Κοινοτοπίες

και το ρεπορτάζ του αντ1 για τον Πανελλήνιο

…+και της Βαρδινογιάννη:):!:

και για όποια δραστηριότητα του κυριακού σχετίζεται με την ευγενή άμιλλα…

θα εκπλαγείς μόλις μάθεις πως λάτση και βαρδινογιάννη είναι ένα και το αυτό.

Δεν είναι το ίδιο και το αυτό…

Άλλη κοινοτοπία…

“Δεν σε ξέχασα , στο μυαλό μου σε είχα” … Βέβαια , ανάλογα ποιος το λέει σε κάνει και χαμογελάς…Τι λέω γαμώτο?

[SIZE=“1”]The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.[/SIZE]

“Το βιβλίο πολύ καλύτερο της ταινίας”

Ειλικρινά, από τα πιο ανόητα κλισέ που υπάρχουν. Διαφορετικά μέσα εντελώς, η ταινία πρέπει να σου παρουσιάσει μέσα σε μόνο 2 ώρες, αυτό που θα σου δώσει το βιβλίο με εβδομάδες -ακόμη και μήνες αν το διαβάζεις σιγά σιγά- ενασχόλησης. Και όμως κάθε τρεις και λίγο, “καμία σχέση το βιβλίο με την ταινία, το βιβλίο απείρως καλύτερο”. Σιγά, σιγά όλοι βιβλιοφάγοι. Γι’ αυτό διαβάζουν ελάχιστοι και όλοι βλέπουν dvd…βαριέμαι να quot-άρω έρευνα τώρα, δεν χρειάζεται άλλωστε:)

Είναι δυο ποντικοί μέσα σε ένα video club και έχουν αρχίσει να μασουλάνε τα DVD
Ρωτάει ο ένας:
“Τι τρως εκεί;”
“Τον Κώδικα DaVinci”
“Α…Το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο”

ΒΛΑΚΑ:lol::lol::lol:

Καλό ήταν:D

όλες οι παροδικές ατάκες φάση ράδιο αρβύλα, τυχαίο δε νομίζω κλπ

το πρώτο δεκαήμερο έχουν πολύ γέλιο και έχει φάση να τις χρησιμοποιείς, αλλά κανα δίμηνο μετά τη διαφήμιση του οτε είχα 5 επαφές στο μσν με πμ “ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!”

τα γαμάνε τελείως
βέβαια κοινοτοπίες δεν τις λες αλλά κολλάνε

σε οποιαδήποτε υπηρεσία με ουρά (συνήθως παππούδες):
1.“αντέ τι κάνουν? όλη μέρα καθονται και πίνουν καφέ”
2. " μόνο ένα ταμίο?? αιντεεε"
3. “η κυβέρνησις φταίει” (αυτό κολλάει παντού και πάντα)

χουντικοί παππούδες:

1. “μια χούντα μας χρειάζεται”
  2. “η χούντα έφτιαξε όλους τους δρόμους”
  3. “τότε που δεν ήταν οι ξένοι κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα”

Διάφορα:

“Το ποτό πρέπει να το πίνεις, δεν πρέπει να σε πίνει”

“Δεν φταίω εγώ που κόπηκα, ο καθηγητής ήταν μαλάκας και με έκοψε με 2” (το οτί το 90% αυτων που το λένε, αναμεσά τους και εγώ, είναι αδιάβαστοι δεν έχει σχέση):stuck_out_tongue:

“πέσαμε από τα σύννεφα!! φαινόταν πολύ καλός άνθρωπος, ήσυχος, οικογενειάρχης…”

(πριν πάρουμε τους ελέγχους στα σχολεία)
“αντε ρε, χάρηκα που σε γνώρισα”

(καθηγήτες) “Είναι πολύ έξυπνος αλλά βαριέται να διαβάσει”

επίσης, όταν περνάμε ένα μάθημα λέμε “το πέρασα”, και όταν δεν το περνάμε λέμε “με έκοψε”.:stuck_out_tongue:

καλά ναι κλασικό

ή “πήρα 20”/“μου βαλε 12”
:stuck_out_tongue:

Κάτι που το κάνω και εγώ σε πολύ μεγάλο βαθμό κιόλας

“Το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών”
“Το καλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών”

Και κάτι που το είχα ζήσει κατά κόρον όντας νεανίας(τώρα γέρασα…)
“Ρε φυλλαράκι!Να σου πω ρε θα κάνεις μια παλικαριά;Θα πεταχτείς στο περίπτερο…κτλ κτλ”

να φανταστώ πως ποτέ δεν πήγε ε?

:stuck_out_tongue:

Δεν ξερω αν εχει γραφτει, βαριεμαι να ψαξω…

29 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν…

Δεν μπορώ να πω πως διαφωνώ σε αυτά … :stuck_out_tongue:

1)ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΑΛΟΓΩΝ : ΝΑΤΑΣΑ ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ

2)Aπο τις παραωρες

Μιλαμε για τη πλεον αστεια και συναμα εξοργιστικη δικιολογια του θηλυκου φυλου για να πει οτι για πολλοστη φορα ο γιαλος ηταν στραβος.“Εχω τον μαλακομαγνητη!”,“μα γιατι να μπλεκω σε συνεχεια με μαλακες”.Βεβαια αν τυχει και το πει αυτο σε πηγαδακι ατομων με στοιχειωδη λογικη,γινεται αυτοματως και μουτζομαγνητης!

3)προσοχηστοκενομεταξυσυρμουκαιαποβαθρας

τρελλά respect στην νατάσα όμως…από τις πρωτοπόρες μορφές του new wave στην Ελλάδα, και πρόσφατα έχασε και τον άντρα της.

α αυτο μ’αρεσει. :S

“Πήγαινε στο δωμάτιο σου να ξεστραβωθείς”. Το άκουγα από τη μάνα μου χρόνια. Τώρα πια, στα τελειώματα του διδακτορικού, πάιρνω εκδίκηση και όταν την ακούω να λέει καμιά μαλακιούλα, της λέω: “Ρε πιάσε κάνα βιβλίο να ξεστραβωθείς” :D.

“Θα κλείσεις επιτέλους αυτούς τους σατανάδες ?”. Η πρώτη φορά που ειπώθηκε αυτό ήταν οταν έπαιζε το Still Snowing από Rotting Christ, από το CD Hammer Holocaust του Metal Hammer (πριν καμιά 15αριά χρόνια).

Επικές ατάκες και οι δύο. Ειμαι σίγουρος οτι τις έχετε ακούσει κι εσείς ουκ ολίγες φορές :D.