Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΕΙ/ΤΕΙ)

Παντειο παρωδια…Απο κει που δεν περιμεναμε να σκασει κοσμος στη συνελευση αυτη εγινε αρκετα μαζικη (400 ατομα-πολλοι αγανακτισμενοι με το προγραμμα εξεταστικης)…Ετσι ΔΑΠ την πατησε βγηκε χαλαρα απαρτια και παρθηκε αποφαση απο ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ-ΠΑΣΠ για κλεισιμο συντριπτικα εναντι του ΜΑΣ που παλι ελεγε κλεισιμο(περιεργο μαλλον εχουν 2 γραμμες)…
Το σκηνικο ειναι οτι η ΔΑΠ ειχε βγαλει μεσω ΔΣ οπου εχει ανετη πλειοψηφια ενα ψηφισμα που ελεγε οτι οποιαδηποτε συνελευση γινει μεσα στην εξεταστικη ειναι παρανομη και ετσι δεν εδινε τη σφραγιδα του συλλογου και την υπογραφη της…Επισης ο αντιπρυτανης(ανοιχτα δηλωμενος υπερ του νομου) εκανε τον δυσκολο και ελεγε οτι αφου δεν εχει ολες τις υπογραφες δεν βαζει την…υπογραφη της πρυτανειας(η τι σκατα ειναι αυτο) και γενικα φαινεται οτι την αξιζει την θεση του αφου πηγε να το παιξει πολυ εξυπνα…Σε φαση κλειστε εσεις αλλα δεν σημαινει οτι εχετε καμια νομιμοποιηση και κατι τετοιοα ωραια ωστε γινει θεμα σε ΒΗΜΑ,Κ,ΣΚΑΙ κλπ οτι και καλα το Παντειο εκλεισε απο τραμπουκικες μειοψηφιες.Τελικα νομιζω την εβαλε…Η ΔΑΠ απο την αλλη ηρθε-τραμπουκισε-εφυγε υπονοωντας οτι αυτη εχει τη εκλογικη πλειοψηφια αυτη κανει οτι γουσταρει και ολοι οι αλλοι ειναι παρανομοι…Εν τω μεταξυ ο κοσμος ολος δεν ξερω αν δινει αυριο η οχι…

Μετα απο πολυυυ καιρο ενιωσα οτι ηθελα να υποστηριξω τις αριστερες παραταξεις…Μονο και μονο βλεποντας τα γοριλακια λενε αυτα που λεγανε…

Έκλεισε και το μαθηματικό με 253 ψήφους (από 162 την προηγούμενη φορά).Δαπ 83,ανεξάρτητοι 106,η πασπ στήριξε ενωτικό,μας 31.έτσι μωρή τρέλααα

ΠΑΜΑΚ σημερα για καποοιν που ρωτησε ολα κινησαν ομαλως…συνελευση ονειρευονταν οι αριστεροι.Σιγα μη τους αφηνε ρε η ΔΑΠΑΡΑ!!
Μαλιστα ανακοινωθηκε κ συνεδριαση της Συγκλητου μεσα στη επομενη βδομαδα σχετικα με τα μαθηματα που χαθηκαν.Αναμενουμε με αγωνια αν κ πολυ χλωμο να βγει κατι θετικο για εμας απο την διαδικασια

Πέμπτη γίνεται συνέλευση. Ψηφίζεται πλαίσιο ανοικτής σχολής και να ξαναγίνουν γενικές συνελεύσεις μετά το πέρας της εξεταστικής που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Oh wait! “Μαζεύτηκαν υπογραφές” για θα ξαναγίνει συνέλευση τη Δευτέρα, να κλείσει η σχολή και να χαθεί η εξεταστική!

Γκρέητ σαξές :thumbup:

Τέτοια υποκρισία πραγματικά πουθενά.

Όταν ψηφίζεται κατάληψη “μιλάνε οι φοιτητές”, αλλά όταν ανοίγει η σχολή δεν ξέρουν τί ψήφισαν και προσπαθούμε να τους επαναφέρουμε στην τάξη.

Μη γελιέστε, οι αριστεροί (των πανεπιστημιακών παρατάξεων) είναι τα χειρότερα φασισταριά.

Όπως κοροιδεύαμε με γνωστό από το ΕΜΠ:
“Μερικές φορές πρέπει να δίνεις στην ΓΣ την ευκαιρία να επανορθώσει για τα λάθη της”:lol:

Νομίζω πως πρέπει να επισπεύσουμε την επιβολή διδάκτρων στα ΑΕΙ. Ακόμα μια χρονιά παραμένουμε μη ανταγωνιστικοί.

Eισαι παπαγαλακι της ΔΑΠ και παρτακιας, παρε πουλο απο το τοπικ αμεσως

Και εντεταγμένος τής Διαμαντοπούλου.

Bασικα, πρεπει να επεμβει η αστυνομια, αυτους που υπεγραψαν για ΓΣ να τους συλλαβει αμεσως!

ειμαι 100% εναντια σε οποιους κομματικους (συμπεριλαμβανομενων και των δαπιτων φυσικα κλπ) αλλα:

1. εχεις καποιο χαρισμα να κρινεις απο 3 γραμμες καποιου, ποια παραταξη υποστηριζει (με τοση βεβαιοτητα)?

2. και να ειναι δαπιτης, πασπιτης η αρχιδητης αυτο του στερει το δικαιωμα να συζητησει? κλειστο κλαμπ ειναι το φορουμ?

Giannis και Stelios86 εσείς να διαβάζατε πιο πολύ να παίρνατε πτυχία από τον ιούνιο παρτάλια. είχε βουήξει ο ντουνιάς ότι θα γινόταν χαμός τον σεπτέμβρη. σόρυ παιδιά έτσι είναι η ζούγκλα. όποιος προλάβει, αδικη ζωή.

ειρωνία;

άποψη.

στον ντεντμιτ πήγαινε ρε, απλά χώθηκες σα σφήνα πριν ποστάρω!

ισχύει πάντως και στις 2 περιπτώσεις η απάντηση μου :lol:

καθολου ειρωνια. δεν το συνιθιζω. μου φαινεται επιεικως ανουσιο-ηλιθιο-κλπ να βλεπω συχνα να λεει καποιος μια αποψη (ακομα κ αν διαφωνω μ αυτη) και να πεταγεται καποιος -που πολλες φορες ουτε που ξερει τον αλλο- και να του λεει “στο κλουβι σου εσυ, ουστ” και τετοια παρομοια. πιστευω επισης οτι εσεις οι μοντ θα επρεπε να κανετε κατι σε αντιστοιχες περιπτωσεις, κανεις δεν εχει το δικαιωμα να στερησει απο τον αλλο το λογο.

Deadmeat, με το Γιάννη γνωριζόμαστε, πλάκα έκανε το παιδί.

Ζούγκλα, θέλω να πιστεύω ότι κάνεις όντως χαβαλέ.

Chill out, ειρωνικα το εγραψα, συμφωνω με τον Στελιο. Αλλα μου το χαλασες[-X

Ναι σιγά μη μπανάρουμε την ειρωνεία τώρα. θα έμενε μισό το φόρουμ του ρόκιν :stuck_out_tongue:

Στέλιο σε χαλαρό μοντ είμαι ναι, αλλά γενικά νομίζω πως [B]έχουμε[/B] χάσει τη μπάλα με το τι συμβαίνει . όχι μόνο στα αει/τει αλλα και γενικότερα. Και τονίζω τον πληθυντικό και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.