Προσωπικα δεδομενα?

Με αφορμη ενα βιντεο στο youtube π μιλαγε για το facebook και ξυπνατε μας παρακολουθουν κτλ κτλ θελω να μαθω ποια ειναι η δικη σας αποψη περι του θεματος εγω παντως πιστευω οτι τιποτα ποια δεν σωζει τα προσωπικα μας δεδομενα εκτος αν δεν μπαινουμε ποτε στο ιντερνετ δεν εχουμε τηλεφωνο και γενικα εαν αποκοπουμε απο την τεχνολογια ετσι απλα να κοψουμε το facebook ή τα κινητα ή το ενα ή το αλλο δεν εχει κανενα νόημα.

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο αναλογο θρεντ απλα πιστευω πως ειναι ενδιαφερον θεμα.

Μα αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει ότι το facebook είχε ανοίξει με απώτερο σκοπό το φακέλωμα. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Τώρα όσον αφορά την ορθότητα αυτής της πράξης δεν θα είμαι ο πρώτος που θα παραπονεθώ και θα κράξω, αλλά πιστεύω ότι τα θέλουμε και τα παθαίνουμε. Παράδειγμα το facebook πάλι, αυτή η ιστορία έχει ακουστεί κάτι χρόνια και το μόνο που κάνουμε είναι να φτιάχνουμε όλο και περισσότερους λογαριασμούς σε αυτό το ποταπό site…

δε ξερω αν ειχε ανοιξει για αυτο το λογο,αλλα σιγουρα αυτη τη στιγμη εξυπηρετει κατι τετοιο και βγαζει και λεφτα μαλιστα!

καλα εκανες και εβαλες ερωτηματικο στον τιτλο…theres no such thing εδω και ποοοολα χρονια τωρα…αλλα αφου στο λενε καθαρα,απλο πχ οι τοσες απολυσεις επειδη κατι ειδε το εκαστοτε big boss στη σελιδα…ποιος ο λογος να προσθέτεις και άλλα στα είδη υπάρχοντα και να επιβαρύνεσαι κ αλλο…χόμπυ κετς??

Για όποιον δε το πήρε χαμπάρι, το τελευταίο καιρό είχαμε και στην Ελλάδα άλλη μία σημαντική απόλυση λόγω facebook. Μιλάω για το νεαρό δικηγόρο που προσέλαβε ο Παπανδρέου στο γραφείο του και το Πρώτο Θέμα τον λάσπωσε όσο δεν πήγαινε, δημοσιεύοντας χαβαλετζίδικες φωτογραφίες του που είχε στο facebook profile του. Ίσως τελικά το φακέλωμα δεν είναι μόνο για τους Αμερικάνους, αλλά και για τα ελληνικά παπαγαλάκια