Αυτόγραφα / Φωτογραφίες

popo merikous sas zilevo(an lete alithia) … egw exw mono mia pena apo to group pou ekane support ston steve vai :frowning:

Egw mexri prin enan xrono den eixa stin kyriolexia tipota! Des ti mazepsa apo tote… thelei na to kynigas ama eisai pwromenos me ayto. A,voithaei poly kai an eisai psilos…! :stuck_out_tongue:

Aaaa,tin Deytera stous Helloween epiasa mia pena tou Sascha kai mia tou Weikath kai meta to show vgika me olous fwto kai mou ypograpsan to eishthrio ektos apo to mounop@no ton Deris o opoios efyge amesws meta to show :twisted: . Mas kanei kai tin vedetta to noumero. Kai ton sybathousa…

δεν ειανι ΑΠΛΟ GROYP!!!1 :twisted: :twisted: :twisted:
ειναι ο ΘΕΟΣ Ο ΕΝΑΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ SLIDE ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ERIC SARDINAS!

πενα του ιδιου του Vai :!: απο οταν ειχε ερθει με τον γιο του Frank Zappa

εγω εχω πενα Dave Ellefson και αυτογραφα Max Cavalera στο τικετ Soulfly και απο Chuck Billy στο εξωφυλλο απο Gathering!!!

Εγω θα πώ τι είχα, ΟΧΙ τι έχω.

Είχα τη μεμβράνη απο το snare του ντράμερ - με υπογραφές όλης της μπάντας - των My Dying Bride, την οποία μου την έδωσε ο ίδιος ο ντράμερ στην περιοδεία τους Like Gods Of The Suns. Αυτο έγινε το 1996 στην Αυστρία.

Ένας ζεύγος μπαγκέτες του ντράμερ των Therion στην περιοδεία τους Theli. Δεν μου τις έδωσε, απλα πέταξε τη μία και μου ήρθε στο κεφάλι, και μετά απο λίγο πέταξε και την άλλη η όποία μου ήρθε στο στομάχι. Αυτο πρέπει να έγινε πριν το 1999 διότι θυμάμαι είχα μακρυ μαλλι, άρα δεν έιχα πάει ακομα στα Ελληνικά Στρατα.

Και τέλος ένα κουτάκι κόκα κόλα, με υπογραφες απο τους The Kovenant, την όποια μου την έδωσε ο hellhammer.

Σήμερα, τη μεμβράνη έχει ένας πολυ καλος φίλος ,οι μπαγκέτες μέινανε στις αδελφές μου, και την κοκα κόλα ένας πιτσιρικας μπλακάς που σε κατάσταση μέθης του την έκανα δώρο.

Πέρα από τις υπογραφές των Opeth σε όλα τα αλμπουμ πλην του Orchid, τίποτε άλλο…

Kωλος??? :frowning:
Εγω δεν εχει τυχει να πιασω τιποτα απο καμια συναυλια (αλλα που θα παει…) ΑΛΛΑ… εχω στο drumset μου ενα Paiste mini chinese του Peter Gabriel που το ειχε δωσει στον πατερα μου οταν ειχαν γνωριστει στην Αμερικη σε ενα tour :stuck_out_tongue:

το περικαρπιο του Mc Brain…
κ πενες απο KISS, DEEP PURPLE, TEN YEARS AFTER …

Απο πενες εχω Korn,Metallica,Motorhead,Machine Head και μια γαματη απο το live Backyard Babies στο αν.

Απο αυτογραφα αν και δε τα πολυκηνυγαω εχω απο Max Cavalera(στο playlist Soulfly),Mstodon,Igor Cavalera,JameyJasta(απο το 2004),Obituary,In Flames και Dillinger Escape Plan(επισης πανω σε playlist).

φωτογραφία Mick Jagger και Keith Richards με αυτόγραφά τους πάνω και επίσης σύντομα πρόκειται να αποκτήσω αφίσα Maiden με τις υπογραφές όλων της τωρινής σύνθεσης πάνω

Μια σπασμενη τελεκαστερ του john 5.Αυτογραφο Akerfeldt και αυτογραφο Koνιτοπουλου(ναι αυτη που λεει τα νησιωτικα)

Λοιπον…

Αυτογραφα απο Anthrax, Motorhead και In Flames - απο το τρομερο φεστιβαλ open air -

Φωτογραφια με τον Σακη ( ενας ειναι ο Σακης ) τον ειχα πετυχει στην παραλια της Κακιας Θαλασσας να παιζει ρακετες, και χωθηκα…

Αυτογραφα και φωτογραφιες απο Firewind, αλλωστε ειμαι και στους firekeepers :slight_smile: καθως και το setlist απο την συναυλια στο Αν, στη περιοδεια του Forged by Fire.

Μια μπαγκετα - οχι σαντουιτς - απο τον ντραμμερ των Lost το 06’ στην Αγγλια, και μια αλλη απο την συναυλια το καλοκαιρι του 07’.

Αυτα μου ερχονται τωρα, αλλα θα επανελθω :smiley:

ποτε δεν μπαινω σε διαδικασια να καθομαι να περιμενω αυτογραφα…ουτε καν slayer(το αναφερω επειδη ειναι το κολλημα) που βγαλανε αβερτα φωτογραφιες με araya -ειδικα- απο’τι ειδα μετα.αλλα δεν μπορω να πω…μια φορα περιμενα κ καλη!!

:p:p:p8)

ωραια πραγματα