Κοινοτοπίες

το ειχα πει και εγω στις παραωρες αλλα επειδη το ποσταρα εκτος χρονου(3-8 ) κοπηκε:lol:

εχω βαρε8ει να ακουω για μαλακομαγνητη και λοιπες @ριες

(δεν προσβαλω τη μαμα κανενος, ολες οι μαμαδες τα ιδια μας λενε για να μην στενοχωρησουν το κοριτσακι τους:roll:)

η πιο μαλακισμενη εφευρεση των γυναικων για να μην παραδεχτουν οτι εκαναν λα8ος επιλογη/δεν ταιριαζουν με καποιον/βαρε8ηκε/κλπ κλπ κλπ

wtf re:lightsabre:?

I am not innocent.
You are not innocent.
Noone is innocent

Να αρνείσαι να πιστέψεις ότι στο “Νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια” δεν τραγουδά ο Παύλος Σιδηρόπουλος.

:stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue:

Συγχώρα μεεεεεεεε…Την είπες και μου την θύμισες…

[SPOILER] ή ακόμη και να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς του δαίμονες[/SPOILER]
:smiley:
Την σιχαίνομαι αυτήν την έκφραση…:roll:

“όμορφη, πιο λαμπερή από ποτέ και φανερά αδυνατισμένη” :stuck_out_tongue:

[I][B]με την βοήθεια του θεού…[/B][/I]

πρωτα ο θεος

που ησουν? ξερεις τι ωρα ειναι?

οταν μπαινεις στο σπιτι:[B][I] α! ηρθες??[/I][/B]

Πλάκα-πλάκα, ΠΟΣΕΣ φορές το έχω ακούσει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!
Έχει καταντήσει εντελώς εκνυεριστικό :stuck_out_tongue:

[U][B]‘ησυχία ακούω’

[/B][/U]

αυτο ειχα στο μυαλο μου…χαχα

οι γκομενες/οι που λενε "εχω τραυματα απο τον πρωην, δεν μπορω να εμπιστευτω τους αν8ρωπους κλπ κλπ"
ποσο gtp #-o

[SPOILER]τιπ: τον πουλο, οταν γουσταρει /ο γκομενα/ος πεφτει με τα μουτρα:roll:, οταν ζοριζεται βρισκει 1002 μαλακιες για δικαιολογια [/SPOILER]

[SPOILER]τιπ2:μην κα8εστε και ακουτε τις μλκς της/του κα8εμιας/κα8ενα και τρωτε τζαμπα πακετα[/SPOILER]

Ωραίο και σωστό ποστ το αποπάνω
Μπράβο

Από προσωπική πείρα θα διαφωνήσω εν μέρει, αν και αυτό έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του παθόντα αλλά και με το άτομο απέναντι του.

αν 8ες ανοιγουμε κουβεντα αλλα 8α παει μακρια και ειμαι γραφειο, μπαινω για 2λεπτα μονο#-o

δλδ εσυ πχ αν εισαι “πα8οντας” και γνωρισεις μια κοπελα που γουσταρεις [B]τρελλά [/B] 8α σκεφτεις “ωχ και αυτη 8α μου κανει τα ιδια κλπ κλπ?” η΄8α πεις “γουσταρω φουλ , πεφτω με τα μουτρα και οτι γινει”?
προσεξε ε, το [B]“τρελλα”[/B] ειναι μπολνταρισμενο:roll:

τα 8εωρω λοιπον κοινοτοπιες γιατι τα λενε καποιες/οι για να αποφυγουν καποιους που δεν 8ελουν πολυ και οχι επειδη οντως το πιστευουν και ισχυει

μπροστα στην καυλα και τον ερωτα :roll:, οι κοινοτοπιες χανονται

Αυτό έχει να κάνει με το πόσο του κόστισε η προηγούμενη εμπειρία του και πόσο γουστάρει την τωρινή. Αν η προηγούμενη εμπειρία του είναι σε φάση “Κούλα με κατέστρεψες” και η τωρινή είναι σε φάση “πάμε και βλέπουμε” τότε λογικό είναι να λέει αυτές τις πίπες και να τις πιστεύει κιόλας. Αν τα πράγματα είναι “ε τα χα με μια και χωρίσαμε” και “θέλω να γίνεις η μάνα των παιδιών μου” τότε όλα τα προηγούμενα δε θα έχουν και πολύ σημασία. Το πραγματικό ζόρι είναι όταν τα ζύγια σε αυτή τη ζυγαριά είναι πάνω κάτω τα ίδια.

Απλά κάθε άνθρωπος έχει και έναν έμφυτο δικό του βαθμό δυσκολίας στο να ξεπερνά καταστάσεις

εγω παλι νομιζω οτι αν καποιος δεν σου εχει φερ8ει σωστα με οποιονδηποτε τροπο(απιστια κλπ κλπ) δηλαδη ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙ, δεν αξιζει να σπαταλησεις ουτε ενα λεπτο για να ξεπερασεις την κατασταση.

ποσο μαλλον να αφησεις να δηλητηριαζει τις επομενες σχεσεις σου

για αυτο και 8εωρω κοινοτοπια τα “πληγω8ηκα κλπ”

space queen, συμπλέγματα είναι αυτά, όχι κοινοτοπίες. ή, αν θες, κοινότοπα κόμπλεκς.

Space Queen αν ο καθένας μπορούσε τόσο λογικά και κοφτά να πατάει το συναισθηματικο του φρένο, οι σκυλάδες αυτού του κόσμου θα ήταν όλοι άνεργοι

dx το παμε οφ τοπικ αλλα ειναι 8εμα αξιοπρεπειας να 8ελεις να σε σεβεται ο αλλος.
δεν ξερω πως μπορεις να καψουρευεσαι καποιον που δεν εκτιμας πια σαν αν8ρωπο:!:
δεν μου εχει συμβει ποτε
that’s all

8ελω να το καφρισω και λιγο αλλα κρατιεμαι ρε γμτ O:)

ως threadstarter, σου δίνω το ελεύθερο να το καφρίσεις όσο θες. :ok:8)

πάντως στην ωραία κουβέντα σας τάσσομαι με τον darthvader…