Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΕΙ/ΤΕΙ)

Βγηκε το καθε εθνικοπατριωτικο γιδι και χαιρεται. Στην τρυπα σου λαγε.

κοιτα να δεις που ο ροκακιας παρα το ignore συνεχιζει να ενοχλει την αισθητικη μου.

Μεχρι την τελευταια παραγραφο νομιζα οτι διαβαζα editorial καθημερινης…Στο τελος διαπιστωσα οτι ηταν η Ελευθερη Ωρα.

Και Παντειο συνελευση τη Δευτερα αλλα δεν εχει ακουστει τιποτα για εξεταστικη.

Σε καταλαβαίνω φίλε…

Είναι πολύ άσχημο σύσσωμο το πολιτκό σκηνικό της χώρας να κάνει τέτοιο δώρο στους φίλους αριστεροαναρχες και σε λίγα χρόνια η αριστερά στην Ελλάδα θα την ενθυμούμαστε μόνο σα μια γραφική εφιαλτική ανάμνηση, μαζί με τα Κλασσικά Εικονογραφημένα, το Γιάννη το Θαλάσση, τον Πεπίτο Γκονζάλες και τη Ντιάνα Μορισον…

Αντε, καλές επαναστάσεις συμπαθή εκπρόσωπε του Εξαθλιωμένου Προλεταριάτου !

:bye:

Κοίτα να δεις πόσο χε…νο σε έχω φίλε !

:bye:

Τον Δεκεμβρη ομως και τις εξεγερσεις που ερχονται δεν θα τις ξεχασεις ποτε ομως λαγουδακο :slight_smile:

Ροκάκια πέρα από τα φόρα του ΛΑΟΣ και των λοιπών ελληνοχριστιανών, άνοιξε και κανά βιβλίο ρε φίλε. Το ότι η αριστερά, οι κοινωνικές συγκρούσεις κλπ θα πάνε στον κάλαθο της ιστορίας, το έχουν πει άλλοι πριν από σένα και απλά ρεζιλεύτηκαν από την ίδια την πραγματικότητα.

Τώρα για indymedia, κατακάθια, καρκίνους και τα λοιπά τι να σου απαντήσω. ελάτε να το κλείσετε , ελάτε kai να καταργήσετε και στην πράξη το άσυλο, για να ξαναγίνει επίκαιρη και η γνωστή ρήση του Κολοκοτρώνη :slight_smile:

Καλύτερα να γυρίσεις στις ταινίες σου ρε rokakia αν και εκεί δεν βλέπω να κατορθώνεις και πολλά πολλά…

Δε μίλησα για indymedia. Tο απεκάλεσα ιντιγίδια.

Και δε μίλησα για καρκίνους και κατακάθια, αλλα για απορρίματα, κοινώς σκουπίδια.

Και εσυ εισαι ενας χρησιμος μαλακα που θα φροντιζει για την διαιωνιση αυτου του συστηματος :slight_smile:

Ξεφεύγετε λίγο, νομίζω…

είσαι παράλογος

@ Ροκακια :

Καλό ταξίδι.

ρε, μήπως ο ροκάκιας είναι ο Μαστοράκης?
Radio Gold. Ροκ για εσάς και τα παιδία σας!!!

Πιο σωστή η απάντηση του Isis!

Eνα θερμο χειροκροτημα
http://www.youtube.com/watch?v=MYC-aNRQxns&feature=player_embedded

Ευτυχώς υπάρχει και κάποιος πολεμιστής των αρχών και της πατρίδας
συγκινήθηκα

:cry::cry:

Απορώ που κάποιοι -για παράδειγμα- άνθρωποι οι οποίοι μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με -παράδειγμα- τον Άδωνι Γεωργιάδη πηγαίνουν σε συναυλίες όπως -παράδειγμα- το The Wall…

Μα γιατί άνθρωπε?

Θες να λες σε κοπελίτσες πως πήγες ε?

Ντάξει, ο καθένας μπορεί να έχει τα ‘‘πιστεύω’’ του. Αυτό, δε νομίζω ότι είναι κατακριτέο. Για μένα, προσωπικά, κακό είναι όταν το πράγμα ‘‘ξεφεύγει’’ και ο άλλος επιτίθεται προσωπικά μόνο και μόνο για να προκαλέσει. Όπως έκανε τώρα ο ροκάκιας, που -και καλά- πούλησε ‘‘πνεύμα’’ λέγοντας ότι δεν είπε ιντιμίντια, αλλά ‘‘ιντιγίδια’’. Μαλακίες δηλαδή, και άλλες τέτοιες ‘‘εξυπνάδες’’ για να προκαλέσει, και να γίνει σούσουρο. Και τα κατάφερε. Απλά, αγνοήστε τον.

Camealot, σχετικά μ’ αυτό που λες, δεν είναι απαραίτητο η μουσική που ακούει ο χ, ψ να συμβαδίζει, σώνει και καλά, με τα ‘‘πιστεύω’’ του. Το λέω, επειδή έχω γνωρίσει τέτοια άτομα.:-s:!: Πάντως, είχε πλάκα το σχόλιό σου, για να πουλάει μούρη στα κοριτσάκια!! :stuck_out_tongue:

Ναι, το βρήκες ! Θέλω να λέω σε κοπελίτσες οτι πήγα.

Εσύ φαντάζομαι οτι αμέσως μετά τη συναυλία, ζώστηκες με λάβαρα και σισανέδες και αμόλυσες βουρ για τη “συντριβή” των ιμπεριαλιστών, των τυρράνων της εξουσίας και την κυριαρχία της λαικής εξουσίας,… ε ;

Μπα,δεν πήγα.

Αλλά ούτε θα χαιρόμουνα στα φόρουμ πηγαίνοντας να δω μπάντα με φασιστοειδή για μέλη