Ολυμπιακος Βολου

Nικιωτες,σας ξεφτιλισε ο ιδιος σας ο προεδρος!!!
Απλα φοβαμαι μηπως αυτα τα λογια ειναι εκ του πονηρου και ουτε για πλακα να μη διανοηθει να το σκεφτει αυτο…

Μεχρι ενος σημειου καλα τα λες,αλλα αν φυγεις απο την Νικη,εδω δεν χωρας ουτε εσυ ουτε τα μεγαλεπιβολα σχεδια σου και μπλα μπλα μπλα…

Και video της μεγαλειωδους πορειας προς το γηπεδο!!!

Ωχ αρχισαν οι υπερβολες και τα μεγαλα λογια,ενω η ομαδα δεν εχει ανεβει ακομη!
Μεταξυ μας ,απιστευτη παλτουδια πλεον!!!

χίλιες φορές καλύτεροι αυτοί που έχετε τώρα

Χαμος στο Βολο μετα το παιχνιδι με τη Νικη και εχουν αρχισει να υπερφουντωνουν τα σεναρια για δημιουργια εννιαιας βολιωτικης ομαδας.
Εντωμεταξυ τοσο οι φιλοι του Ολυμπιακου οσο και της Νικης ειναι φανατικα αντιθετοι με την εν λογω επιχειρηματικη ιδεα που απλα θα ικανοποιησει την τσεπη των λεφταδων που ηρθαν στην πολη για την κονομα.
Ποτε και κανενας πουστης δεν θα διαλυσει την ιδεα που λεγεται Ολυμπιακος Βολου κι αντιστοιχα Νικη,δυο ομαδω δλδ με ιστορια και κοσμο που τις ακολουθει χρονια τωρα.
Η Λαρισα εκανε συγχωνευση ,πηρε ενα Κυπελλο ,επαιξε UEFA και τωρα χαροπαλευει πνιγμενη απ’τα χρεη να παραμεινει στην Β Εθνικη.Η Παναχαικη εκανε κι αυτη και κοβει 500 εισιτηρια με το ζορι.
Αν ειναι το μελλον του βολιωτικου ποδοσφαιρου να το αποφασιοσυν οι Γαυροβαζελοι φιλαθλοι που θα πανε γηπεδο μονο στην Α Εθνικη και μονο αν η ομαδα ‘‘χτυπαει’’ κατι,συγγνωμη αλλα δεν θελω.
Εμεις τοσο χρονια ακολουθουμε την ομαδα και στις χαμηλοτερες κατηγοριες.
Οταν εισαι φιλος μιας ομαδας δεν γινεται να ονειρευεσαι και να επιθυμεις συγχωνευση με καμμια αλλη,ποσο μαλλον οταν αυτη ειναι ο αιωνιος εχθρος σου(Νικη).
Το προηγουμενο Σαββατο ολη η Ελλαδα ειδε ποσο ανεφικτη απο την πλευρα του κοσμου ηταν,ειναι και θα ειναι αυτη η κινηση.
Ο Βολος παντα ειχε δυο ομαδες κι ετσι θα παραμεινει.
Μπεοπατσηδες που λιγουρευτηκαν χρημα εδω,καλα θα κανουν να προσανατολιστουν αλλου.
Οργη και μονο οργη στην ιδεα μιας συγχωνευσης η απορροφησης.
Αν η Νικη εχει οικονομικα προβληματα και την κυνηγαει το ΙΚΑ και η Εφορια,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ!!!

ποτε κάναμε συγχώνευση εμεις?εκτός αν εννοείς οτι προηλθαμε απο συγχώνευση που είναι άλλο.
επίσης μόνο αυτά κάναμε ε? δεν πήραμε άλλο κύπελλο, δεν παίξαμε άλλους 2 τελικούς και δεν πήραμε πρωτάθλημα?? :roll: και ενω είμαστε η πιο μικρή στα χρόνια ηλικίας ομαδα.

αλλά γενικά, δύσκολα θα τσουλούσε σε εσάς. αν και θα ειχε ενδιαφέρον αν ειχε γινει παλιότερη εποχή. τωρα ο βολος ηταν μεγαλύτερος απο λαρισα. κανείς δεν ξέρει

Tα ξερω αυτα ρε συ Crimson,και ειναι απολυτα σεβαστα.
Τωρα ομως που εισαι?
Πριν τον Πηλαδακη και μετα το 1989 τι ησιυν?Ενα ψιλοτιποτα…
Δεν με νοιαζει βασικα η Λαρισα πολυ καλα εκανε ο,τι εκανε και μακαρι να το ξανακανει διοτι προσωπικα εχω πει πολλες φορες οτι ειμαι φανατικα υπερ της επαρχιας.
Το θεμα ειναι οτι σε μας αυτο ειναι αδυνατο και προσωπικα δεν το θελω με τιποτα και εννοειται πως δεν ειμαι ο μονος.

Ανοικτη επιστολη του Καραγιαννη προς το φιλαθλο κοσμο της ομαδας.

Sorry,αλλα δεν μασαω!Βρωμαει η δουλεια,επιμενω!!!

[SIZE=“5”][B]ΤΖΙΟΠΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ[/B][/SIZE]

δεν ξέρω για ποιο θέμα να ετοιμαστεί αλλά θέλω και εγώ!

*α εθνικη?
τσίπουρα?
γάμο?

Γι’ αυτό που τον περιμένει σήμερα στο Παγκρήτιο 8)

πφ… νόμιζα οτι θα έρθεις τίποτα βολο να πάμε για τσίπουρα.
ε σιγά τι τον περιμένει.χλιαρα πραγματα εως λιγα απο κοσμο. αλλά οκ , ισως παει καλα η ομάδα στο ματς. αν και μεταξύ μας αν δεν εχεις κερδίσει την πεθαμένη αελ, τον ολυμπιακό δεεεεεν

Σιγά μην ερχόμουνα πασχαλιάτικα στο γαμημένο τον κάμπο σας :!:
Τα υπόλοιπα μετά το ματς. Είτε δηλαδή για καζούρα, είτε για κωλοτούμπα.

να έρθεις. να δεις πόση ζέστη μπορεί να εχει 1μιση μήνα πριν το καλοκαίρι.
για κωλοτουμπα σε βλεπω

[SIZE=“6”][B]ΤΖΙΟΠΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ[/B][/SIZE]

Ρε Κρίμσον άμα σου λέω!..

Aντε ρε νουμερα παιχτες!!!
Σε ενα παιχνιδι που θα επρεπε να δαγκωνουν σιδερα ,τα καρναβαλια μας εκαναν το χειροτερο παιχνιδι τους κι ετσι για μενα οχι αποχαιρεταμε την απ?ευθειας ανοδο,αλλα και τα play off.
Ο Εργοτελης κατα κρατος ανωτερος,δικαια πηρε το παιχνιδι που θα μπορουσε ανετα να το εχει κερδισει και με
4 η 5-0.
Για αλλο ενα παιχνιδι τελειωσαμε με 10 παιχτες λογω αρχιμαλακιας του Γογολου για αλλη μια φορα.
Χαβαλες προπονητης δεν ξερει τι του γινεται.Αφησε εκτος αποστολης σε ενα τετοιο ματς τον πρωτο σκορερ της ομαδας,τον Patrick Ogunsoto κι ανεσυρε απο τη ναφθαλινη τον ξεχασμενο απο ολους Bakayoko.
Aισχος και ντροπη!!!

Γρακχε,ριξε μπινελικι αφθονο.Σημερα ειμαι για απιστευτο δουλεμα!!!

σιγα μην αποχαιρετίσετε και τον πλανητη. για να γινει αυτο που λες πρεπει να ας περασουν ΟΛΟΙ οι απο κατω. δεν γινεται.

οντως δεν το περιμενα να πω την αληθεια

Ρε γαμώτο δεν αντιδράς και δε μου πάει να σε δουλέψω τώρα. :stuck_out_tongue:

Όντως πάντως, ήσασταν πολύ κακοί. Πρέπει να κάνατε με το ζόρι μια φάση σε όλο το ματς κι αυτή από κόντρα, λολ. Αλλά ακόμα πιο λολ ο κακομοίρης ο Μπακαγιόκο όταν μπήκε. Κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα ήταν εγγύηση ότι θα τη χάσει χωρίς κίνδυνο για τον Εργοτέλη. Του φωνάζαμε από πάνω “πού πας ρε παππούληηηηηηηηηηηη”.

Κοινώς περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο και απροβλημάτιστο απόγευμα, complements of Volos. Να στε καλά. :razz:

Πες μου εσυ αν ησουν στην θεση μου και ειχε κανει η ομαδα σου τετοια ξεδιαντροπη εμφανιση αν θα ειχες να πεις κατι.
Παλι καλα που δεν φαγαμε παραπανω…

Crimson,γελουσα με τη Λαρισα χθες ,αλλα τελικα δν ειμαστε καλυτεροι.
Για μενα τελειωσε το πανηγυρι!!!

γελούσες με με ομάδα που δεν έχει άλλο να δώσει ? :-k
μαρεσει που επιμένεις. σου λεω πρέπει να σας περάσουν ΟΛΟΙ. ε δεν γίνεται απλά.

*και προφανώς ειστε καλύτεροι. προπονητή δεν έχετε. σου τα ειχα πει και στο μεταξύ μας