Και εδω με το Πηλα τα ειχανε αλλα η ομαδα τη πληρωσε.
Ο μπεος εσας δεν εχει?
Και εδω με το Πηλα τα ειχανε αλλα η ομαδα τη πληρωσε.
Ο μπεος εσας δεν εχει?
ρε συ μην ακούς τους μαλάκες απο βολο. δεν έχουν σχέση οι δημοσιογράφοι.
η σουπερ λιγκ τα ζητάει.και ζητάει ΠΟΛΛΑ! ο δημοσιογράφος φταίει που παίρνει την ανακοίνωση και την διαβάζει, ή παίρνει μια ειδηση και την λεει? αμα δεν έβγαινε να την πει θα έλεγες οτι σας την έχουν στημένη!! στο τελος θα κάνουμε ήρωα τον κάθε γαλατη που λέει τα μισά και δουλεύει τον κόσμο
*κάποιος ειχε γραψει ενα σενάριο οτι τρενάρει το θέμα για να βγει εκτός η συμφωνία…δεν πιστευω
οσο για τον πόλεμο ειναι μεγάλο θέμα…
μεχρι τώρα τα ζητήματα τον ομαδων της φουτμπολ λιγκ δεν έχουν γινει δεκτά με υπογραφές και συμφωνίες.ουτε τα χρωστούμενα απο σουπερ λιγκ που ειναι κάτι εκατομμύρια, ουτε τα χρέη σε ομάδες όπως η αελ που είναι απο μισό εκατομμύριο, ούτε τίποτα…!
και σουπερ λιγκ ζητάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα απο το κράτος. θα πληρώσει ο κοσμακης κοντά στα [B][U]10-12 εκατομμύρια[/U][/B] στο σύνολο για να παίξουν 3 ομάδες μπάλα.!!!
(6-7 στην φουτμπολ λιγκ χορηγία οπαπ-ερτ, και κλειστά συμβόλαια +3-5 εκατομμύρια(3,5 μόνο η αύξηση για να μην μπερδευόμαστε!) απο οπαπ τον χρόνο για 3 χρόνια!)
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ…ΔΕΣ ΜΠΑΛΑ
κερασάκι. αυτα θα δεσμεύσουν τον επόμενο ιδιοκτήτη του οπαπ, τώρα που προσπαθούν να τον ξε-πουλησουν!
Δεν μας βλεπω να βλεπουμε μπαλα φετος…
[I]Όπως όλα δείχνουν, οι διαπραγματεύσεις για το “μοίρασμα της πίτας” είναι σκληρές, αφού τα ποσά που …παίζονται [B]είναι τεράστια[/B].[/I]
κατα τα άλλα, σκατά στα μούτρα τους και σκατά σε κάθε μπεο. δεν θα δούμε μπάλα ουτε να πέσουμε γ εθνικη. τι πράγμα ειναι αυτο ρε παιδί μου!!
τέρμα μιλάμε. δημοσιογράφος του βολου και οπαδός αελ σε σχόλια οπαδικου site της λαρισας είναι ο ορισμός του στόκου!! τουλάχιστον!
μην σώσει και παίξει κανείς.!
*και όποιος ασχολείται σαν εμένα είναι επίσης στόκος.
Εχεις κανα λινκ να περασω την ωρα μου…Επεσε πολυ βαρεμαρα στο γραφειο.
δεν βάζω τίποτα.
ο ενας δημοσιογράφος να λεει εμείς είμαστε με την καλή παράγκα που κερδίζει και ο άλλος ο οπαδός της αελ αλλού να λέει να διαλύσουμε την αελ σήμερα εδω και τώρα.!
μην σώσετε και δείτε μπάλα.
έψαχνε ο μολντερ ουφο στον ουρανό. εδω ρε μαλακααααα
Ετσι ειναι!Να μαθαινονται μερικα πραγματα κι εκτος Μαγνησιας,αν κ με χαλαει που φιλοξενουνται κι αναφερονται ολα αυτα στη Γαυροφυλλαδα αυτη που ειναι για να τυλιγεις σαρδελα.
Στη Γαυροφυλλαδα δημοσιεύονται γιατί ήσουνα ο ολυμπιακός Β’.
Δεν ειναι τυχαίο που τους έδωσες και 10 χιλιάδες εισιτήρια μεσα στο πανθεσσαλικό.
Εξάλλου φιλαράκια ήτανε οι 2 χοντροί.
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
Πω πω ρε μαλακα,πραγματικα κριμα που δεν θα γινεις σαν τον Crimson ΠΟΤΕ.
Μια ζωη χουλιγκανι και μια ζωη κομπλεξικος.
Οταν λοιπον το κομλεξ σε αφησει ησυχο,βρες λιγο χρονο και σχολιασε μας κι αυτα τα αισχη…,αλλα να μας τα σχολιασεις με γνωμονα την αληθεια,οχι οπως σου τα μαθανε να τα παπαγαλιζεις στο συνδεσμο των Monsters.
Πρωτα κοιταμε την καμπουρα τη δικη μας και μετα των αλλων…
μαλάκες κλαίω.! την δεύτερη φωτο την χρησιμοποίησα σήμερα το πρωί σε μια παρουσίαση power point για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ενα σεμινάριο πιστοποίησης υπολογιστών! :lol2:
*για τον τύπο στην μέση αχνοφαίνεται η φυλακή πάντως!
jiopas αυτό που θέλει να πει τόσο εύγλωττα:roll: ο langgg(ε ρε μαλάκα και εσυ:p) ειναι οτι η προσοχή της εφημερίδας του ολυμπιακού δεν εχει καμία σχέση με οποιοδήποτε δίκιο του ολυμπιακού β(οχι β διαλογής.βόλου είναι:p), αλλά με τα δικά τους συμφέροντα.
προωθούν την ομάδα και πολύ περισσότερο αυτούς που είναι απο πίσω για δικο τους λογαριασμό. χέστηκε τώρα το φως τι κάνεις εσύ.
αμα είναι ετσι να διαβάσουμε και τον γαυρο που λεει για τον μανταλο , τον διαιτητή που εχει πιαστεί με τα σώβρακα κάτω και τα τηλέφωνα στο χερι να βάζει ταφόπλακα στην αελ, που λεει οτι γιατί να μην παίζει αυτός ο καλός διαιτητής!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ εφημερίδα να λέει τέτοιο πράγμα.
έβριζα πριν για τις μαλακίες που πετυχα σήμερα. μην κάνετε και εσείς άλλες.θα το γυρισω στο τεννις!
*επισης πέρασε η αναδιάρθρωση. ομάδες που φοβούνται να πέσουν, ομάδες φιλικές ως την μεγάλη δύναμη και ομάδες με την πείνα να ειναι απίστευτη ψηφίσαν ναι.
Δεν διαφωνω ρε Crismon γι αυτο και ημουν ο πρωτος που εκραξε τη γαυροφυλλαδα και ειπα οτι η προσπαθεια μας ολο τον χρονο καταντησε να '‘διαφημιστει’'εκει.
Λες να μην ξερω τι γινεται?Ουσιαστικα το ιδιο λεμε,διοτι ξαναλεω οτι ο πρωτος που εκραξε,ημουν ΕΓΩ!!!
Ρε σεις ,δεν ειμαι φιλαθλος του Μπεου,ειμαι φιλαθλος του Ολυμπιακου Βολου,αρα δεν σημαινει οτι ο,τιδηποτε κανει ο Χοντρος με εκφραζει.
ωραια. ειρηνη
το λεω απο τωρα. απο τις 21 ομαδες , η αελ ειναι αυτη με το ρεπο. κοβω το κεφαλι μου:lol:
*φαντασου ομως να βγει κανενα ντερμπι απο την πρωτη μεταξυ των 3 εδω .χαμος
η μεγαλη αδικιμενη της ολης ιστοριας ειναι η αναγεννηση καρδιτσας. αν επρεπε καποιος να δικαιωθει ειναι αυτη η ομαδα. αλλα που…
Συμφωνω κι επαυξανω και δηλωνω με πασα ειλικρινεια κατι για να τελειωνει το θεμα.
Το δικαιο θα ηταν να παιξω Super League,διοτι απο εκει με γκρεμισαν.Το οτι οι αλλοι φωναζουν για το οτι μας εβαλαν μαζι με ΑΟΚ και ΗΡΑ σφηνα στη Β Εθνικη,εχουν απολυτο δικιο,αλλα κι εμεις καπου επρεπε να παιξουμε.
Αρα,πουστικα και με πολιτικη/κρατικη παρεμβαση με εριξαν απο την Α Εθνικη,πουστικα και με πολιτικη/κρατικη παρεμβαση με εβαλαν να παιξω στη Β Εθνικη!!!
ΤΕΡΜΑ!
διαφωνω και θα το αναπτυξω αργοτερα γιατι τωρα εχει χαλαει το pc μου.
ο ολυμπιακος επρεπε να παιξει [U]περυσι[/U] β εθνικη και τωρα να ειναι στην σουπα λιγκ.
ειναι ΙΔΙΑ υποθεση με την υποθεση της γιουβεντους. προεδρος, ιδιοκτητης, ή δοιηκητικος μιλουσε με διαιτητες(εστω οχι για δικο του οφελος). η τιμωρια ειναι υποβιβασμος.ουτε την υποθεση των στημενων χρειαζεται, ουτε εκβισαμοι ουτε τιποτα. τερμα.δεν εχει αλλο. ουτε σουπα λιγκ απο την μια, ουτε αφανισμος απο την αλλη. απλα πργαματα.
και αν εφαρμοστηκε σε ολοκληρη γιουβεντους, μαλλον ειναι σωστο και για την καθε αελιτσα, ολυμπιακακο, και αεκακι.
η καρδιτσα δεν παιζει γιατι ξεχασε ενα ποσο 180 ευρο σε πληρωμες ενος εκατομμυριου!!! απλα την πηρε η μπαλα δηλαδη. αισχος
Εσύ τι λες να πανηγυρίσεις η όχι? #-o
Σε χαλάει έστω και λίγο ας πούμε?
Ψιλοπαλτουδια τα τελευταια χρονια.
Το λεω γιατι πριν χρονια ειχαμε φερει μετα βαιων και κλαδων τον Λεωνιδα Καμπανταη και αποδειχθηκε βιζον!!!
Οποτε λεω να ειμαι συγκρατημενος,αλλα ειναι ΟΝΟΜΑ οπως και να το κανουμε!!!
μια χαρά είναι.απλά θα θέλει και λίγο καιρό να πάρει μπρος. μην λέμε και χαζομάρες. β εθνικη είναι η ομάδα
βέβαια ισως να τον εχει καπαρώσει η οικογένεια κορλεονε…
Kαλος φαινεται.
Crimson,δωσε περισσοτερα trivia!!!
Για την ιστορια δινω πληροφοριες σχετικα με τον φιλικο αγωνα του Σαββατου με την [B]Αναγεννηση Γιαννιτσων[/B]
Αντε μωρη σκοτωστρα,σκισε τα διχτυα!!!