Ολυμπιακος Βολου

Γηπεδο χωρητικοτητα 22700 ανθρωπων εμ τα 2 πεταλα αδεια, ειχε 15000 κοσμο. Μαλιστα.

Και για να μην το επαναλαβεις ξανα, δεν ειπα πουθενα οτι δεν χασαμε δικαια.

Ενα σχολιο δε μου εκανες για τις δηλωσεις της προεδραρας με τον αρρωστο πατερα μετα το ματς με το Περιστερι και συνεχιζεις να επαναλαμβανεις αυτιστικα για το οτι ‘‘με γαμησε ο Βολος κι οχι ο Μπεος’’.

Αυτιστικο εισαι και φαινεσαι!!!

Καληνυχτα ζορισμενε.
Ολυμπιακος Βολου-Α.Ε.Κ 8-2 φετος!!

O Xιμένεθ είπε πως στο χθεσινό παιχνίδι, βάση εικόνας, η ΑΕΚ έπρεπε να είχε νικήσει και πως η ήττα είναι άδικη. Και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σωστό. Διαφωνεις;

Nαι, αλλα ακομα δε σχολιασες τις δηλωσεις του νεροβουβαλου, δηλωσεις που εγω προσωπικα δε θυμαμαι να εχει κανει ποτε ανθρωπος για ομαδα που διοικει ο ιδιος στο παρελθον.

Το να μην απαντας σε αυτο που σε ρωταει ο αλλος και να συνεχιζεις να επαναλαμβανεις μονοτονα τα ιδια πραγματα μιλωντας για ζορισμενους, ειναι αυτισμος.

Κανενας δεν υποτιμησε την ομαδα σου εδω μεσα, τουλαχιστον οχι παραπανω απο τον ιδιο τον προεδρο της.

Ρε βλημα,δεν σου ειπα στο thread της A.E.K οτι διαφωνω με Μπεο κι οτι ειναι καραγκιοζης κι οτι εγω ειμαι Βολαρα πανω απ’ολα.Αντε επιτελους,γραφικε!!!
Κι επειδη επιμενεις κι εγω χατηρια δεν χαλαω,αυτιστικο εισαι και φαινεσαι!!!

Oxi,Manson δεν διαφωνω,αλλα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.Δεν σχολιασα αυτο,αλλα το οτι ειπε οτι στο Europa League επρεπε να παει ο Ατρομητος.
Κατα τα αλλα η Α.Ε.Κ χθες ηταν καλυτερη,αλλα η ομαδα μου κερδισε.Τι θες να τα βαψω μαυρα,δεν γινεται!!!

Δεν σου ειπα να τα βαψεις μαυρα αλλα μην αλλιώνεις το νόημα των δηλώσεων επειδη ντε και καλα θες να διαφωνήσεις. Το αν επρεπε να βγει ο Ατρόμητος Europa League ή όχι είναι μεγάλη κουβεντα και από την οπτική γωνια που το λέει ο Χιμένεθ και σε αυτό δίκιο έχει. Μην λες πράγματα απλά για να πεις. Βάση εικόνας του χθεσινού αγωνα, τωρα ο Ατρόμητος επρεπε να ειναι Europa League και οχι ο Ολυμπιακός Βόλου. Οκ, ξαναλεω, αυτό ειναι μια μεγάλη κουβεντα αλλα και εσυ μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις απλά και μόνο για να κράξεις τον Χιμένεθ.

Μanson,διαφωνουμε ρε κουφαλα,αλλα σε συμπαθω!!!
Να σου πω ομως κατι:Δεν με πειθεις!!!

Συγγνωμη, αλλα αυτο με τη χθεσινη εικονα του αγωνα που γραφεις ειναι πολυ ακυρο.
Μπορει αν σιχαινομαστε το Βολο για το ποιον του προεδρου του, αλλα το οτι εκανε ενα κακο ματς (ας πουμε οτι εκανε κακο ματς) δε σημαινει οτι δεν αξιζε αγωνιστικα να βγει Ουεφα. Και μαλιστα συγκριτικα με τον Ατρομητο του Γιδι που τερματισε 13ος (κι αφου χρειαστηκε να κανει κια υτος τις κολεγιες του με το μεγαλο Θρυλο, για να τα λεμε κι ολα.

Ειπε καλη κουβεντα για το Βολο ο Davidian.
Παιδια βροχιες και χιονια στα πεδινα και τα ηπειρωτικα αυριο!!!

E, γι’ αυτο λεω ότι ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα…

Πολύς κόσμος μπορεί να κάνει ένσταση και για την φωτογραφία, που μου έχετε βάλει στο “παράθυρο”. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση για ό,τι θέλει. Αν αυτή η ένσταση στηρίζεται κάπου, θα το κρίνει το δικαστήριο. Είναι δικαίωμα της ΑΕΚ να κάνει ένσταση.

[B]Νομίζω πως και ο Πηλαδάκης μπορεί να κάνει ένσταση για να μείνει η ΑΕΛ και να πέσει ο Βόλος.[/B] Εμείς όμως στις 30 Ιουνίου θα παίζουμε στο Europa League. Tέτοιες ενέργειες (όπως η ένσταση) δικαιώνουν την παρουσία του Μπέου στην Σούπερ Λιγκ».

και το μεσημέρι έλεγα να ρωτήσω το πως και δεν εχει αναφερθεί στη λαρισα…ακόμη και την στιγμή που έχει πέσει προσπαθεί να μειώσει τη λαρισα…γιατι άραγε?? μήπως έχει συνέχεια κανένα θέμα με τη λαρισα?

Σκετο μαλακια ειναι, οχι μεγαλη κουβεντα

Οχι ειναι μεγαλη κουβεντα διοτι θα σου πει ο ατρομηταίος: “Εγω τον απεκλεισα τον Ολυμπιακό Βόλου, πήγα τελικό κυπελλου και εφαγα και οφ σαιντ γκολ ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου εξασφάλισε την Ευρωπη νικώντας σε ενα ματς που ηταν χειροτερος ΑΡΑ ο Ατρόμητος ειναι πιο δικαιο να παει Ευρωπη”.

Ακομα κι αν υποθεσουμε οτι υπαρχει δικαιο ή αδικο στη μπαλα, το να πας τελικο Κυπελλου αποκλειοντας την Κερκυρα και το Βολο σε 4 ματς, δεν ειναι και κανα γιγαντιαιο κατορθωμα. Αντιθετα το να βγεις στην 5αδα που εξασφαλιζει θεση στην Ευρωπη δειχνει σαφως μεγαλυτερη σταθεροτητα και ποιοτητα σαν ομαδα

Σωστα αλλα το ενα εισιτηριο για το Europa League ερχεται απο το Κύπελλο και τα αλλα δυο από τα play off και στο κύπελλο ο Ατρομητος πήγε τελικό ενω ο Ολυμπιακός Βολου οχι. Τεσπα, τον δικηγόρο του διαβόλου κανω τωρα…

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=53763&autid=56&sn=13

Ενα πολυ ωραιο αρθρο για την ομαδα μας απο το Nικο Σταυριδη Της Sportday

Δυστυχως αρχισαν οι αποχωρησεις.Παει η τερματοφυλακαρα μας,φευγει!!!:frowning:

ελπιζω να πάρετε και τίποτα…

ομορφιες…

αχιλλεας rules…