Σημερα η ομαδα μπηκε με το δεξι με αντιπαλο τη Γλυφαδα και ενω δεν ξεκινησε καλα στο πρωτο ημιχρονο,καταφερε να κερδισει την αξιολογη γειτονια της Αθηνας του Τακη Γκωνια με 4-1.
Η ομαδα μου στο α ημιχρονο δεν βλεποταν,αλλα στο δευτερο σοβαρευτηκε κε επικρατησε ανετα.
O Oλυμπιακος Βολου κερδισε χθες εκτος εδρας τον Αστερα Μαγουλας με 0-3,χωρις ομως να παιξει καμια απιστευτη μπαλα.Τα γκολ πετυχαν οι Καπετανος,Δεινοπαππας και Γκουρμα.
1-1 με την [B]Καλλιθεα[/B] με μετρια εμφανιση,κατ’εμε,ασχετα αν ειχαμε δυο δοκαρια και αρκετες ευκαιριες.
Πολλα λαθη απο [B]Βαζακα[/B] και ενας τραγικος [B]Mario Gurma[/B] που μου ανεβασε την πιεση στα υψη…
Δεν κανει το παληκαρι…
Η απαραδεκτη ομαδα του [B]Ολυμπιακου Βολου[/B] εχασε χθες στα [B]Χανια[/B] με 2-1 απο την ομωνυμη ομαδα στην οποια ο διαιτητης δεν εδωσε και κανα-δυο πεναλτι και οπως ειναι φυσικο κι επομενο,τη φασολαδα την πληρωνει ο προπονητης.
Αρα,τερμα ο [B]Βαζακας[/B] ο οποιος φυσικα φταιει εν μερει,αλλα δεν ειναι ο μονος.
Φιλε,sites,ραδιοφωνα,τηλεορασεις και λοιπα μεσα απο το καλοκαιρι μας εχουν ζαλισει τα τετοια με το απολυτο φαβορι και το κορυφαιο roster της κατηγοριας κι η ομαδα απο την αρχη του πρωταθληματος ακομη κι οταν κερδιζει,δεν παιζει μπαλα.
Ο [B]Βαζακας[/B] εχει κολληματα,βεβαια και κατι εσωτερικο πρεπει να παιζει,αλλα δεν φταει μονο αυτος.Δεν εχουμε σεντερ φορ,ο [B] Γκουρμα[/B] δεν ειναι ποδοσφαιριστης,δεν ξερω καν τι ειναι και η ομαδα που τα μυαλα της πηραν αερα απο τα φουσκωμενα λογια,ειναι ηδη πεμπτη-εκτη και βλεπει με τα κυαλια τον [B]Παναιγιαλειο[/B] του [B]Κουρμπανα [/B]που καποτε τον ειχαμε εδω προνητη και τραβουσαμε τα μαλλια μας…
ε καλα. 4 ματς παιξατε. δεν εγινε και τιποτα. εγω επιμενω οτι με τον τροπο που ειναι φετος η β εθνικη, θα ειστε στα μπαραζ. τωρα για μπαλα, οτι αντοχες εχει ο καθενας. καποτε ο βαζεχα εξω απο την λεωφόρο ειχε πει στους θυμωμένους οπαδους του παναθηναικου “αμα θελετε να δειτε μπαλα, να πατε αλλου”. αναλογα με τι ψαχνει ο καθενας. μπαλα, α εθνικη, μερικες φορες δεν συνδιαζονται. εκτος αν οντως εχεις ομαδαρα
Tοσο ο Κουγιας οσο και τα αθηναικα βοθρορουφιανακια του ζοριστηκαν για ΑΛΛΗ μια φορα που ο Ολυμπιακος Βολου εξευτελισε για δευτερη φορα φετος τον Τακουνακια!!!