δεν θυμάμαι για 7 χρόνια πριν μιλάμε, αλλά έβαζε και ο πατέρας μου και άκουγα αν και δεν θυμόμουν το συγκρότημα.
up the hammers:
Arryan Path
Slauter xstroyes
doomsword
Enforcer
Inner wish @ gagarin
Convixion @ kyttaro
Uli John roth @ zygos
Flotsam and jetsam @ undwerworld
και εγω ρε αστα να πανε εσκαγαν διπλα μου τα κομματια
1.Sonisphere Festival
Metallica:νομιζω πως τα ειπατε ολα πιο πριν,απλα το απολυτο μεγαλειο live!επισης εμεινα πολυ ικανοποιημενος αφου γυρισα με πενα του Hammett
Megadeth:Πολυ καλη εμφανιση αλλα περιμενα Rust In Peace Setlist
Slayer:Λιγα Λογια απο την μπαντα και πολυ παιξιμο,απλα τα γαμησαν ολα!
Anthrax:Αν και αγαπημενη μπαντα,ηταν μεγαλη εκπληξη το live τους,δεν περιμενα να εχουν τοσο γαμηστερη αποδοση!O Belladona απλα ηταν ΘΕΟΣ!
2.Αnnihilator
Για πολλους λογους η συναυλια θα μεινει αξεχαστη.Πρωτα για το meet n greet, στο οποιο συναντησα τον Jeff,τον Dave και τα υπολοιπα μελη της μπαντας.πολυ ευγενικοι,βγαλαμε φωτογραφιες,πηρα αυτογραφα και ο Jeff μου εδωσε μια πενα!Οσο για το live απλα απο αλλον πλανητη!δεν βλεπεις καθε μερα εναν απο τους καλυτερους κιθαριστες στον κοσμο οπως ειναι ο κυριος JEFF WATERS! πολυ ενεργεια και κινηση ουτε ενα λαθος τιποτα απλα ΘΕΟΣ! o Dave εχει βελτιωθει παρα πολυ απο τις προηγουμες χρονιες και στα φωνητικα τα οποια ειναι πολυ γαματα και στην κιθαρα που φαινεται να κανει αρκετη δουλεια.Και τα αλλα 2 μελη ο μια χαρα μου φανηκαν,απλα λιγο drummer θα μπρουσε να παιξει καλυτερα,αλλα και παλι καλος ηταν
3.Ozzy Osbourne
νταξει…τι να πει κανεις για τον Θεο!σε καταπληκτικη φορμα και διεψευσε 100% τα σχολια οτι ειναι παππους και δεν μπορει να σηκωσει τον κολο του!ηταν ενεργητικος ειχε συνεχως επαφη με το κοινο και τα φωνητικα του ηταν οπως θα επρεπε να ηταν τα φωνητικα ενος του Οzzy.Σιγουρα δεν ερμηνευσε τοσο καλα το Νο Μore Tears,αλλα συγχωρειται λογο ηλικιας και επειδη ηταν Encore.Oσο για τα υπολοιπα μελη τις μπαντας…ο Gus G ηταν αψογος,επαιξε τα κομματια ετσι οπως επρεπε με το δικο του στυλ και με την δικη του χροια,αν και θα προτιμουσα τον Zakk.Ο Blasco δεν με εντυπωσιασε αν και ειναι ενας καλος μπασιστας και ταιριαζει στην μπαντα.O Wakeman ειχε μια χαρα αποδωση στα πληκτρα και επαιξε μια χαρα τα μερη που ειχε στην ρυθμικη κιθαρα.Τελος ο Tommy Clufetos για μενα ηταν αψογος!το παιξιμο του ηταν πολυ heavy και επαιζε με πολυ στυλ,πραγματικα δεν το περιμενα,γιατι πιο πριν τον εκραζα χωρις να ξερω ποσο καλος ειναι…
4.Ejekt Festival
Faith No More:Πολυ καλη μπαντα και φυσικα πολυ γαματη εμφανιση!ο Patton κλασσικος showman,που πιστευω εκανε πολλους ανθρωπους να χαμογελασουν!μπραβο τους για αυτην την εμφανιση και πολυ κριμα που δεν θα συνεχισουν
Bad Religion:δεν ειχα ασχοληθει πολυ στο παρελθον.Δυναμικη μπαντα που εκανε μεγαλο χαμο και μας εκανε να κοπανηθουμε πολυ ασχημα εμας απο κατω.Ειναι μια απο τις μπαντες που δεν ξερεις τοσο καλα και τις βλεπεις live και λες ναι ρε γαμωτο αξιζαν τα γαμημενα τα λεφτα!
Unkle:αν με ρωτησετε,πιτσιρικας εχω ασχοληθει με ηλεκτονικη μουσικη,αν και οχι τοσο με τους Unkle,επαιξαν με λιγο κοσμο,αφου οι περισσοτεροι εφυγαν μετα τους Faith no more και πιστευω πως οι εμφανιση τους ηταν απλα καλη
5.The Prodigy
ναι μαγκες μαρεσουν και οι Prodigy.oταν ειδα την μπαντα να βγαινει στην σκηνη ειπα…ναι ρε γαμω!!!επιτελους θα δω το απωθημενο που ειχα μικρος!Επισης δεν περιμενα να πεσει τοσο ξυλο!νομιζα πως ολοι θα χορευουν και ομως ολοι χορευαν παιζοντας ξυλο!ειχαν ωραιο σετλιστ για καποιον οπως εγω που τους εβλεπα για πρωτη φορα.Ενα best of συνδυασμο με το κανουριο τους αλμπουμ.Θα μπορουσαν να ειχαν παιξει και κατι πιο underground αλλα δεν πειραζει!
6.Νevermore
πολυ καλο live με την μπαντα να εχει ορεξη και με τον Loomis na σκιζει την κιθαρα.αλλα και τον Dane να μας ερμηνευει τα κομματια γαματα.Εμεινα ομως λιγο ανικανοποιητος,ισως γιατι περιμενα λιγο καλυτερη αποδοση και σιγουρα ηθελα να παιξουν και κανα κομματι απο τον πρωτο δισκο και περισσοτερα απο τον δευτερο
Για εμένα η καλύτερη συναυλία για το 2010 ήταν αυτή των Annihilator(Principal) και μάλιστα με διαφορά από τις άλλες.Έπειτα ακολουθούν οι UFO(Block 33),οι Wotan(Harley Bar) και τέλος οι Firewind(Mylos Apothiki).Ας δούμε τι θα μας φέρει το 2011…
porcupine tree τολμω να πω.και μετα κονταροχτυπιουνται μπολτ θροουερ και σονισφηρ.
Jello: Προσκύνησα
Slayer: Ισοπέδωση
Dillinger: Έμεινα μαλάκας
Bolt Thrower: Ρισπέκτ
Killing Joke: Μεγάλη μπάντα
[B]ΑC/DC[/B] στη Σόφια φυσικά.
Λοιπον
Best 5 Concerts:
5) [B]Neu! 26/10/2010, Torino[/B]
φοβερη συναυλια ο μαικλ ροδερ και οι φιλοι εδιναν ρεστα (ενταξει εχουμε και στιβ σελυ στα τυμπανα) σετλιστ ονειρεμενο και εμεις να λεμε τι θα μπορουσε να γινει αν ζουσε ακομα και ο ντιγκερ
4) [B]Swans 03/12/2010, Torin[/B]o
ο γκιρα και οι 5 αμερικανοι θεουλιδες μας απογειωσαν… ενα ατελειωτο μαντρα που σε ταξιδευε απ τη νεα υορκη στη μεση ανατολη και φοβερος και τρομερος ο γκιρα
3) [B]Ulver 18/02/2010, Torin[/B]o
εδω θα τα ξερετε οι περισσοτεροι ο γκαρμ στα φωνητικα λαιβ ειναι απλα απολαυσν μαζι με τα βιζουαλς και τα διαφορα τερτυππια του σαλιβαν εκτοξευσαν το λαιβ στα αστρα
2) [B]Deftones 22/06/2010, Torino[/B]
μεχδρυ να δω γκοντσπιντ πιστευα οτι θα ταν η πιο ωραια συναυλια τσινο απλα φοβερος και τρομερος
1[B]) Godspeed you! Black Emperor 18/12/2010, Athens[/B]
μια λεξη επος οτι καλυτερο εχω δει στη ζωη μου
δεν πηγα σε πολλες…οποτε θα πω U2!
εχασα τους AC/DC στη Σοφια λιγες μερες πριν αφου το ακυρωσε ο κολλητος μου…
Δεν θυμάμαι αν έχω γράψει
Αλλά χαλαρά η καλύτερη για μένα ήταν ο Bob Dylan:D
Καθαρά υποκειμενικά πάντα,όπως είναι εν τέλει πολλά πράγματα στην μουσική.
εχω πάει σε αρκετές το 2010, αλλά έχασα ακόμα πιο πολλές.
θα “ψηφίσω” μεταξύ αυτών που πήγα:
Lamb of God, γιατί ήταν πραγματικά ήταν ένα αξέχαστο λαιβ, έρχονταν πρώτη φορά και είμασταν όλοι πεινασμένοι. (και κάθε μέρα να έπαιζαν δεν θα τους έχανα)
Enforcer, γιατί απλά they FTW!!!
Sonisphere, Βig 4… είναι αρκετό για να δικαιολογήσει
δυστιχώς έχασα Ozzy οποτε δεν μπορώ να το βάλω στη λίστα μου. γμτ και fates warning εχασα. (σταματάω)
they FTW!!!
they for the win? :-k
Shadow Gallery
Fates Warning
Over The Rainbow
Sonisphere
Lizzy Borden
Ας γράψουμε κι εμείς την τελική λίστα
[B]1. Sleep @ Brooklyn masonic temple, 6/9[/B]
Περιμένετε να το αναλύσω κιόλας; [SPOILER][SIZE=“7”]SLEEP ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ[/SIZE][/SPOILER]
[B]2. Clutch @ Gagarin, 21/7[/B]
Ευχαριστούμε απλά.
[B]3. Om, Lichens @ An Club, 7/2[/B]
Πλέον το να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στο An το θεωρώ μέρος της μυσταγωγίας και απορώ που ακόμα υπάρχουν άτομα που νευριάζουν…
[B]4. Primus @ Wellmont theater, 9/10[/B]
Les-best-bassist-of-all-time-Claypool. End of muthafackin story. (Στο 4 λόγω μέτριου σετλιστ)
[B]5. Lamb of God @ Fuzz, 1/6[/B]
Να βλέπεις κάποιο συγκρότημα στην καλύτερη φάση της καριέρας του…
[B]6. Sonisphere Festival @ TerraVibe Park, 24/6[/B]
Εφ’όσον βάζω αυτή την συναυλία στο 6 δύο τινά συμβαίνουν. Ή είδα γαμώ τις συναυλίες φέτος ή μεγαλώνω και κάποια πράγματα απομυθοποιούνται…
[B]7. Today is the Day @ Highline Ballroom, 10/10[/B]
Μπορεί ο Steve Austin να είναι ρεπουμπλικάνος του κερατά και οι πολιτικές απόψεις του να με κάνουν να ξερνάω, αλλά πάνω απ’όλα είναι ΘΕΟΣ.
[B]8. Scott Kelly @ Mo Better, 17/1[/B]
Τρίτη φορά τον είδα. Το παλικάρι δεν παίζει με χέρια και τραγουδάει με το στόμα, αλλά με ψυχή, καρδιά κι αρχίδια.
[B]9. High on Fire/ Torche/ Kylesa @ Webster Hall, 24/10[/B]
Πήγαμε, ήπιαμε τις μπύρες μας, ο Pike είχε τα κέφια του γιατί οι Oakland Raiders είχαν νικήσει και φύγαμε με αυτιά να κουδουνίζουν. Γαμώ περάσαμε κοινώς…
[B]10. Karma To Burn @ An Club, 1/5[/B]
[B]11. Kylesa @ Σφεντόνα, 25/4[/B]
Όμορφα περάσαμε και στα δύο. Αυτά…
Άντε και του χρόνου!
ζηλευω…απλα
και του χρονου :thumbup:
είναι ποζέρικο. τα ποζέρικα δεν βγάζουν νόημα.
Triptykon / Anaal Nathrakh (Κύτταρο)
Machine Head / Hatebreed (Brixton Academy)
Bolt Thrower (Gagarin)
Fear Factory (Camden Ballroom / Gagarin)
Lamb Of God (Brixton Academy / Fuzz)
The Dillinger Escape Plan (Gagarin)
Απογοήτευση
Nevermore (Fuzz)
Βέβαια φέτος έχασα τα άπειρα Live λόγω χρημάτων
Parkway Drive,γιατι ηταν ο ορισμος της συναυλιας…
setlist που δεν περιμεναμε, stage divings να πεφτουν βροχη και μια μπαντα που εσπαγε κοκκαλα !!
MONO και ΜΟΝΟ…
The Dillinger Escape Plan!