Φρονιμητης

παιδια εχει βγαλει κανεις φρονιμητη?προχτες εβγαλα εναν και εχς την εντυπωση οτι εχει μεινει ενα μερος του…ξερει κανεις να μου πει τι εκανε ο αχρηστος ο οδοντιατρος γιατι μαλλον περι τετοιου προκειταιαν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας μου πει γιατι ο δρμαλακας μου ειπε την δευτερα και εχω αγωνια.ευχαριστω πολυ.

αν εμεινε μεσα φρονιμητης τωρα θα φυτρωσουν δυο…βλεπεις ειναι σαν τη λερνεα υδρα

Η ιδεα σου θα ειναι.

what he said.

δυσκολευομαι να πιστεψω πως ο ιατρος ειναι τοσο στοκος, αλλα ξερωγω… ποτε δε ξερεις…

99% ειναι η ΣΑΠΙΑ ΣΟΥ ΠΛΗΓΗ που, οπως ειναι λογικο, τη νιωθεις χαλια και αβολα και ραμματα και τα ρεστα

τσιλ μπρο, παρε τα βαρια σου παυσιπονα και αραξε.

ευχαριστω μαγκες για το ενδιαφερον.τα σκατοδοντα αυτα ελεος!!!

καταραμενοι φρονιμιτες~! ουφ. τους εβγαλα ολους δυο μηνες πριν αποκτωντας εντυπωσιακα πρησμενα μαγουλα για μια εβδομαδα. δεν εβγαλα φωτο. :confused:

πραγματι, δεν παιζει να εχει μεινει κατι, γιατι αφαιρειται ολοκληρο το δοντι. το πιθανοτερο ειναι επειδη ειναι βαθια πληγη, να εχει κολλησει κατι εκει μεσα. αλατονερο!

Κλασσικός Έλληνας που δεν εμπιστεύεται τον γιατρό του και ταυτόχρονα θεωρεί γιατρό τον εαυτό του. Βέβαια δεν σε κατηγορώ φίλε, κυκλοφορεί τόση αχρηστεία που οι γιατροί φταίμε περισσότερο απ’όλους. Πάρε τα φαρμακάκια σου και περίμενε να δεις τι θα σου πει ή στην χειρότερη πάρτον τηλ αντί να ψάχνεις βοήθεια από ένα ροκ φόρουμ.

TheWitchfinder εχω πάει σε 7 γιατρούς που μου λέγαν οτι δεν εχω τίποτα…
τελικά εχω 6 διαφορετικά πράγματα…:!:
έχασα 1 χρόνο απο την ζωή μου και χρήματα…

Δεν διαφωνώ καθόλου φίλε μου και την θυμάμαι την ιστορία σου από άλλο θρεντ. Η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών δυστυχώς είναι άχρηστοι ή αδιάφοροι. 'Οταν όμως έχει κανείς βγάλει απλά έναν φρονιμήτη 2 μέρες πριν, παίρνει τηλ τον γιατρό του και του λέει τι τον ανησυχεί, δεν τον βγάζει άχρηστο. Εξαγωγή είναι, δεν είναι by pass. Άσε που πίστεψε με, αν έχει αφήσει κομμάτι μέσα δεν θα το μάθει ποτέ εκτός κι αν του το πούνε. Και στην τελική υπάρχει ένα σημαντικό ιατρικό κεφάλαιο που λέγεται “μετεγχειρητικές επιπλοκές” και τα περισσότερα από αυτά που λέει μέσα είναι τυχαία συμβάματα, δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι άχρηστος.

ναι δεν διαφωνώ με αυτά που λες…απλά είμαι επηρεασμένος με τα δικά μου και το τραβάω όσο δεν πάει…

καλά ναι δεν πιστεύω να του άφησε κομμάτι μέσα…

*Εξαγωγή είναι, δεν είναι by pass :lol:

γιατρε μου μην εισαι τοσο απροσεχτος…διαβασε λιγο τι γραφω…οταν [ηρα τον συναδελφο σου να του πω τι εχει γινει.πιστεψε με ημουν πολυ ευγενικος…επειδη μεσολαβουσε σαββατοκυριακο και δεν μπορουσε(εχει και προεκλογικο αγωνα βλεπεις)για αυτο ρωτησα εδω.τωρα γιατι τσιμπας δεν μπορω να καταλαβω…οταν εχεις να φας 3 μερες ειναι θεμα και πιστευω λιγη κατανοηση δεν βλαπτει…

με λιγα λογια οταν του ειπα το προβλημα μου…που ισως, ισως λεω εγω τωρα να οφειλεται σε δικο του λαθος ευαισθητοποιηθηκε και με εγραψε στα ωραια του τα αρχιδια σαν σωστος γιατρος.χαχαχαχα.

Καλά ρε κι εσύ σε οδοντίατρο-πολιτικό πήγες; Τότε πάω πάσο, κατάλαβα. Απλά μωρέ τα παίρνω λίγο γιατί οι μαλάκες γιατροί κάνουν καχύποπτο τον κόσμο απέναντι σε μας που είμαστε γιατράρες (λολ). Κάνε υπομονή φίλε, αν ήταν δύσκολη η επέμβαση και τρόχισε πολύ κόκαλο θα συνέλθεις μετά το 5ημερο πιθανότατα.

γιατρε μου εγω αυριο θα παω να το δει(επιτελους)τωρα αυτο που λες με τον τροχο αυτο πιστευω εγινε…γιατι ειναι στο πλαι και το νιωθω με την γλωσσα,με ενοχλει.

Μην το πειράζεις με την γλώσσα γιατί μπορεί να χαλάσεις την επούλωση. Πιθανότατα απλά πρήξιμο είναι. Αν άφηνε κάτι μέσα και είναι σωστός θα στο έλεγε και θα σε έστελνε σε κάποιον που μπορεί να το βγάλει. Βέβαια κάτι τέτοιο θα του έριχνε το πρεστίζ εν όψη εκλογών. Χαχα!

εχω βαλει βαμβακι πανω του για να μην το πειραζω με την γλωσσα.γιατρε για πες μου τωρα εκει που φαινεται να το εχει παρει με τον τροχο και βλεπω το κοκαλο(και με τρομαζει)θα πρεπει να ζητησω απο τον γιατρο να κανει κατι?η θα κλεισει μονο του?ρωταω για πιο γρηγορα αποτελεσματα.ευχαριστω

Βλέπεις κόκαλο; Είσαι σίγουρος; Αυτό δεν είναι και πολύ καλό, αλλά δεν μπορώ να σου πω χωρίς να το έχω δει. Ο φρονημίτης ήταν έγκλειστος; Δηλαδή ήταν μέσα στη γνάθο ή είχε ανατήλει; Έκανε τομή και έκοψε κόκαλο για να τον βγάλει; Αντιβίωση πήρες;

ο φρονιμητης ειχε ανατηλει.η επεμβαση εγινε απο οδοντιατρο(πηγα εκει μετα απο προτροπη γνωστου μου)μαλλον εμπειρος.στην αρχη σκαλιζε με ενα εργαλειο που ηταν σαν λοστος προσπαθησε να το πιασει με την πενσα αλλα δεν γινοταν.μετα δουλεψε με τροχο και τελος το εβγαλε με την πενσα.μοθ εκανε και ενα ραμμα νομιζω.στην προσπαθεια του να αφαιρεσει το δοντι εσπασαν δυο κομματια μαλλον τα οποια τα εφτυσα.στο τελος μου ειπε οτι πηγαν ολα καλα και οτι αποφυγαμε το χειρουργειο.αντιβιωση δεν μου εδωσε.παιρνω μονος μου νιφλαμολ.γιατι περα απο την αισθηση του οτι με γδερνει η γλωσσα οταν ακουμπαει εκει με ψιλοποναει κιολας.

sorry που σας γαμάω τη συζήτηση, αλλά, witchfinder είσαι οδοντίατρος ή γναθοτέτοιος?

Χμμμ. Ίσως να έχει μείνει κάνα οξύαιχμο κομμάτι από κόκαλο εκεί και σε ενοχλεί. Στην χειρότερη να είναι κακή επούλωση. Αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι λίγη υπομονή και αύριο θα σου πει τι παίζει. Πες του ακριβώς τι σε ενοχλεί για να το δει. Αφού δεν ήταν έγκλειστος καλά έκανε κ δεν σου έδωσε αντιβίωση, το νιφλαμόλ κάνει καλή δουλειά στον πόνο συνήθως. Αυτά. Περαστικά!