τώρα είναι πολύ σοβαρή η κουβέντα και αν πω εγώ με ποιο τρόπο πραγματικά πουλάς μούρη στα γκομενάκια θα με κράξετε ε???
[SPOILER]8)[/SPOILER]
τώρα είναι πολύ σοβαρή η κουβέντα και αν πω εγώ με ποιο τρόπο πραγματικά πουλάς μούρη στα γκομενάκια θα με κράξετε ε???
[SPOILER]8)[/SPOILER]
Χα, χα, χα…!!!
Είδες ρε Silent…Πόσο πλάκα είχε το σχόλιο του.
Ακουσε εκει “[I]για να πουλάει πλάκα στα κοριτσάκια ![/I]”.:lol::lol:
Δεν αντέχω ρε φίλε από τα γέλια ! :lol:
Πάει το στομάχι μου. Εχεις και άλλα τέτοια αλήθεια ;
'Αλλα ‘ντ’ άλλων…
στο ποστ μπορείς να διακρίνεις μια υπόνοια για την ποιότητα των ιδεών που εκφράζεις
οπότε όχι τόσο άλλα αντί άλλων…
ρε rokakia χωρίς παρεξήγηση φίλε…το έχεις χαμένο τελείως
πρέπει να είσαι πιο ηλίθιος ακόμα και απο αυτούς που ακολουθείς
Είδες όμως ρε γαμώτο; Αυτές είναι οι μαλακίες, που έλεγα πιο πάνω…
Δεν είναι ‘‘εξυπνάδα’’ να ειρωνεύεσαι…
Εγώ προσωπικά όμως δεν έχω θέμα…ποσώς με ενδιαφέρει και σκασίλα μου μεγάλη τί λες.
[SPOILER]χε χε χε… αστείο δεν ήταν; :p[/SPOILER]
ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ευχαριστω:)
Προσωπικό χαρακτηρισμό απ ευθείας σε μέλος του φόρουμ, δεν απέδωσα ουδέποτε.
Κρίμα.
Ρε παιδιά μην δίνετε σημασία και ας επανέλθουμε στο θέμα.
Βέβαια, για να υπερασπιστείς το άσυλο ιδεών, πρέπει να πιστεύεις και στην ελευθερία της έκφρασης και στο δικαίωμα του οποιουδήποτε να εκφράζει την άποψη του, δίχως να “λιθοβολείται”. Όχι να λιθοβολείς όποιον λέει κάτι διαφορετικό με εσένα. Τέλος πάντων, μικρά γράμματα αυτά για μερικούς.
Ακριβώς αυτό.
Όποιος έχει επιχειρήσει να πάρει θέση σε φοιτητική γενική συνέλευση ξέρει πολύ καλά τί σημαίνει “ελευθερία έκφρασης” σε χώρο του πανεπιστημίου (ή πολυτεχνείου κλπ).
Οπότε τα δάκρυα όσων οδύρονται για το πολυτραγουδισμένο άσυλο μπορεί να είναι και λίγο κροκοδείλια εν τέλει…
αυτο το λες αναφερομενος στις αντιδρασεις για τις αποψεις του ροκακια?
Το λεει μαλλον για πολυ πιο αμεσα γεγονοτα, οπως πχ το ‘‘κυνηγι’’ σε ορισμενες σχολες προς νεοφασιστες του ΛΑΟΣ που ηθελαν να κατεβουν με τη νεολαια του κομματος στις φοιτητικες εκλογες.
Αρα στην πραγματικοτητα ασυλο για πληρη ελευθερια λογου οντως δεν υπαρχει.
Βεβαια εγω ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να δινεις ελευθερια λογου στους εχθρους της ελευθεριας, και γι’αυτο δεν με πολυαπασχολει οταν σκουζουν για την ‘‘τρομοκρατια της ακροαριστερας’’.
Παντως ποσο πιο ‘‘ωραιες’’ θα ηταν οι γενικες συνελευσεις καθε σχολης με τους παντες μεσα… :hippy::twisted::hippy:
Αυτό κατάλαβα και γω deus. Βασικά, έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Είναι αντιφατικό, τη μία να μιλάς για [I]ελευθερία[/I] και να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα όλων και απ’ την άλλη να [I]στερείς[/I] από κάποιον το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του. Αλλά, άλλο [I]εκφράζω την γνώμη μου[/I] και άλλο [I]ειρωνεύομαι ή χρησιμοποιώ χαρακτηρισμούς όπως: [I]καρκίνος, απορρίματα, χωματερή κλπ.[/I][/I] Προσωπικά, ακούστηκε [I]κάπως[/I], σα να ήθελε, εν τέλει, απλά και μόνο να προκαλέσει τις αντιδράσεις. Τώρα, όσον αφορά το άσυλο, ο καθένας μπορεί να χει όποια άποψη θέλει. Όσο και να μη συμφωνώ με την κατάργηση για τον α ή β λόγο, δε θα κάτσω να πιαστώ με κάποιον μόνο και μόνο, επειδή έχει αντίθετη γνώμη. Είχα μία τέτοια συζήτηση με ένα παιδί, που ήταν απόλυτα συμφωνο με την κατάργηση και το αντίθετο. Ε, και; Δε σημαίνει ότι είναι φασίστας. Για να μιλάμε για ελευθερίες και δικαιώματα, θα πρέπει να σεβόμαστε πρώτα τις απόψεις των άλλων, και ούτε να πετάμε ‘‘εξυπνάδες’’ είναι η λύση. Προσωπικά, εμένα αυτό με [I]ενόχλησε [/I]στον τρόπο του και όχι τόσο οι απόψεις του. Και στην τελική, σκασίλα μου, δε με νοιάζει, αν ο [I]τάδε[/I] συμφωνεί ή όχι μαζί μου -απ’ τη στιγμή, που εγώ τα χω καλά με τον εαυτό μου και δε μετράω τόσο τις γνώμες των άλλων(δηλαδή δε θα κάτσω να πιαστώ, αν κάποιος πιστεύει κάτι άλλο, διότι δε μ’ ενδιαφέρει να του [I]αλλάξω μυαλά[/I][I])[/I]…
Ο rokakias έγινε νεοφασιστής και εχθρός της ελευθερίας γράφοντας για την κατάργηση του ασύλου και το indymedia δηλαδή αν έγραφε κανένας εδώ πραγματικές φασιστικές απόψεις ποιος θα ήταν ο μεταλλαγμένος ΧιτλεροΕωσφόρος έτοιμος να κατασπαράξει μωρά και παρθένες με το σφυρί του Θωρ :lol: πολύ μελόδραμα βρε αδερφέ.
Eσυ αυτο κρατησες μονο ??
Ο rokakias εγραψε κατα λεξη ‘‘να προχωρήσει επιτέλους στην πλήρη εξαφάνιση του καρκίνου που έχει καταστρέψει την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης και είναι η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς.’’
Μας λεει λοιπον οτι [SIZE=“4”][B]η αριστερα ειναι ο καρκινος που εχει καταστρεψει την Ελλαδα και πρεπει να εξαφανισθει πληρως[/B].[/SIZE]
Αυτο εσυ δεν το θεωρεις προκλητικο και ξεκαθαρα φασιστικο ?
Υπερβολικη και μελοδραματικη η αντιδραση ε ??
Αφού δεν υπάρχει αριστερά στην Ελλάδα πως γίνεται να είναι ο καρκίνος πού την έχει καταστρέψει?:-k
Εγώ ο αφελής ξαναρωτάω:Ποια αριστερή ιδεολογία έχει εδραιωθεί στην Ελλάδα που πρέπει να ξηλωθεί κιόλας;
Ε ρωτα τον να μας εξηγησει τα πως και τα γιατι.
Που να ειχε κυβερνησει κιολας κανενα αριστερο κομμα στα τοσα χρονια…
Δηλαδη την χωρα δεν την κατεστρεψαν οι μονιμως διεφθαρμενες κυβερνησεις της κεντροδεξιας που την εξουσιαζουν, αλλα η αριστερα του 15%… ΠΩΣ γινεται αυτο ???
Τι έγινε, δεν έχει βάρδια σήμερα o Tromara? :lol: