Απογοητεύσεις του 2010

Κλασικες ελληνικες υπερβολες.Ουτε το Θεογονια ουτε το ΕΑΛΩ μου εκαναν
εντυπωση.

Γιατι πιο πριν τι παιζανε ρε Χορρορ ? Στοουνερ ροκ ?

μα το παραδέχτηκα πως έκανα λάθος με το asylum.απλά το asylum είναι κάτι σαν b-side στο indestructible.

ναι, μόνο που αναφέρω τις απογοητεύσεις της χρονιάς από τη δική μου οπτική γωνία.και εφόσον εξήγησα γιατί το θεωρώ απογοήτευση, ποιό είναι το point σου?

edit: πριν είχαν πολύ πιο doom-ίζων στυλ, και μου έβγαζαν μια σκανδιναβική επικούρα που μ’αρέσει.στο hammer of the north μου θυμίζουν σε κάποιες φάσεις heavy metal σε στυλ judas priest.που όχι, δε μ’αρέσει.:stuck_out_tongue:

αυτο που λεει ο ντεθστερ ειναι το ποιντ μου,δε σχολιαζω τη γωμη σου για Χαμερ,δε το εκανα quote καν αυτο.Το Ιρον Γουιλ ειναι ενας χεβι μεταλ δισκος,με 2 κομματια που ντουμιζουν λιγο παραπανω,εκ των οποιων το ενα ειναι το πιο αδυναμο εκει μεσα.Ποια στροφη στο Χαμερ?

Μα δεν εχεις καποιο επιχειρημα ρε τρελε.
Μουσικα το Iron Will και το τελευταιο δεν απεχουν πολυ.
Πες ξερω γω πηγαν να κανουν μια απο τα ιδια και δεν τους βγηκε.
Γιατι το Iron Will ηταν μεταλ.Πολυ μαλιστα.

Flotsam and Jetsam, γαμησε τα… Το προηγουμενο ελεγε αρκετα, αυτο μπααα

τα 'λεγα 'γω!

Πάντως όσον αφορά Grand Magus συμφωνώ απόλυτα με Horror και καταλαβαίνω τι εννοεί! Πολύ ανέμπνευστο και τετριμμένο για τα stadar τους και ας έχει 2-3 ωραία τραγούδια . Και δεν έχει να κάνει μόνο με το Iron Will, αλλά όλη την πορεία που έχουν διανύσει και το πως έχουν μεταλλαχθεί!

υπάρχει metal και metal.υπάρχει το metal των candlemass, των πρώιμων manowar (στις πιο mid-tempo επικές στιγμές) και των bathory, και υπάρχει και το metal των judas priest, jag panzer, iron maiden και λοιπών.ε, το δεύτερο εμένα δε μου κάνει.το hammer of the north μου κάνει κάπως ‘metal για το metal’.simple as that.

τα like the oar strikes the water,fear is the key και shadow knows τι μεταλ ειναι?

Δε σχολιαζουμε αν ειναι απογοητευση η οχι λογω εμπνευσης,αυτο ειναι κατι υποκειμενικο.Αλλα επειδη ακριβως αν κοιταξεις ολη τη πορεια τους θα δεις οτι η μεγαλη αλλαγη εγινε πιο πριν,μου φαινεται οτι δε στεκει το επιχειρημα “απογοητευση λογω στροφης στο μεταλ”.Ειδικα αν προσκυνας Iron που ειναι στους καλυτερους μεταλ,με τη παραδοσιακοτατη εννοια του ορου,δισκους των 00s(αν η διαφωνια μας ειναι σ’αυτα τα ψυγματα doom που αφαιρεθηκαν και εγιναν ακομα πιο στρειφοργουορντ στο Χαμερ,παω πασο.)Τα λεμε για τωρα,παω Gallery=p

Βρε Pumpkin όλα μέσα είναι όσα αναφέρεις…θα ορίσεις στον άλλο τι τον απογοητεύει??Η απογοήτευση στην προκειμένη περίπτωση είναι μείγμα έλλειψης έμπνευσης, προφανής επιλογής πεπατημένης και ταφόπλακας όπως ανέφερες έστω και ψηγμάτων του πιο παλιού doomy ήχου τους, αν και δεν είναι έτσι γιατί υπάρχουν αισθητές διαφορές! Το μέταλ του Ιron will αν και κλασσικό είναι πιο κοντά στο αγέρωχο στυλ των Manowar ή των Candlemass παρά στο πιο priestiko, πιασάρικο του Hammer! Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ και από ότι καταλαβαίνω και ο Horror. Ακόμα και τα τραγούδια που αναφέρεις, όπως το Like The oar κτλ τα αντιλαμβάνομαι μέσα στα πλαίσια που σου είπα… Πάω και εγώ να δω τους θεούς Shadow!

Δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μου:

Black Tusk - Taste The Sin
Firebird - Double Diamond
Harvey Milk - A Small Turn of Human Kindness
Nachtmystium - Addicts Black Meddle Pt II

Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προσδοκία και το επιβεβαίωσαν:
Helmet - Seeing eye dog
Oomph - Truth Or Dare
Revolting Cocks - Got Cock
Rob Zombie - Hellbilly Deluxe 2
Soulfly - Omen
Stone Temple Pilots - Stone Temple Pilots

Και οτιδήποτε φέρει το όνομα Ministry και βγήκε αυτή τη χρονιά!

[SPOILER]… Και τις προηγούμενες δύο… [-X[/SPOILER]

sorry ρε horror,αλλα μονο προβλεψιμη δεν μπορεις να χαρακτηρισεις τη σολο καριερα του.πες οτι ο τελευταιος δε σου αρεσε,πες οτι βαριεσαι,οτι δεν ειναι ροκ αλλα οχι προβλεψιμος.αν ηταν προβλεψιμος θα εβγαζε εναν δισκο παρομοιο με των σοαντ ή εστω με το elect the dead.
επισης διαφωνω και με τα λεγομενα σου για το hammer of the north,αλλα σου εχουν απαντησει ηδη αλλοι.

Την λογική για το hammer of the north ούτε εγώ την καταλαβαίνω ομολογώ.

ας πω και εγώ μερικά ακόμη (πέραν του Flo and Je που είπε ο cynic), δισκάκια που δεν τα λέω άσχημα, αλλά μετρια σε σχέση με το επίπεδο που είχα συνηθίσει

Deine Lakaien - Indicator
Ωχρα Σπειροχαίτη - 4
Εxodus - Exhibit B: the human condition
Interpol - σου-του (κ όχι Antics…:p)

Στην μούφα της χρονιάς, κυρίως λόγω του χαμού που δημιουργηθηκε, άνετα θα μπορούσα να βάλω το ΕΑΛΩ από Rotting Christ, αλλά δεν το λέω απογοητευση λόγω του ότι δεν περίμενα και τίποτε σπουδαίο, καθώς ο τελευταίος δίσκος τους που μου έκανε καλή εντύπωση ήταν το Genesis οπότε κλάην.

Εντάξει, όχι και απογοήτευση το Εάλω, εμένα μου αρέσε πάρα πολύ.Αν και ούτε κι εγώ συμφωνώ με τις υπερβολές περί Θεογονία βέβαια

Ε, ΟΧΙ! :lol:

xaxaxa έλα γράψε μπέρδεμα!

[B]Νevermore[/B] - [B][I]“The Obsidian Conspiracy”[/I][/B]
Εχεις βγάλει μια δισκάρα, μέσα στους 3 καλύτερους δίσκους σου.
Εχουν περάσει 5 χρόνια, δεκτόν, περιοδείες, κούραση κλπ, αρκετός χρόνος για δημιουργία.
Εχεις συνεργαστεί ήδη 3 φορές με τον συγκεγκριμένο παραγωγό, και δεν αποφασίζεις την αλλαγή.
Δεν υπάρχει ούτε ελάχιστη έμπνευση, δεν αλλάζουν τα θέματα, και μοιραία βγαίνει αυτό.
Οι στίχοι του καλύτερου τραγουδιού της λένε:

“The circle never ends?.the purpose never changes face.”

Το 1ο διαψέυδεται πανηγυρικώς.
Το 2ο μάλλον θα έχουμε "the producer never changes face"
Και στυλ.
Δεν κατάφερα να το ζορίσω.

[B]Rotting Christ - [I]“Aealo”[/I][/B]
Δεν είναι κακός δίσκος, αλλά μια επανάληψη του εξαιρετικού T[I][B]heogonia[/B][/I], με χειρότερες συνθέσεις.
Πιθανόν αν άκουγα αυτό 1ο θα το αγαπούσα.
Αλλά έχει ένα Πυρθρέονται μέσα ρε πούστη.

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να ακούσω [B]Tankian[/B].
Αλλά περιμένω τους [B]Scars on Broadway[/B] να κάνουν το 2-0.

Τι έγινε ρε παιδιά? Είναι της μόδας να κράζουμε και τους Rotting Christ??? :stuck_out_tongue: Τέσπα, εμένα μια χαρά μου φαίνεται, σαφώς είναι λιγότερο καλό από το Theogonia αλλά οk γούστα είναι αυτά.

οι δομές των τραγουδιών στην solo καριέρα του tankian μου φαίνονται πολύ προβλέψιμες.και από τη στιγμή που δε με αγγίζει αυτό που κάνει, το βρίσκω κουραστικό.τεσπα, περιμένουμε scars on broadway…:stuck_out_tongue:
για τους grand magus νομίζω πως εξήγησα την οπτική μου γωνία, όπως επίσης και ο red viper με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα.