Ολυμπιακος Βολου

Αν και ο αγωνας ηταν σαν να βγαζεις τα σωληνακια απο τον ετοιμοθανατο,αυτο που χω να πω ειναι >> [SIZE=“2”][B]ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ!![/B][/SIZE]Ειναι σιγουρα ενας απο τους πιο υποτιμημενους προπονητες και σημερα εδεσε τα (οποια) ατου του βαζελου κομπο!!!ουτε φαση δν κανανε!!!φοβερος!!!:!:

ε δεν κάνει και πολλές ευκαιρίες γενικά ο παναθηναϊκός…ο σακης έδωσε σωστές οδηγίες στους μέσους και έκανε σωστές αλλαγές…

Σόρυ αλλά νομίζω με οποιαδήποτε ομάδα της Σουπερ Λιγκας και αν παίζαμε σήμερα, με 1-2 σοβαρές αντεπιθέσεις μας είχε κερδίσει…

Δν ξερω, εγω εντυπωσιαστηκα γτ το ματς δν το κλεψε,ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ !ο Βολος μου φανηκε ανωτερος σε ολο το παιχνιδι.

Και αλλοι κοψανε βαθμους απο τον παο φετος αλλα οχι μ αυτο τον τροπο!

Νταξει θελω και λιγο να αποθεωσω Σακαρο Τσιωλη που του χω συμπαθεια!!:stuck_out_tongue:

Μπράβο Βολάρα…και πέρα ότι βόλεψε τον Ολυμπιακό Π., του άξιζε του Βόλου:):!:

Γειά σου ρε Τζιόπα με την ομαδάρα σου που τιμά τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και τα ερυθρόλευκα!

οτι δεν μπορει ο Πειραιας, το κανει ο Βολος!
:stuck_out_tongue:

:lol:
Ότι δεν [B]έκανε[/B] ο Πειραιάς, όχι ό,τι δεν μπορεί!
Έχουμε και 2ο γύρο στο τηγάνι και δαιβεβαιώνουμε την εκλεκτή μας πελατεία πως δεν θα ξαναμείνει ανικανοποίητη! :stuck_out_tongue:

μπραβο στον ολυμπιακο βολου,γιατι οπως ειπε και ο chrisp…παιζει ΜΠΑΛΑ…και ας μην εχει σισεδες,κατσουρανηδες κ αλλες ψωνισμενες

Δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στον ραδιοφωνικό σταθμό, ?Sentra 103,3?.

[U]Για την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο:[/U]
?Σκεφτόμουν πρώτα τους παίκτες μου. Περίμενα να περάσουν όλοι οι παίκτες μου μέσα στα αποδυτήρια. [B]Ζούμε σε καιρούς δύσκολους και στο ποδόσφαιρο μπορεί να εκτονώνονται προβλήματα που προέρχονται από αλλού.[/B] Το θέμα είναι η νοοτροπία του κόσμου και τι πιστεύουν για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ξεχώριζε για τη συμπεριφορά του κόσμου του. Δεν είχε τέτοιες ακραίες καταστάσεις?.

μεγαλη κουβεντα.
Μηπως τελικα ο Παναθηναϊκος εχει γινει η πιο λαϊκη ομαδα?
:stuck_out_tongue:

Εδω ειμαιιιιιιιιι!!!

Xα,χα,χα ετυχε δουλεια κ φευγω ομως.
Επανερχομαι το βραδυ για νεα κ εντυπωσεις.
Ναι,ημουν κι εγω εκει!!!
0-1!

Λοιπον,τα πανηγυρια τελειωσαν.Η ομαδα ικανοποιησε την απαιτηση της προπονηταρας μας(που απολαμαβανω τωρα στην ΝΕΤ) που ειχε ζητησει 20 βαθμους στο τελος του α γυρου.
Η ομαδα μου χθες με εκανε υπερηφανο ασχετως αν εκει που βρισκομουν (στην θυρα 5)ηταν αδιανοητο να εκφραστω!Αντιλαμβανεστε βεβαιως οτι στο γκολ εκανα την κυρια αν και απο μεσα μου ηθελα να ουρλιαξω.
Απο το α ημιχρονο ειχα προβλεψει οτι στο τελος οι φιλαθλοι θα ξεσπουσαν αγρια.Γενικως υπηρχε μεγαλη μουρμουρα καθως οι Παναθηναικοι τρωγοντουσαν μεταξυ τους!
Θεωρω οτι οι παιχτες μας και κυριως οι παιχτουρες μας (Σανκαρε,Αλβαρεζ,Μονχε και Ουμπιντες)ειναι αξιοι συγχαρητηριων!
Τα συναισθηματα μου μετα το τελος του παιχνιδιου ειχα ειναι φυσικα αυτονοητα.Το τηλ.μου ειχε σπασει απο φιλους Βολιωτες που με επαιρναν για σχολια κ συγχαρητηρια ,αλλα ηταν πολυ δυσκολο να εκφραστω.
Μετα το γκολ ημουν καρφωμενος στο ρολοι που πραγματικα δεν εβλεπα την ωρα να δειξει 90.
Για αλλη μια φορα να πω ''Σακης Τσιωλης οε,οε,οε!!!"".
Ευχαριστω και ολους σας που αναγνωριζετε την καλη μπαλα που παιζουμε,αλλα να απαντησω στον Mule με ολο το θαρρος και την ειλικρινια που με διεπει,oτι εγω προσωπικα δεν αισθανομαι οτι τιμαω τα ερυθρολευκα του Ολυμπιακου Πειραιως και δεν αισθανομαι την ομαδα μου ως μαγαζι,παραρτημα και προεκταση του Ολυμπιακου Πειραιως .Προσωπικα τον Ολυμπιακο Πειραιως τον απεχθανομαι και τον μισω.Αρα για μενα,το τονιζω αυτο,δεν τιθεται θεμα ερυθρολευκης ομοψυχιας.Αντιμετωπιζω το ονομα μας απλα σαν συνωνυμια και δεν κρυβω οτι και μενα με ενοχλουν ολες αυτες οι ομοιοτητες.
Δεν παυει ομως να ειναι η ομαδα της πολης μου και δεν κρυβω την μεγαλη μου αγαπη στο ‘‘προσωπο’’ της!!!

[I]στο γκολ εκανα την κυρια [/I] :lol::lol::lol:

ετσι ειχε γίνει σε ενα ματς καβαλα-λαρισα που είχα πάρει τηλέφωνο τον κολλητό μου που σπούδασε εκεί…κερδίζουμε 2-3(στο88’) και τον παίρνω τηλέφωνο και άπλα μου λεγε ναι μωρέ…ενταξει …καλά μωρέ…
και μετά που τον ξαναπηρα σπίτι ούρλιαζε απο την χαρά του…!
πριν ήταν σε ένα λεωφορείο γεμάτο οπαδούς της καβαλας…

και παλι συγχαρητήρια στον βολο…πάντα τέτοια…εγώ σου είχα πει οτι θα πάει καλά…
ελπιζω στο β’ γυρο να έρθεις να δούμε μαζι το ματς…(βέβαια εμεις θα έχουμε πέσει αλλά δεν πειράζει)

Ξερεις γιατι δεν θα ερθω?
Γιατι εκεινη την μερα παιζουν οι Accept κ θα κατεβω Αθηνα,ειναι την ιδια μερα!
Σ’ευχαριστω παντως για την προσκληση και αυτο μαλλον θα γινει στο φιλικο της Εθνικης με τον Καναδα!

χαχαχα…θεός.!

σωστό…! έλα να δούμε εθνική μαζί…(να δεις και το γήπεδο)

Koιτα που θα αρχισω να συμπαθω ανθρωπο-φιλαθλο του Ολυμπιακου Πειραιως!:smiley:

Πάντως ο Βόλος είναι τρεις βαθμούς από ΠΑΟΚ-Α.Ε.Κ…και σύμφωνα μαυτά που είπαι ο Τσιώλης, αν τα κατάλαβα καλά…πάει ο Βόλος για πλέη-οφ:):!:

Stef,πες μου οτι δεν σας νοιαζει το Κυπελλο κι οτι αυριο θα ερθετε για χαβαλε και θα παρουμε ανετα την νικη???

κάθε χρόνο οι ομάδες που είναι στις 3 τελευταίες θέσεις όταν παίζουν το κύπελλο κάνουν μια νίκη απο το πουθενά…

ελπιζω αυτή τη φορά να είναι η λαρισα…

κριμα που εχετε τετοιο προεδρο…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra 103,3 ο Αχιλλέας Μπέος:

Κατά του Κώστα Πηλαδάκη: «Ο μπράβος:lol: που ήταν με τη σαλιάρα στο γήπεδο ποιανού ήταν; Αυτοί που έστειλαν [B]μπράβους[/B]8O8O8O στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού και την έπεσαν στους Τσιρώνη και Μήτρογλου(25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝΕ…) από που ήταν; Να πέσουν οι μάσκες σε αυτή τη χώρα από π… να μην πω τη λέξη. Το ποδόσφαιρο θέλει οραματιστές[B] όχι ψεύτικους σαν τον Πηλαδάκη.[/B] #-oΣυγχαρητήρια για το γήπεδο, είναι τεράστιο εγχείρημα και προς τιμήν του, αλλά αν δεν έχει ομάδα θα μείνει στην κατηγορία; Θα έχει απλά ένα καλό γήπεδο για τη Β΄ εθνική. [B]Εγώ δεν θα στεναχωρηθώ.[/B]

Αν όλα αυτά συνέβαιναν στον Βόλο θα λέγατε «ο Μπέος τους έστειλε». #-oΣτο ματς με τον Άρη μού έκλεψαν τρεις βαθμούς με πέναλτι που δεν έδωσε στο 87΄. Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τους δίνουν πέναλτι και με ισοφαρίζει. Βγάλαμε καμιά ανακοίνωση;[B](ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΥΦΤΕ? ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?? ΣΤΟΝ 15ο αγώνα την έβγαλε…ΒΛΑΚΑ.!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ.!!)[/B] [U]Φυσικά δεν είπα ότι ευθύνεται ο Πηλαδάκης για όλα τα κακά του ποδοσφαίρου[/U],:? αλλά ας σταματήσει το παραμύθι ότι όλοι θέλουν να ρίξουν τη Λάρισα.#-o Το ποδόσφαιρο δεν είναι life style. Φτάνει ρε παιδιά. Καταλαβαίνω πως αισθάνεται, αλλά ως εκεί. Τρελαίνομαι…»

*μπράβος…16 ετών…#-o