Εδω και αρκετο καιρο,ψαχνω μια σελιδα ,ελληνικη η’ ξενη, για να βρω μπλουζες για τα αγαπημενα μου συγκροτηματα,αλλα ολες που εχω δει,εχουν μονο τα γνωστα και κλασσικα!!!Ψαχνω για μπουλες: The Ocean Collective,Mudvayne,Meshuggah,Dillinger Escape Plan…Aν κανεις εχει καμια σελιδα υποψη του,ας μου το πει…Γιατι ρε παιδια εχω λιωσει στο PC,ψαχνοντας!!!
Το καλύτερο είναι να ψάχνεις στα official site των συγκροτημάτων. Το κακό βέβαια είναι τα μεταφορικά, κυρίως για αμερικάνικα συγκροτήματα.
εχεις ενα δικιο απλα οι μπαντες που προανεφερα ειναι καπως αγνωστες,στο ελληνικο ειδικα κοινο…και αυτο που με προβληματιζει ειναι αν τελικα συμφερει να τις ψαξω στο διαδικτυο ή οταν ερθω Αθηνα να ψαξω εκει…Ξερεις αν το TOP MAN,ας πουμε, ή καποιο αλλο μαγαζι τετοιου ειδους,εχει τετοιες μπλουζες??
Δεν είναι και τόσο άγνωστες, ειδικά εδώ στο forum υπάρχουν αρκετά άτομα που ακούνε τις μπάντες που ανέφερες. Για Αθήνα δεν έχω ιδέα, από Θεσσαλονίκη είμαι και εδώ όντως μπλούζες φούτερ κτλ δύσκολα θα βρεις από τέτοια συγκροτήματα.
Δες εδώ για meshuggah και εδώ για τους ocean. Και με λίγο ψάξιμο στο google θα βρεις τα πάντα.
Έχω αγοράσει επίσης από τα Imperial Clothing και backstreetmerch και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Και τα 2 έχουν merch από πολλά συγκροτήματα.
Επίσης γράψε και καμιά κουβέντα στα μουσικά topic μιας και ακούς ωραίες μπάντες
Σε ευχαριστω παρα πολυ…αλλα το θεμα ειναι οτι η Ocean,ειναι απο την metal blade
και με τα μεταφορικα μπορει να μου ερθει και 30 ευρω!!για τις meshuggah,παντως,απο εκει θα τις παρω…απο το link…thenx again
και για dillinger,13/11 αν εισαι στο λαιβ στο στο gagarin λογικα θα χουνε
[QUOTE=rip_noob;984278
Έχω αγοράσει επίσης από τα [B]Imperial Clothing[/B] και backstreetmerch και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Και τα 2 έχουν merch από πολλά συγκροτήματα.
Επίσης γράψε και καμιά κουβέντα στα μουσικά topic μιας και ακούς ωραίες μπάντες :)[/QUOTE]
Έχω αγοράσει και εγώ από εκεί…όντως είναι καλό…επίσης από ότι ξέρω το shirtkiller.com έχει αρκετές μπλούζες αλλά δεν ξέρω αν έχει τα συγκροτήματα που θες
τρελανεμαι!! θα ερθουν οι Dillinger Escape Plan για λαιβ στην Ελλάδα? Στο λεω γιατί τωρα κανουν τουρ με The Ocean αυτη την στιγμη στην Ευρωπη!!!
φιλε η imperial ποσες μερες κανει για να τα στειλει Ελλαδα??