το κακο είναι οτι [COLOR=“White”]δεν[/COLOR] ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ αλλά οτι θα γαμήσουν τον ολυμπιακό πάλι. εδω θα είσαι …:?
οχι δεν ειναι μόνο το θέμα του ηρακλη. οσο πρόβλημα είναι νομικά το να μπει ο ηρακλης, τόσο είναι και για τις άλλες 2. ο νόμος ορίζει για κατώτερη επαγγελματική κατηγορία. μην διαβάζεις τα τραγικά site που λενε οτι φταίει ο ηρακλης. αν δεν ηταν ο ηρακλης ούτε καν θα σας άκουγαν…
Αφου σου λεω ρε μαλακα ειναι γελιοι αυτοι οι δυο.
Θα φανε ξυλο,ακουσε με,μιλαμε οι τυποι δεν παιζονται.
Για Δευτερα παει το θεμα,βλεπω τους παιχτες μας μεχρι Δευτερα να εχουν εξαφανιστει και να εχει μεινει μονο Βαζακας,οπως περισυ εμεινε ο Γκραθια.
καλά το άρθρο είναι ηλίθιο. φυσικά και εχει δικαίωμα να παίξει γ εθνικη.
και αν γινόταν ημιπεπαγγελματικη η κατηγορία όπως ήταν να γίνει ισως σήμερα ο ολυμπιακός έπαιζε απο μόνος του β εθνικη.
ε αφου ειναι ο υπουργός απο πίσω.
για αυτό βγήκε ο πρόεδρος χθες και ειπε να μην καταλύσουμε τους νόμους και το αυτοδιοίκητο. γιατί ειχε λυσσάξει να το λεει απο εδω και απο εκει. αντί να το πάει ήρεμα και απο κάτω ο άλλος έβγαινε και το διατυμπάνιζε. οπότε ήρεμα και ολοι μέσα
ε ρε συ. μέχρι χθές ο μποτσιβαλης αναφερόταν σε οκ που εχει δώσει ο υπουργός, και σε διαβεβαιώσεις του υπουργού, και ξανάδωσε ο υπουργός…
έπρεπε να το σταματήσει αυτό.οπότε χθες ειπε οτι πρέπει απο μόνος (μόνοι τους) να ασχοληθούν χωρίς να αναφέρουν τον ιωαννιδη.(άσχετα αν έδωσε εντολή στην ερτ3 να χτυπήσει με μεγάλο χρηματικό πόσο το πρωτάθλημα της β εθνικης:wink:)
λογικά οι ομάδες θα μπουν. αλλιώς θα έχετε τα περσινά δικά μας που μας είχαν μείνει οι παίχτες και δεν μπορούσαμε να τους πληρώσουμε
Λαικιστικες μεθοδοι που μπαινουν σε εφαρμογη για να γινει επικληση στο συναισθημα.
Παπαρια,ουσια θελω και δεν τη βλεπω και ουτε προκειται.
Παιζει η ΑΕΚΑ Εθνικη χωρις χαρτια ,χωρις τιποτα,απλα επειδη λεγεται ΑΕΚ κι εχει καμποσους πεινασμενους φιλαθλους που εχουν να δουνε τιτλο απο τοτε που εγω πηγαινα Β Γυμνασιου(α ξεχασα και τον τελικο της ντροπης στο Κυπελλο περισυ)κι εγω με πιστοποιητικο απο Ε.Ε.Α. πλεον δεν ειμαι πουθενα.
Αυτα!
Ρε συ Goalpost,εσυ φαγωθηκες τοσο καιρο να κατηγορεις οτι δεν εγιναν αγωγες και δικαστικοι αγωνες και τωρα που σκληρυνε η σταση της διοικησης ,κλωτσας παλι?
Ωραια,να εχουμε και πολεμο εκ των εσω,αυτο μας ελειπε τωρα.
Εδω ενα …πανο φυτευτο μας δουλευει 14 μηνες και τωρα που ξεκουμπιζεται,παιζει την παρθενα …
στο λινκ που ποσταρα το site ενώ ολος ο κόσμος ζητάει εξηγήσεις για το συνεχές δούλεμα που προσέφερε συνέχεια στους οπαδούς τους ολυμπιακού, απάντησε μόνο σε μια κατηγορία για τον μπεο και οτι μέχρι να βρουν πως έκανε τις κομπίνες ο μπεος είναι αθώος γιατί αυτό λεει το σύνταγμα!!! :lol: /#-o#-o#-o#-o
[B]ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΠΑ ΑΚΟΜΗ??![/B]
Εγω δεν καταλαβαινω ενα πραγμα.Γιατι στη δικη μας περιπτωση πρεπει ολα να ειναι κατωχυρωμενα νομικα και να εφαρμοστει ο νομος και για ολες σχεδον τις ομαδες της Α και της Β Εθνικης,που δεν εχουν πιστοποιητικο και αδιεα και φορολογικη/ασφαλιστικη ενημερωτητα ,να κανουν οι φοπρεις τα στραβα ματια?