Δυστυχως η αστοχια του Παππα στο¨88 μου στερησε μια μεγαλη χαρα,σε ενα μετριο παιχνιδι στο οποιο ναι μεν ειχαμε την κατοχη και ημασταν καπως καλυτεροι,αλλα η μπαλα δεν μπηκε κι ετσι αλλο ενα ‘‘X’’.
Στα της κερκιδας τωρα,ωραια ατμοφαιρα με μπινελικια και γαμοσταυριδια εκατερωθεν ,τοπικο ντερμπυ με παλμο και φωνη,αλλα χωρις γκολ.
Eχουμε πει πολλες φορες οτι μπροστα ειμαστε χαλι μαυρο.
Ο Παππας ειχε μεγαλη ευκαιρια να μας ξεμπουκωσει και να μας δωσει μια ψυχολογικη αβαντα εν οψει της συνεχειας,αλλα δυστυχως το αποτελεσμα ειναι γνωστο.
Nα πεταχτω και εγώ ο ακυρος. Λοιπον αυτοι εκει στην αστυνομια μαλλον ειναι πολυ τρόμπες. Οι φίλαθλοι του ολυμπιακού και της νίκης μπορούν να βρεθουν στο ίδιο γήπεδο και ας ξέρουν οτι υπάρχει έχθρα. Οι λαρισαίοι όμως όχι. Υπάρχει επικινδυνότητα για επεισόδια. Και μετά φταίω εγώ που λέω οτι αυτοί προάγουν την έχθρα μεταξύ των δυο πόλεων.
Aυτό ακριβως που λες συζητιοταν στις ραδιοφωνικες εκπομπες ολη την εβδομαδα.
Προσωπικα συμφωνω μαζι σου.Κι εγω θα ηθελα ολα τα παιχνιδια και κυριως αυτα τα ντερμπυ με κοσμο και απο τις δυο ομαδες.
Αλλα φιλε η κοντρα να ειναι λεκτικη και μεχρι εκει.Ουτε σπασιματα αυτοκινητων,ουτε μαχαιρωματα,ουτε τιποτε τετοιο.
συμφωνα με καποια σχολια στο νετ, η επιθεση των ΜΑΤ στους φιλους της Νικης εγινε διοτι επιχειρησαν να αποχωρησουν ταυτοχρονα με τους φιλους του Ολυμπιακου, παρα το πλανο και τις ειδοποιησεις.
Nαι,αλλα και παλι ηταν απαραδεκτη η επιθεση με χημικα σε παιδακια και παππουδες μεσα στη θυρα των Νικιωτων.Επισης χτυπησαν ασχημα τον βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ,Μεικοπουλο.
Τωρα παντως που τελειωσε το ντερμπυ να πω κατι.
Ωραια ατμοσφαιρα,ενταση απο εδω κι απο εκει,αλλα ποσο ρεζιλια πανελλαδικως γινονται αυτοι οι Νικιωτες ,οταν απο ραδια και τηλεορασεις ακουγονται να φωναζουν και να εχουν ως βασικο συνιθημα το ‘‘Γ*****αι ο Βολος’’ κι ενα αλλο που τελειωνε καπως ‘‘γαμω το σπιτι σας κωλοβολιωτες’’.
Δλδ εσυ ρε βλακα Νικιωτη,ντροπη της Μαγνησιας,που δουλευεις,ζεις,αναπνεεις,βγαινεις στο Βολο,τι εισαι?
Βολιωτης εισαι,αυτη η πολη σε ζει και σε τρεφει,εδω ζεις αρα οφειλεις να τη σεβαστεις.Η ομαδα σου λεγεται Νικη Βολου κι εσυ βριζεις την πολη σου,αλλα οταν πας σε Αθηνα,Θεσ/νικη η αλλου και σε ρωτανε απο που εισαι,’‘Απο το Βολο’’ απαντας γιατι εκει δεν σε ξερει ως ΝεοΙωνιωτη ουτε η μανα σου.
Aντε ,που ειναι.Αυτα τα ακουσα χθες στην εκποπμη ,στο Astra.
Η κατασταση ειναι σε τεντομενο σχοινι και πλεον Μποτσιβαλης και Μπεος ειναι στα μαχαιρια.Χθες ακουστηκαν στον αερα σκληρα λογια,αλλα μαλλον ο Μπεος εχει δικιο.Αναγνωριζουμε ολοι στον Βολο την προσφορα του Μποτσι στον Ολυμπιακο,που τον ανελαβε στα δυσκολα και καταφερε να παιξουμε στη Β Εθνικη,αλλα ο ανθρωπος δεν ξερει απο μπαλα και δεν μπορει να επαναφερει την ομαδα εκει που της αξιζει.
Στο καλο παιδια.Η αληθεια ειναι οτι για αλλη μια χρονια τον Κασιο δεν τον ειδαμε,αλλα ο Κολεφ ειναι παλτο πολυτελειας.
Απο τους πιο αδιαφορους παιχτες που εχω δει ποτε.
Λοιπον ο Mario Besca ανακοινωθηκε τελικα και ειναι η δευτερη μεταγραφη που ανακοινωνεται σε δυο μερες.
Δικα μας παιδια απο τα σπλαχνα της μεγαλης ομαδας της περιοδου 2010-2011.
Δεν περιμενω να κανουν τα ιδια,αλλα και το 50% απο αυτα που εκαναν να προσφερουν τωρα,ικανοποιημενος θα ειμαι.