Της ευρωπης να λες :p:lol:
Ναι ναι,οτι πεις.Θα ειμαι καλο παιδι.
καλα εμενα δεν με νοιαζει κιολας,κουβεντα να γινεται βασικα.απλα θεωρω πως καποια απο τα παραδειγματα παικτων που εδωσες ειναι λαθος.
H συζητηση οντως γινεται τωρα για να γινει καθως καποιοι παιχτες αλλιως αποδιδουν σε μια μεγαλη ομαδα κι αλλιως σε μια μικροτερη.
Ξαναλεω οτι αν μου ελεγες να αξιολογησω τους παιχτες του Πειραια,αλλους θα εβαζα ψηλα.
Nα πω την αμαρτια μου,ετσι για την κουβεντα,αυτον που θα ηθελα απο σας και δεν τον πολυχρησιμοποιειτε ,ειναι ο Παντελιτς,αλλα απλα ονειρα κανω.
κανε, τσαμπα ειναι…
To ξερω…:lol::lol::lol:
Το ειπαμε ρε μεγαλε.το ειπα εγω πρωτος,ασε σε προλαβαμε.
Aν βρεις χρονο πες μας και γι αυτα τα αισχη μια αποψη και ασε αν ειμαι εγω θυγατρικη.
Εχεις ομαδα να ασχοληθεις .Α και ξερεις τι σου εκανε φετος η θυγατρικη ,ε?
Δυστυχως πεθανε ο 53χρονος φιλος της ομαδας μας Νικος Παπαχρηστου,γνωστος ως Νικολας σε ολους μας.Αγνος και αυθεντικος οπαδος της ομαδας μας,την προηγουμενη βδομαδα επαθε εγκεφαλικο αν δεν κανω λαθος και δυστυχως απεβιωσε.
Ανακοινωση εξεδωσαν οι συνδεσμοι Αθηνων και Βολου!!!
Ανακοίνωση Athens Fans
Με ιδιαίτερη λύπη και θλίψη γίναμε μάρτυρες της δυσάρεστης είδησης αποδήμησης του φίλου και ταμία του συνδέσμου μας Νίκου Παπαχρήστου, που δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να νικήσει στον αγώνα για τη ζωή. Δύσκολο έως αδύνατο να διαχειριστούμε την απώλειά του όλοι εμείς που περάσαμε αρκετές στιγμές μαζί του. Λάτρης, κοινωνός και ίσως «μάρτυρας» της μεγάλης του αγάπης για τον Ολυμπιακό Βόλου και για το σύνδεσμό.Αδερφέ Νικόλα?..Να? σαι σίγουρος πως τα όνειρα, οι βλέψεις και οι προσδοκίες σου θα συνεχίσουν να μας συντροφεύουν στα ταξίδια μας για την ομάδα. Πλέον και εκτός συνόρων, όπως τόσα χρόνια πίστευες ότι θα συμβεί! Πεθαίνει όποιος ξεχνιέται, κάτι που δεν ισχύει στη δική σου περίπτωση!
Ο σύνδεσμός μας καλεί όλα τα μέλη του, όπως παρευρεθούν στην τελευταία επί γης κατοικία του Νικόλα την Δευτέρα 11:00 ώρα στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου Βόλου.
Ας είναι το ευλογημένο χώμα, που θα σε αγκαλιάσει σε λίγο, ελαφρύ.
Στο καλό φίλε Νικόλα!
AUSTRIAN BOYS
Μετά τις επιτυχίες της ομάδος η μοίρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου μας επιφύλασσε ένα δυσάρεστο γεγονός , να χάσουμε μια ιστορική μορφή της ομάδος μας και μέλος του Δ.Σ των Austrian Boys το Νικόλα μας , το Νίκο Παπαχρήστου. Δυστυχώς αυτή η μορφή δεν είχε την τύχη να χαρεί να δει την αγαπημένη μας ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις , να κάνουμε την πρώτη ευρωπαϊκή εκδρομή. Σαν οργανωμένοι οπαδοί είμαστε περήφανοι τόσα χρόνια που είχαμε στην οικογένεια μας αυτόν τον πολύτιμο άνθρωπο και δικαίως τον αποκαλούμε όλοι μας οπαδικό πατέρα. Αύριο το πρωί είναι χρέος όλων μας να χαιρετήσουμε τον ΝΙΚΟΛΑ μας από τη κατοικία του (Κασσαβέτη / Ρήγα Φεραίου) με τα διακριτικά μας και τα συνθήματα έτσι όπως τα τραγουδά και ο ίδιος.
Νικόλα από εκεί ψηλά που θα είσαι αύριο συνέχισε να μας προσέχεις όπως έκανες πάντα τα τελευταία χρόνια , εκεί θα βρεις τους ομοϊδεάτες μας το Γιώργο Πλακίδα και τον Αργύρη , και εμείς σας υποσχόμαστε πως θα σας κάνουμε περήφανους σε όλα τα πέταλα τις Ευρώπης και της Ελλάδος.
Εν τω μεταξυ συμφωνα με πληροφοριες του κατωθι blog,χθες ο Μπεος ηταν στον αγωνα της Εθνικης για να δει τον εξης Μαλτεζο παιχτη.
Ρε Γιδοπουλε,με σενα δεν ασχολουνται ουτε οι Νικιωτες,θα ασχοληθουμε εμεις???
Ευτυχως ποαντως που δεν μας πηρες εσυ,αν κρινω απο την καταστροφη που επεφερες στη Νικη.
http://www.yupi.gr/sex/c19163/Ashmina_Koytsoynoyrh.html
Τι νομιζατε,μονο η Αθηνα εχει ξεκωλιαρες???
Ντοπιο πραμα!!!
την είχα ποσταρει παλιότερα εδώ…
θα κρυώσεις κοπέλα μου…φόρα τίποτα
Γι αυτο ρε φιλε λεω πολλες φορες στους φιλους μου οτι δεν θελω κορη.
Το κοριτσακι μου να λεει και να κανει τετοια πραγματα??
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
Απο την αλλη βεβαια,υπαρχει και ο φοβος να βγει ο γιοκας ‘‘καπως’’.Ασε ουτε αυτο μου αρεσει!!!
Δυσκολο πραγμα να γινεις γονιος.Ευτυχως δεν ειναι στα προσεχη σχεδια μου ακομη!!!
εγω παλι θελω κοριτσάκι αλλά χωρίς δουλειά θα αρκεστώ στο να τρομάζω την κοπέλα μου με ερωτήσεις του στυλ “θα ήθελες να κάνουμε ενα παιδάκι?”
[B]«Ακόμη τίποτα από Ολυμπιακό Βόλου»[/B]
Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου παρουσιάστηκε ο Φρανκ Ντουρί μιλώντας στον βελγικό Τύπο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πέραν από μία διερευνητικού χαρακτήρα κρούση από μάνατζερ δεν έχει έλθει σε επαφή με τη διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας.
«Έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν μάνατζερ που με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να εργαστώ στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα από την ίδια την ομάδα. Τον τελευταίο καιρό έχω δεχτεί αρκετές κρούσεις από ομάδες, αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει συνέχεια», δήλωσε ο Γάλλος προπονητής που αποχώρησε από τον πάγκο της Γάνδης και πρόσθεσε: «Είμαι ελεύθερος προπονητής, οπότε αν με καλούσε η συγκεκριμένη ομάδα για συνέντευξη, γιατί όχι».
[B]«Χάλασε» του Ντουρί στον Ολυμπιακό Βόλου[/B]
Πάνε για άλλον?
Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Φρανκ Ντουρί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Γάλλος προπονητής που αποχώρησε από την Γάνδη, ήταν η πρώτη επιλογή, ωστόσο στις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν βρέθηκε σημείο επαφής κι έτσι δεν επήλθε συμφωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες το φαβορί, πλέον, για να αναλάβει την ομάδα της Μαγνησίας και να την διατηρήσει και την επόμενη σεζόν στις επιτυχημένες ράγες που βάδισε φέτος, προέρχεται από την ιβηρική χερσόνησο και πιο συγκεκριμένα από την Ισπανία?
το γκαντεμιασε ο γαλατης…και τι φέραμε, και ειναι τρομερός, και εχει κάνει αυτά, και εδω να δείτε τι θα κάνει.
[B]Ανέλαβε τον Βόλο ο Γκραθία[/B]
Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χάβι Γκραθία ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Η επίσημη παρουσία του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος κάθισε πέρσι στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της Βιγιαρεάλ στη Segunda Division, θα γίνει αύριο σε ξενοδοχείο της θεσσαλικής πόλης.
Ο Χάβι Γκραθία έχει γεννηθεί την 1η Μαΐου του 1970 στην Παμπλόνα. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Γέιδα, Βαγιαδολίδ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ και Κόρδοβα. Σαν προπονητής ξεκίνησε την πορεία του στην ομάδα Νέων της Βιγιαρεάλ, ενώ εργάστηκε στη συνέχεια σε Ποντεβρέδα και Κάντιθ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν τεχνικός στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ, που τερμάτισε 17η στη δεύτερη κατηγορία.
[B]
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:[/B]«Σε συμφωνία με τον 41χρονο Ισπανό τεχνικό Χάβι Γκραθία ήρθε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει από τον Αχιλλέα Μπέο την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 6.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Valis” στην Αγριά».
άντε καλή δύναμη στον άνθρωπο
Βολαρα!!Για να τον δουμε κι αυτον.
Γκαρθια,μια παρακληση σε παρακαλω.Μην μου βγεις Manolo Jimenez!!!
βιγιαρεαλ β λεει (η μεγαλυτερη καντερα μετα απο αυτη της μπαρτσας), ανεβασε καντιθ απο β σε α λεει, αντε να δουμε…
[B]«Δεν θα διχάσουν τον Βόλο 50-100 αλήτες»[/B]
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο φιλικό παλαιμάχων με τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη, εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.
Σε αυτήν τονίζεται ότι δεν είναι δυνατόν μία μειοψηφία οπαδών να διχάζει την πόλη του Βόλου ενώ ξεκαθαρίζεται ότι όσοι επιδιώκουν τέτοια επεισόδια θα βρίσκουν τον Ολυμπιακό απέναντί τους.
[B]Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:[/B]
Σχετικά με τα επεισόδια που προκάλεσε μερίδα οπαδών στο φιλικό παλαιμάχων μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τα θεωρεί ανεπίτρεπτα και τα καταδικάζει.
Συγχρόνως στέλνει ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Αν νομίζουν ότι 50-100 ΑΛΗΤΕΣ και από τις δύο πλευρές ότι θα διχάσουν μία ολόκληρη πόλη κάνουν μεγάλο λάθος γιατί θα μας βρουν απέναντι τους. Ο Βόλος μας, ποδοσφαιρικά έχει αλλάξει σελίδα σε όλους τους τομείς και τέτοιου είδους νοοτροπίες δεν αρμόζουν σε ομάδες του επιπέδου του Ολυμπιακού Βόλου
οτι ναναι