Σε αυτο το θρεντ λεω να παρουσιαζουμε μεγαλους δισκους που δεν εχουμε ακουσει…Η και συγκροτηματα και η ντροπη ειναι τοοοσοο μεγαλη αλλα κατα ενα μυστηριο λογο δεν εχουμε ακουσει ακομα…
ξεκιναω πρωτος:judas priest painkiller—τον εχει ακουσει και η κουτση μαρια
αλλα εγω περα απο painkiller και το a touch of evil δεν εχω επαφη με τον δισκο…
Δεν έχω ακούσει ακόμα τίποτα της Alice Coltrane. Έχω ακούσει καλά λόγια για τους δίσκους της: Cosmic Music, A Monastic Trio, και Journey in Satchidananda.
Δεν έχω ακούσει ακόμα Ross Daly, ούτε καν το ομώνυμο, μόνο λίγο από ένα live του στο youtube έχω δει.
Δεν έχω ακούσει ακόμα το “god bless the red krayola and all who sail with it”, των Red Krayola.
Δεν έχω ακούσει ακόμα όλα τα δισκάκια της Instant Composition Pool , μόνο τα 3 πρώτα έχω ακούσει.
Βέβαια είμαι σίγουρος πως άλλο πράγμα θα εννοείς εσύ “μεγάλοι δίσκοι”, μάλλον αυτό που μερικοί έχουν ονομάσει “κλασσικό”<οτιδήποτε>. Και εκτός αυτού μέσα στις επόμενες 2-3 βδομάδες θα τα έχω ακούσει αυτά που έγραψα τώρα.
λεγοντας ‘‘μεγαλοι δισκοι’’ εννοω δισκους απο συγκροτηματα που τα εχουν στιγματισει οι κυκλοφοριες αυτες ειτε απο underground ειτε απο mainstream ενα και το αυτο.:):)
Δεν έχω ακούσει κάνενα δίσκο απο Pink floyd εκτος του The division Bell,Και ναι ντρέπομαι κυριολεκτικά.Για άλλους δίσκους χέστηκα πραγματικά αν δεν έχω ακούσει,οι pink floyd έχουν για μένα τους μεγάλους δίσκους που όλοι θα έπρεπε να ακούσουμε.-