ακομη δεν ανακοινωνεται.
λεφτα…
Tελικα αλλος ειναι ο [B]Bajic[/B] που πηραμε εμεις.
Καλως τον παλι.
Θελω και βιντεο…
http://www.volosnet.net/2012/08/o-e.html
Μου μυριζει βιζον,αλλα δεν πειραζει…
Don’t fuck with us!!!