τι κανεις τωρα εσυ αν επιτρεπεται;
Ε τί να κάνουμε, ανοίγει μυαλά αλλά όχι και τόσο τις πόρτες…
Βέβαια αυτός που θα γουστάρει και θα το παλέψει για ένα καλό πτυχίο, μπορεί μετέπειτα να κάνει και μεταπτυχιακό και γενικά να το ψάξει περισσότερο (κυρίως εξωτερικό). Γενικά μην τα παρατάτε!
Εγώ λέω, πάτε όπου γουστάρετε καλύτερα, βγάλτε τη σχολή σας, μάθετε να μαγειρεύετε και μετά ανάλογα με το πτυχίο ανοίγετε και μια σχετική ταβέρνα.
Πχ. Ιστορικό - Αρχαιολογικό: “Τα δώδεκα ΠΙΑΤΑ του Ηρακλή” (Λερναία Ύδρα: Γουρουνοκεφαλή στα καρβουνα - για κάθε μια που τρώτε σας φέρνουμε άλλες δύο).
Κάνε ό,τι σου λέει η καρδιά σου και δε θα το μετανιώσεις. Ρίξε και μια ματιά στα προγράμματα σπουδών των τμημάτων/σχολών που ανέφερες, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα και να αποφασίσεις τι σ’ ενδιαφέρει περισσότερο.
Δούλος του ΟΑΕΕ( ex-ΤΕΒΕ)
:lol::lol::lol:
Τρελή ιδέα και άκρως αξιοποιήσιμη μια και τα φαγάδικα είναι απ τα λίγα που δουλεύουν ακόμα πλάκα πλάκα.8)
Οποιος ξερει μαγκες ας βοηθησει λιγο σχετικα με το τι παιζει με μεταπτυχιακα στο εξωτερικο απο Ψυχολογια Παντειου ή ΦΠΨ(Προγραμμα ψυχολογιας) ή Φιλολογια Αθηνων. Ευχαριστω
:lol::lol: Σωστός!
Καθησα διαβασα ολες τις σελιδες.Παρολο που δεν εχω ιδεα για τις σχολες οπου μιλατε πηρα μια γενικη ιδεα απο αυτα που γραψατε.Επειδη κι εγω μηχανογραφικο κανω τωρα,η αποψη μου ειναι να δηλωσεις τις σχολες που γουσταρεις και παροτι πρεπει να λαβεις υποψιν σου τις επαγγελματικες προοπτικες να μη δηλωσεις αποκλειστικα με βαση αυτες.Γιατι αμα λειτουργεις ετσι πας και γινεσαι μπατσος επειδη βρισκεις σιγουρη δουλεια.Ειδικα σημερα τιποτα δεν ειναι βεβαιο και ακουω συνεχεια για σχολες που και καλα αμα τις τελειωσεις εχεις σιγουρη αποκατασταση για τις οποιες ομως δεν ξερει κανεις τι θα γινεται σε 5-6 χρονια που θα τελειωσουμε εμεις.Αλλα οσο και να ειμαι υπερ του οτι πρεπει να κανεις κατι που σου αρεσει,γιατι σε οποιον τομεα σπουδασεις με αυτον θα ασχολεισαι για την υπολοιπη ζωη σου,ειναι καλο να διαλεγει κανεις σχολες που μολις τις τελειωσει να εχει καποια ξεκαθαρα εργασιακα δικαιωματα ακομα και χωρις μεταπτυχιακο.
θα συμφωνήσω
το πρωτο κριτηριο πρεπει να ειναι η προτίμησή σου. απλά δυστυχώς στα 18 κανείς μας δεν ηξερε ποια ακριβως ειναι αυτη. οπου και να μπεις, καλώς θα μπεις κ (δυστυχως) θα πρέπει να προετοιμάζεσαι για την επόμενη μέρα (μαστερ δουλεια κτλ), από την πρώτη μέρα.
αν δεν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου, λαβε υποψην κ οσα γραφονται εδω. απλα για την ψυχολογια, μην την διαλεξεις ελαφρα τη καρδια, γιατι ειναι ενα επαγγελμα ιδιαιτερο. πρεπει να αντεχεις να χειριζεσαι τα θεματα των αλλων - δεν ειναι ευκολο
θελω γνωμες μαγκες για γεωλογικο θεσσ και μαθηματικο ιωαννινων! γενικα οτιδηποτε ξερετε
Στείλε στη Mererfin για γεωλογικό Θεσσαλονίκης.
μαθηματικό ιωαννίνων;θαραλλέο σε βρίσκω.Έχω ακούσει οτι είναι πολύ δύσκολη.Στην παρέα του κολλητού μου,πέρασε ένα άτομο στα 10, 1/3 μαθήματα της εξεταστικής α εξαμήνου.Και γενικά θέλει καθημερινό διάβασμα απο 2 ώρες αλλιώς χάνεσαι πολύ εύκολα.
Υπερβολικό μου φαίνεται αυτό…
Γενικά ξέρω ότι είναι πολύ πούτσα σχολή
Γενικά πάντως είναι και ποιος το λέει.Και για το μαθηματικό λένε ότ ει΄ναι παλούκι σχολή και δεν βγάινει στα 4 χρόνια αλλά τα λένε άτομα που δεν διαβάσανε και πολύ.Γι’αυτό κρατάω μικρό καλάθι.Πέρα από αυτό όμως το μαθηματικό ιωαννίνων δεν έχει και τρομερή φήμη απόσο ξέρω.Αν το έλεγες για την κρήτη πιο πιστευτό θα μου ακουγόταν…
Και γω από γνωστό που είναι εκεί έχω ακούσει ότι είναι πούτσα η σχολή
Αν δεν γουστάρεις πολύ τα μαθηματικά δεν θα την παλέψεις, θα πήξεις άσχημα
όταν λέμε καθημερινό διάβασμα από 2 ώρες, εννοούμε…?
:lol: :lol: :lol: Τωρα το ειδα. Πατωμα ρε μλκ Χρηστο.
Από ότι έχω καταλάβει το Γεωλογικό Θεσσαλονίκης καλύτερο απο Αθήνα, Πάτρα. Πας, ρίχνεις βάρος σε τεκτονική, τεχνική γεωλογία και γεωφυσικά. Τελειώνεις και φεύγεις έξω για πετρέλαια. Στην Ελλάδα βέβαια μην περιμένεις ποτέ να καλυτερέψουν τα πράγματα μας έχουν για τον πούτσο. Έξω το επαγγελματικό status των γεωλόγων είναι πολύ υψηλό.
Παιδες απο ΜΜΕ πως μπορω να ασχοληθω με την διαφημιση;