Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω τι περιμένατε από τους [B]Anathema[/B], οι μουσικές τους διαφοροποιήσεις από δίσκο σε δίσκο ακολουθούν συγκεκριμένη πορεία εδώ και 15 χρόνια και τα περισσότερα τραγούδια ήταν γνωστά καμιά 5ετία.
Ε, τα 'χουμε υπεραναλύσει πάνω κάτω στο τόπικ του δισκου τους. Από και πέρα, ναι, τα κομμάτια τους ήταν γνωστά, αυτό δε σημαίνει ότι άξιζαν να μπουν και στο δίσκο. Και προσωπικά δεν περίμενα ούτε πισωγύρισμα ( δε θα’ταν ειλικρινές εξάλλου με βάση την πορεία τους), αλλά ούτε και μια τόσο χτυπητή μετριότητα σαν το συγκεκριμένο δίσκο. Και πες οκ, απόψεις κτλ κτλ. Όταν καταφέρνουν όμως και κάνουν ένα πραγματικά κακό live με σχεδόν όλο το καινούριο άλμπουμ στο σετ, εκεί βλέπεις ότι δεν τραβάνε οι συγκεκριμένες συνθέσεις. Όσοι Wilson και να βοηθήσουν.
[B][I]τι περιμένατε από τους Anathema,
[/I][/B]
το θαύμα.!
έμενα πάντως μετά την αρχική μου γκρίνια(κλασικά) μου άρεσε ο δίσκος…
Και μένα.
Σήμερα το πρωί με τη συννεφιά δε, έδεσε άψογα.
Προφανώς δεν μιλάμε για κάποιο αριστούργημα, προφανώς υπάρχουν αδύναμες στο στιγμές στο δίσκο αλλά στη σούμα νομίζω είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε.
τελικά μερικά πράγματα είναι στο μυαλό…
αν ελπίζεις σε ενα “θαύμα” είναι πολύ εύκολο να απογοητευθεις…
επίσης δεν χρειάζεται να είναι κάθε δίσκος αγαπημένης μπάντας, αριστούργημα…
*τι συννεφιά? εδώ λαρισα βρέχει 4 μέρες…:?
μια απο τα ιδια για εμενα…anathema,nevermore,jon olivas pain μου ηρθαν αμεσως αμεσως…προσωπικα δεν τους θεωρω κακους δισκους…εχουν τις στιγμες τους…απλα περιμενα περισσοτερα πραγματα
Αν και μεγαλος φαν των Αναθεμα, για ολους τους λογους που ανεφερε ο καθενας ξεχωριστα,θα μπορουσε να μπει ο δισκος στις απογοητευσεις, δλδ.
-γνωστα τραγουδια
-μεγαλη αναμονη, μεγαλυτερες προσδοκιες
-ηχος ολο και πιο soft-εμπορικος ηχος
-επισης εχουν περισσοτερα μετρια-αδιαφορα τραγουδια απο καθε αλλο δισκο
παρ ολα αυτα ειναι ενας καλος δισκος και αν τον ειχε κυκλοφορησει ενα πιο ασημο γκρουπ,με λιγοτερες προσδοκιες, ισως γραφοντουσαν και υμνοι…
Αναρωτιέμαι πως αρκετοί βγάζετε για απογοήτευση της χρονιάς το Jon Oliva’s Pain - Festival όταν έχει ίσως ένα απο τα καλύτερα τραγούδια που έχει γράψει ο Jon Oliva με τους Pain. Το album ξεκινάει μια χαρά και κάπου κάνει κοιλιά προς το τέλος αλλά όχι και για απογοήτευση της χρονιάς όταν υπάρχουν άλλα και άλλα…
Το κομμάτι στο οποίο αναφέρομαι είναι αυτό… http://www.youtube.com/watch?v=37F3YEV42dY
Έπος…
Το φετινό album από τους My own private alaska σίγουρα.
Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da: λίγο μέτριο
Nevermore - The Obsidian Conspirancy : μέτριο
Soulfly - Omen: πολύ μετριο
The Ocean - Heliocentric: μια μαλακία και μίση
Το Soulfly, ξανατσεκαρέτο…πιστεύω ότι έχει πολλά να σου δώσει:wink: :!:
Κοίτα…ίσως να είμαι και λίγο προκατειλημμένος με τους Soulfly αλλά πιστεύω ότι ότι εχει να δώσει αυτός ο δίσκος τα είχαν δώσει και όλοι οι προηγούμενοι…
εγω πάντως πιστεύει ειναι οτι πιο καλο εχουν βγάλει μετα το μουτερ…
Προσωπικά το Reise Reise μου άρεσε περισσότερο…όχι ότι το Liebe είναι κακός δίσκος… απλά τον περίμενα λίγο καλύτερο
Τσάμπα περίμενες όμως, γιατί είναι του 2009 ο δίσκος.
#-o#-o#-o
:lol:
Ω, ναι. Μεγάλη απογοήτευση.